Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

5alfa

24. 7. 2008 13:50
Kdo ví...

proč to někdo dělá. Proč takhle riskuje, když z toho nemá žádnej zisk.

Stejně to na NET dá zadarmo, resp. za prachy by nikdo CineCopy asi nestahoval.

Opravdu mne napadá jen "adrenalin" a chuť zakázaného ovoce, zisk prestiže v komunitě "náctiletých". Všimněte si, že u 99% stažených kopií z NETu je tam vždy "značka", kdo za tou kopií stojí a kdo je takový "king", že to udělal a dokázal.

A nebo taky český pohled "ať chcípe koza těm distributorům"

0 0
možnosti
HF

Hana F.

25. 7. 2008 8:57
Re: Kdo ví...

Díky za názor :-)

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

18. 7. 2008 14:37
Jste vedle jako ta jedle.

Dotyčná slečna si zaplatila lístek, který ji opravńoval ke shlédnutí tohoto filmu, ale ne k jeho natáčení. Takže pokud čerpala něco navíc, co si nezaplatila, jednalo se o pirátství. Druhá strana problému je to, jak velké poplatky platíme, případně kdo se na těchto poplatcích přiživuje. Takže se klidně může stát, že pokud někde budou vysílat tvorbu, kterou vytvořil naprostý amatér, který o OSA vůbec neví, bude poslech jeho díla zatížen poplatky OSA i když on ve svazu autorů není a o žádnou ochranu nežádal. Jó holt, opravdu žijeme v Absurdistánu.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

18. 7. 2008 14:41
Jak jsem starej, tak.....

Tohle jsem chtěl dát pod příspěvek romského aktivisty.

0 0
možnosti
RA

romsky aktivista

17. 7. 2008 10:28
mila pani, najdete si definici piratstvi

nahravani necoho na kameru, stahovani neceho z internetu NENI piratstvi ani kradez! Tim, ze pouzivate takoveto vyrazy podporujete zlodeje z OSA -> sama jste zlodej ;-) Zkuste si najit, kolik platite OSA za papir, cedecka, divka, flesky, harddisky, tiskarny ... O tom napiste

0 0
možnosti
HF

Hana F.

17. 7. 2008 10:57
Re: mila pani, najdete si definici piratstvi

Milý pane, není to pirátství pokud je to povolené tedy placené, nebo poskytnuté zdarma.

 A co se táče OSY, tak to je věc trhu a autorů. Pokud oni souhlasí s jejich cenami a pokud  to lidi za ty ceny kupují, nelze se divit, že na tom tak rejžují. 

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

16. 7. 2008 13:48
Proti piratum...

..odmitam cokoliv delat, protoze pro ne neexistuje mechanismus spravedlivych trestu. Udat holku ktera blbne s kamerou a pak se koukat na to, jak si nejaky autorsky svaz vycuca z prstu pokutu 5 milionu, to bych opravdu nemohl. Takze vedle me at si v kine nataci co kdo chce.

0 0
možnosti
M

markthrone

16. 7. 2008 10:38
Piráty schvaluji

Je to sice protizákonné, ale v dnešní době, kdy platíme poplatky i za samotné poplatky, je s tím třeba něco dělat. Neříkám že je pirátství to nejlepší řešení, ale je to jeden ze způsobů, jak se bránit těmto přebujelým kapitalistickým manýrům. Samotný autor dostane stejně jenom zlomek toho, co zaplatíme za jeho vlastní výtvor. Většinu platíme druhé, třetí až n-té straně za pochybné (smyšlené) služby, které ani neexistují. Nenechme okrádat umělce o zasloužený zisk a nenechme se vydírat příživníky (OSA).

0 0
možnosti
HF

Hana F.

16. 7. 2008 10:51
Re: Piráty schvaluji

Jenomže tak je  to skoro všude, příživníků, který vydělávají na ceně vysledného produktu je ve všech odvětvích dost. At už je to zdravotnictví, viz farmaceutické firmy, nebo např. stavební ,úklidové firmy, které si najímají jiné firmy, takže na ty, kteří odvedou práci pak zbyde jen drobek.

Zajímavé je, že ot lidme nejvíc vadí u autorských práv, ale jinde, když se zmíním opřebujelých kapitalistických manýrech viz privatizace pojištoven, tak  jejich zisky lidé urputně obhajují. 

Čím to je?

0 0
možnosti
P

pasingr

16. 7. 2008 9:20
Celé to bylo

sehrané a je to jen další reklamní trik.:-/

0 0
možnosti
HF

Hana F.

16. 7. 2008 9:51
Re: Celé to bylo

I to je možné :-)

0 0
možnosti
MW

mysak_25

16. 7. 2008 9:14
Hmmm

Tak za prve,na jakubiskuv paskvil prispela i ct,kterou dotujeme z dani. Za druhe,platime zlodejske ose autorsky poplatek za kazde medium,tedy i za pametove karty. Za treti si je treba uvedomit,ze se jedna pouze o komedianty,kteri prinaseji pouze zabavu,nic stezejniho a chteji za ssvou praaci nekrestanske penize,ktere si vetsina populace rada usetri stazenim z inetu.;-)

0 0
možnosti
HF

Hana F.

16. 7. 2008 9:50
Re: Hmmm

To je všechno hezký, ale  nic to nemění na faktu, že je to protizákonný a že ti piráti dost riskují a já se ptám proč?

A taky je zajímavý, že když kritizuju nekřestanské zisky v jiném oboru, které jsou na úkor  lidí např. pacientů, tak se setkám s úpornou obhajobou ziskovosti, a v tomto případě jsou najednou zisky film. společností nekřestanské.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

16. 7. 2008 9:13
"upozornili sami divaci"

cesi, narod bonzaku, donasecu a krys :-©

0 0
možnosti