Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Lady Humussprey

3. 7. 2011 15:37
Malinko Vám uniklo, že ABL ještě jediný prokorupční zákon

neodmítla s pravicí prohlasovat.

0 0
možnosti
PP

echo.3.

24. 6. 2011 11:53
Co si budeme namlouvat

Je to ještě horší, než někteří jsou ochotni připustit.

        :o(

H.F. karma!

0 0
možnosti
MO

Miroslav Otáhal

24. 6. 2011 9:01
Radek John - prostě zloděj

Radek John hrál velmi důležitou roli při tunelování VZP, z něho andílka nedělejte... A odejít po těch průserech na ministerstvu vnitra prostě musel.

Věci Veřejné, jednak jestli sledujete dění křesla tvrdě požadují, o koryta jim tedy jde. A hlavně jsou tou nejvíce korupční stranou co tu kdy byla. Poslechněte si záznam z před cca 3 let, kde Bárta říká proč to rozjíždí.

Docela se divím, že to někdo ještě zastává - propaguje.... že by zase ta jejich diverzní internetová jednotka... alespoň mají studentíci na léto brigádu

0 0
možnosti
HF

Hana F.

24. 6. 2011 9:52
Re: Radek John - prostě zloděj

Kdyby byly zveřejněny odposlechy jiných stran, zjistil byste, že VV jsou proti nim beránci. Ale stačí jen jedno, kopírují sem do dvou reakcí, protože do jedné se to nevejde korupční kauzy ODS, které stály stát milardy a uvedte pak jediný příklad korupční kauzy VV, která připravila stát o peníze.

Stamiliardové tunely modré zlodějské mafie Salzmann KB -Kočárník- Česká spořitelna, Soudek - Škodovka, sponzor Lájosz Bács, sponzor Radživ SInha, Pepa z Hong-Kongu a miliony v igelitové tašce, Václav Klaus - kuponová privatizace, Viktor Kožený - harvardské fondy, Ruml, Čermák - Helbig, mercedesy, Česká Lotynka, Česká námořní plavba, Procházka - IPB, Motoinvest - Tykač, CS Fondy, Kreditní banka ,Češka - Fond národního majetku, LTO, obrana - zakázky, padáky, švýcarské konto, privatizace Telecomu, Macek - "poradce" při privatizaci spořitelny, LIbor Novák - manažer ODS, Kouk

al - primátor Prahy, Mach - stadion Sparty, IZIP - poslanci ODS Cabrnoch a Ouzký, tunelování VZP,

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

24. 6. 2011 8:57
Pani Hano,

problem je, ze jde o neci dohady a odhady. Nikdo nevi zda je korupce nizsi nebo vyssi, casto si miru korupce kazdy jednotlivec upravuje podle politicke prislusnosti vlady. Odhady, kolik by se dalo usetrit zlikvidovanim korupce jsou jen pouhe tlachy. Vlada nemuze pouzivat finance kraju nebo obci a pritom vetsina verejnych zakazek probiha prave na urovnich kraju a obci. Nesedi vam ani cisla objemu zakazek, kdyz tusim v roce 2009 byly veskere verejne zakazky jen nekde okolo 200mld. Vse je jen o subjektivnich pocitech jak moc je korupce rozbujela, ale pak se ukaze, ze to tak hrozne neni. Vy snad ve svem okoli znate nejake korupcniky?

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XVII

24. 6. 2011 9:12
Re: Pani Hano,

V roce 2009 byly veřejné zakázky (stát, kraje, obce) cca 600 mld. Kč, loni (2010) to bylo o něco více (asi 630 mld. Kč). Tyhle čísla jsem si nevycucal z prstu, ale jsou od MMR. Co se týče rozdělení, není až takový problém mezi podílem samosprávy (obce a rkaje) a státu, ale mezi tím, kolik prostředků je soutěženo v tzv. zakázkách velmi malého rozdahu (tj. zakázky na službby a zboží do 2 mil. Kč, zakázky na stavební práce do 6 mil. Kč). V těchto zakázkách se soutěží min 60% celkového objemu, tj. nějakých 350 mld. Kč ročně. Přitom pravidla těchto zakázek jsou ze zákona velmi mírná (resp. de facto neexistují - celou problematiku zakázek VMR postihuje 1 značně gumový § zákona o v. zakázkách) a nechávají značnou míru volnosti.

1 0
možnosti
GMX

Glock Mark XVII

24. 6. 2011 8:36
Tak co s tím?

Dohodneme se, že vypíšeme výběrové řízení na veřejnou zakázku na dodávku služeb, ne? Potřebovali bychom nějakého dědečka Hříbečka, který by přišel, cinknul o sebe větvičkami s brusinkami a zvolal "cink, Ivánku, cink" a tfúúúú, korupce bude pryč.

0 0
možnosti
N

nevinnaobetcenzury@seznam.cz

24. 6. 2011 8:16
A to se nestydíte,

dávat deset tisíc ročně na korupci? PK

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3887x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka