Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

captain cook

28. 10. 2011 5:19
kdokoliv podporoval komunisty

nese podil spoluviny na zlocinech spachanych jejich rezimem a na pokriveni charakteru naroda.

RvRvRv

0 0
možnosti
A

AnalyzaNow

28. 10. 2011 5:07
Když je jedna "z přesvědčení" členkou NSDAP ...

Svým osobním názorem, vystupováním, v projevech, jako členka Zentral Komiteee NSDAP, trpělivě a důsledně vysvětluje jak potřebné je prosazovat totální vítězství národního socialismu, jak to Vůdce (nebo Stalin) myslí dobře, která se nabalíkuje pohádkově za největší PROPAGANDISTICKÝ TV seriál, kde !měkkým způsobem" masíruje masy podle směrnic XXII. zasedání ZK NSDAP....

tak ta nikomu neublížila?

Protože byla "jen" čestne přesvědčená (a lukrativně placená?)

Formánková, nejen vaší fyziognomií, by jste mohla tou Ženou za puktem ( i bez toho válečku na nudle ve vlasech co btu někdo doporučoval) dobře zastat.

A měla by jste xtra na útraty, na něco zeštíhlujícího a pak tedy i na nějaké hříšné zákusky.

0 0
možnosti
DS

Dana Sv.

10. 9. 2011 23:29
G.Vránová se nepřišla rozloučit s J.Švorcovou férově!

Paní Formánková, Vy nevite, proč přišla Gabriela Vránová na pohřeb Jiřině Švorcové?! Vránová  přišla dle jejích slov odpustit J. Švorcové, že lhala. Švorcová ve své knize totiž  uvedla " FAKTA " o hereckých kolezích.

Vránová  žádala Švorcovou, aby jí zařídila titul, Švorcová to dmítla, protože na něj G. Vránová neměla. Ta se nestyděla v den pohřbu v obřadní síni krematoria novinářům a národu lhát, obrátila lež proti Švorcové, ta se nemohla již bránit! Účast pohřbu Vránové nebyl morální, upřímný, ale podlý! Vránová je moc špatný člověk! Měla jsem ji ráda jako herečku, nevážím si ji za její prolhanost a podlost! Jiřina Švorcová je odsuzovaná za politickou aktivitu, jak paradoxní, že někteří kolegové, kolegyně ji využívali, všem pomohla, kdo ji požádal o pomoc, od r. 1989 po ní plivou, Jana Brejchová ať se též stydí! JIŘINY ŠVORCOVÉ SI VÁŽÍM, ONA TOTIŽ NELHALA!VČEST JEJÍ PAMÁTCE! Dana Svob.

1 0
možnosti
MD

mikado12

17. 8. 2011 14:53
.

Kdyby si dala Formánková do vlasů kraječku tak vypadá jak Jiřka V Ženě za pultem..;-D..

A za chvíli naběhne:

Díky, že jste svou reakcí potvrdil slova v článku, jak nárid slepě následuje své vůdce a řídí se se povrchní morálku plnou politických předsudků.

0 0
možnosti
JN

fhf

14. 8. 2011 15:41
Trocha historie

Pro lidi zvyklé žít a pracovat za komunismu jsou to zcela nové a neočekávané tendence společenského vývoje. Když přišli komunisté k moci zaměřili se na to aby řekněme 8 až 9 lidí z deseti se mělo lépe, přičemž zákonitě se jeden až dva z do té doby privilegovaných - ti bohatí a z lepších rodin či rodů - muselo mít hůře než předtím. Ti se samozřejmě cítili poškozeni. Nosili tuto „křivdu“ v sobě celou dobu a po „sametové revoluci“ se jim to podařilo vrátit. Takže aby se 1 až 2 lidé z deseti mělo lépe, musí se nyní 8 až 9 mít zase hůře. Není to ovšem žádné české specifikum, takové poměry v distribuci společenského bohatství existovalo a existuje jako základní princip v kapitalismu (imperialismu, globálním imperialismu).[>-]Rv

0 0
možnosti
DK

dobromil kautsky na stroji huskv

16. 8. 2011 22:37
Re: Trocha historie

kdo se ma dneska hur nez pred 20 lety? mozna tak "1-2 lide z deseti".

2 0
možnosti
G

Graf_Spee

14. 8. 2011 0:42
Leni Riefenstahl bych taky na funus nešel.

A to ani nebyla v NSDAP, jen podporovala nacismus, stejně zvrhlý režim jako byl ten komunistický.

1 0
možnosti

oldiess

13. 8. 2011 23:02
Vy z paní Švorcové ještě uděláte druhého Schindlera

"Jiřina Švorcová, která nikomu neublížila a hodně lidem pomohla, byla národu předhozena na pranýř jako obětní beránek, protože byla vidět."  Jenže ona na rozdíl od něj přímo tu zločinnou politiku vytvářela, neboť byla členkou absolutní sebranky vládnoucích zločinců. To je sice pěkné, že semotamo zašla třeba za kápem přes kulturu Millerem, a řekla mu - soudruhu, má kolegyně má dvě děti a tak jí ten zákaz odvolej - a Miller pochopitelně soudružce vyhověl, aby tak ne, když spolu pak zase hlasovali jako jeden muž o našem lepším příštím.

3 0
možnosti
JJ

jinfakt

13. 8. 2011 20:26
někde psali

že hitler měl rád zvířátka , dětičky a byl vegetarián.o koncentrákách nevěděl,myslel že jsou to lázně.a o válce myslel že to je tahová strategie.škoda že shořelo jeho umělecké dílo o štastné evropě usmívajících se slovanů,židů,romů a homíků.(taky dobrý ne ?).

členka úv švorcová je zodpovědná za statisíce mrtvých,mučených a zničených lidí a trváním na zločinecké ideologii zůstala bezcharakterním zločincem.

3 0
možnosti
MB

802

13. 8. 2011 19:41
Hm, slušná o poctivá Švorcová

:-)dáma evidentně není pamětníkem.

Akorát že tahle "slušná a poctivá" soudružka svého času byla ta první co tleskala okupaci, což není nic jiného než kolaborace a agresorem, a potom  byla jedna z těch co tady prováděli Husákovu normalizaci, což mimo jiné znamenalo pro mnoho a mnoho lidí ztrátu zaměstnání, pro umělce zákaz vystupovat, pro jejich děti zákaz studovat atd. atd. To je opravdu slušnost a ctihodnost, když fanatička tleská persekuci lidí s jinými názory.

Po tomhle by bylo možné prohlásit za slušného člověka i každého nacistu co se ani na smrtelné posteli nezřeknul té nemravné ideologie.

4 0
možnosti
JN

fhf

13. 8. 2011 18:34
Čest její památce

díky za článek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3887x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka