Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

krllo2

15. 4. 2012 12:31
Dívám se na OVM na Čt jak jinak krotký Moravec se " hrdinně " naváží do Bárty ,

tak s vámi souhlasím v tom, že praví a leví tuneláři se rozhodli zklikvidovat Bártu

1 0
možnosti
ZK

SID09

15. 4. 2012 12:43
Re: Dívám se na OVM na Čt jak jinak krotký Moravec se

Je potřeba zlikvidovat každého, kdo nějakým způsobem ohrožuje zavedené finanční toky velkých politických stran a jejich šedých eminencí z podnikatelské sféry. Přeci Moravec nemůže ze dne na den změnit svou rétoriku, kterou mu nadefinavali hoši z MF Heute. !!!!!!;-D

0 0
možnosti

Ghost Dog

15. 4. 2012 12:05
karma

§ 1021 TrZ - naivita: kdo se z politiků dopustí naivního jednání bude potrestán odnětím svobody na 18 měsíců s podmínečným odkladem na 30 měsíců ..

a vám karma, i když VeVerkám nijak nefandím :-)

2 0
možnosti
ZK

SID09

15. 4. 2012 12:37
Re: karma

;-DR^

0 0
možnosti
JV

jafava

15. 4. 2012 6:42
Na způsob odůvodnění rozsudku nad panem Bártou mám

stejný názor.

Na základě mediální masáže a tzv. společenské objednávky ze strany "standardních politických stran" a jejich příznivců, byla rozehrána fraška, která bude mít do budoucnosti fatální následky pro každou nebo nově vzniklou politickou stranu: vždyť kdo by chtěl podstoupit něco takového, co zažil pan Bárta!

Mimochodem, na panu soudci Šottovi se podepsala skutečnost, že nemusel povinně maturovat z matematiky a tak je poněkud na štíru s logikou. Autorka si toho také všimla, diskutéři již méně, neboť i oni asi matematiku příliš nestudovali a nerozvinulo se u nich logické myšlení a chápání souvislostí. To samé se evidentně podepsalo na podstatné většině občanů.

O straně VV jsem nevěděla do té doby, dokud se nestali vládní stranou a nezačali do nich kopat jejich koaliční partneři. Když MFDnes rozjela ve velkém dehonestační kampaň, začala jsem se zajímat o co vlastně jde a sledovat dostupné informace a dávat si je do souvislostí. Kdo si, stejně jako já, vzpomíná na záměr Skansky?

0 0
možnosti

3lipy

14. 4. 2012 22:15
Haničko,

všechno co píšeš je pravda. Bohužel Bárta zapomněl, že už není podnikatel, ale politik. A v politice platí jiná pravidla. Ale myslím si, že přesto,  že byl nepravomocně odsouzen, bude v odvolacím soudu osvobozen. Soudce položil dobré základy novému soudci, který na jeho argumentech dokáže, že se stal Bárta obětí zločinného spolčení. Naopak Škárka si vyslouží takový trest, že se bude divit. Navíc je podané trestní oznámení na Kočí-Tluchoře a tím se spustí lavina...A až promluví Pitr, nastane mela, která tady neměla období...Prostě pánové politici držte si klobouky, pojede se z kopce.

1 0
možnosti
PK

dolch

14. 4. 2012 18:06
Ale účel je splněn

na schůzích ČSSD (nevím jak ODS, patrně to bude podobné) vtloukají řadovým členům do hlavy zhruba toto: "No konečně snad lidi pochopili, že volit nějakou novou stranu nemá žádný smysl, a že je to ještě mnohem horší, než když volí ty osvědčené zavedené." Ano, je to tak, lidi to snad už konečně pochopili - ale že to těm kmotrům dalo práci ;-( (Pokud se mne budete ptát odkud to vím, tak právě od jednoho řadového člena, který tato a jiná moudra uvědoměle šíří dál mezi své známé. Ať žijí užiteční volové.)

2 0
možnosti
C

carolusI

14. 4. 2012 16:52
Kmotři usoudili

že je třeba někoho předhodit davu. Mezi sebou nikoho nenašli (všichni toho moc ví) , tak proč nepoužít nováčka. Stejně byl moc snaživý a rozšlápnul na dopravě bábovičku.

4 0
možnosti
M

Mychal.B.

14. 4. 2012 16:47
"A co zuby, zuby můžu?

Úplata protislužbou, nepřípustné"

Tož tak :-P

1 0
možnosti
SN

kuča

14. 4. 2012 15:52
Autorko, souhlas.....!

:-)......Vidím to stejně, jako řada dalších diskutérů, kteří Vám nelají. Bárta, stejně jako Čunek, musí z politiky pryč!R^R^R^

3 0
možnosti
PB

peugeot307

14. 4. 2012 15:51
Paní Formánková, píšete pěkně,

ale bohužel jste úplně vedle. Když pominu naprosto precizní a logické zdůvodnění činů obžalovaných(ale i svědkyně Kočí) mladým panem soudcem, zapomněla jste ve své kritice na to, že ne každá korupční kauza se dostane před soud, ale také, že se každou, která skončí u soudu nepovede dokázat. Pravda, někdy se důkazy jaksi nenajdou záměrně, jde o to, jestli senátu předsedá soudce spojený s justiční mafií, nebo nebojácný pan Cepl, či, jak jsme se nyní přesvědčili pan soudce Šott. Ten velice správně vyvodil, že taková účelová "půjčka" s cílem ovlivnit svobodné hlasování poslanců a tím nepřímo ohrozit demokracii, je ve skutečnosti a z definice úplatkem. Pan Škárka, jak z dokazování vyplynulo se dopustil podvodu tím, že od Bárty vylákal "půjčku", aby ji následně prezentoval jako úplatek, čímž chtěl diskreditovat předsedu strany a následně převzít moc. Podváděl i u soudu podvrženými důkazy a křivým svědectvím. No fuj. A Vy byste je snad oba ještě litovala...

0 0
možnosti
TH

Gmurr

15. 4. 2012 15:49
Re: Paní Formánková, píšete pěkně,

R^

0 0
možnosti