Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NŠP

Neznám špinavé peníze

9. 4. 2011 22:54
Snad jen dodám mé oblíbené

z posledních dnů: nad vším se vznáší smrdutý puch ODS.

0 0
možnosti
SN

kuča

9. 4. 2011 11:52
Hanko, mluvíte mi z duše....,

:-) stejně to vidím i já!

VV do toho razantně šláply a mafiáni zavětřili. Penězovod doprava a vnitro, kde se konečně začalo něco dít k lepšímu, musíme obsadit svými lidmi. Je to jen souhra náhod? Ne! Je to geniální tah Íčka, který to ´vymyslel, přeběhlíci se dobře zaplatili a sehráli opravdu profesionální "divadýlko". ODS obětuje Vondru, a o ta lukrativní ministerstva z kterých chtějí vyhnat veverky se podělí ODS a Top! ...a vo tom to je.....! Řada diskutérů zřejmě moc nepřemýšlí nad starým -"qui bono"!

Připomenu ještě KOřístku a Dalíka, nabídka 1O mega za přeběhnutí, také v režii ODS.

Obětujeme miliony a dostanem se k miliardám....vážení diskutéři! ;-O

0 0
možnosti
M

Mucharovic

9. 4. 2011 13:18
Re: Hanko, mluvíte mi z duše....,

Jestli VV do něčeho razantně šláply, tak jedině do čehosi hnědého mazlavého. A slastně se v tom ještě vrtí. Hlavně když se dostaly ke svému kusu korýtka. Uveďte nějaké konkrétní příklady, co přínosného předvedly VV během svého dosavadního působení ve vládě.

0 0
možnosti
KE

Krupp Essen

9. 4. 2011 11:08
Jestli je podle vás

John jedinou nadějí pro občany, že se korupce ve státní správě začne opravdu vyšetřovat, pak je mi vás skutečně líto. Jedna možnost je, že jste zaslepená obdivem k tomuto neschopnému nekompetentnímu psavci, který se nacpal na post, na který prostě nemá. Ta druhá možnost je ještě horší a stěží ji lze popsat bez toho, abych se vás nějak dotkl. Takže ji raději rozepisovat nebudu...

0 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 4. 2011 11:20
Re: Jestli je podle vás

Zkuste se zamyslet: proč bylo potřeba vyvolat podpisovou akci proti Johnovi (mimochodem: u policie, která by měla být k nadřízenému loajální z principu)?  Protože byl neschopný? Ale to by přece všem, úplně všem vyhovovalo!

Jen na okraj: Proč odbory nevyvolali podpisovou akci např. za odvolání ministra financí (ten přece "za vše může")?

0 0
možnosti
SE

slava eurosvindlu

9. 4. 2011 10:31
Cela estrada je jasna a zretelna ukazka toho,

ze chtel-li nekdo zmenu, volil kohokoliv, jenom ne parlamentni strany.Ty jsou prolezle korupci a ovladany mafii kompletne. A to samozrejme i ta "cista" CSSD, ktera neni ve svinstvech za ODS pozadu.

Barta neni svaty, ale uz jenom to, jak po nem jde zlodejska koalice ODS-CSSD napovida mnohe. VVecka slibovaly zmenu a snazily se, ale dostaly malo hlasu. Stoji proti obrovske presile.

To, co nam predvedla politickou mafii ovladana media je jednoduse hnus..

Z vnitrostranicke spiny obsahujici dotace kolem milionu z Bartovi kapsy udelala pomalu statni prevrat, pricemz cilene mlci o aferach skutecnych, pohybujicich se v desitkach miliard a rozhodne ne ze soukrome kapsy, ale z naseho.

A co je horsi? Platit si loajalitu spolustraniku z vlastni kapsy a nebo ze statniho bud penezi a nebo trafikami, pricemz se jedna radove o mnohem vetsi castky?A kdo by mel vyletet predevsim a jako prvni?

0 0
možnosti
KK

katastrofální krupobití

9. 4. 2011 11:00
Re: Cela estrada je jasna a zretelna ukazka toho,

To si vážně myslíte, že ten klub blondýn kolem Bárty a bulvárního novináře je nějaký sbor křišťálově čistých odborníků? Jakkoli předchozí ministři vnitra nebyli nic moc, John je mezi nimi králem diletantů. Vyhazování peněz za nová loga v době úspor a "rozpočtové zodpovědnosti" se stalo poznávacím znamením resortů vedených VV - ať je to BESIP nebo MŠMT. Už jenom schází, aby se z policejních aut a služeben sundalo to přiblblé "pomáhat a chránit" a začalo se tam lepit "na vlastní oči"...

0 0
možnosti
P

petrziphajek.bigbloger.lidovky.c

9. 4. 2011 10:15
Ale prosím vás...

Fakt je, že John vypadá jako jeden z nejnekompetentnějších ministrů, co jsme po 89 měli. Dokonce i sami policisti říkají "Zlatý Langer" a už to o něčem svědčí.

On nedokáže nic, než totálně rozbít vnitro, svým mlžením a matením korupci neskutečně nahrává.

A když už - neměl by si zamést před vlastním prahem? Co třeba kauza OraPrint?

0 0
možnosti
SE

slava eurosvindlu

9. 4. 2011 10:32
Re: Ale prosím vás...

"Zlatý Langer" a jemu podobni byli schopni predevsim ve velke spine, ktera vedla k rozkradani, degeneraci a celkove likvidaci nasi zeme..

0 0
možnosti
PK

Ccecil

9. 4. 2011 10:07
zírám

...On je totiž jedinou nadějí pro občany, že se korupce ve státní správě začne opravdu vyšetřovat....

.

To myslíte vážně? Vzhledem k tomu, co o něm nemediálně vím, tohle považuji za důkaz dokonalého vymytí mozku dočista dočista.

0 0
možnosti
MN

boruvka

9. 4. 2011 14:40
Re: zírám

R^

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pecha

9. 4. 2011 9:55
To může napsat jenom volič VV.

Nebo že by nostalgie za V. Bártou. VV jsou banda, která si z politiky udělala trafiku. To, že R. John na svou dosavadní funkci zdaleka nestačí ví všichni, kromě autorky blogu. No a ministr školství Dobeš mu skvěle sekunduje. Ti lidi tam od počátku nemají co dělat. Nikdo za nimi brečet nebude. VV jsou vyřízení!

0 0
možnosti
JM

JoMe

9. 4. 2011 9:13
Nechť John táhne

Pravděpodobně o Johnovi a jeho aktivitách nevíte nic, je to lempl co nic neumí a jen do všeho cpe nos, volil jsem VV, ale již to nikdy neudálám... John, Bárta - stejný dobytek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3887x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka