Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klíček.. ale z cibule ho nikdy neodstraňuju, když tedy není "narašená". Z česneku ho ale třeba do salátů vyndavám - krkám po něm totiž jako hroch. Když ale z česneku něco vařím, tak ho nechávám tam kde je, tepelnou úpravou se jeho zákeřnost ničí...;-)

0 0
možnosti
VD

Vařím téměř celý život, pořady o vaření sleduji cca 20 let, ale toho, co píšete, jsem si dodnes nevšiml. Nespletl jste, náhodou, cibuli s česnekem? Pokud vím, u česneku se doporučuje vydloubnout klíček, protože nedělá dobře třeba žlučníkářům... Ale cibule?

1 0
možnosti
VD

No, žlučníkářům. Respektive lidem, kteří mají problém s pálením žáhy.

0 0
možnosti