Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavý blog a karma. Není to nic neobvyklého, že část české populace má ráda vládu pevné ruky. Přiznejme si, že český způsob demokracie po roce 1990 není zrovna tím šťastným pokusem. Asi by to chtělo při budování skutečné demokracie ve státě poněkud více demokratů. Místo toho tu máme jakousi směs mafiánské oligarchie, která vede celý stát od desíti k pěti. Ovšem za hlasitého potlesku většiny aktivních voličů. Protože někteří dodnes nepochopili, že jejich vládu jim nezvolili jako kdysi v Kremlu, ale, že ty zlořečené politiky si zvolila většina českých aktivních voličů sama a předala jim moc. Při své volbě většina z nich kašlala na demokracii a dělá to i dnes. Důležitý je pro ně pořádek a stabilita, slovy jednoho pseudonárodního umělce, klid na práci! Proto ten neskrývaný obdiv nejen k Putinovi, ale i k soudruhům z Komunistické strany Číny. Ti si umí doma udělat pořádek a s tou opozicí, která má jiný než oficiální názor pořádně zatočit. Podle hesla jeden názor, jeden národ, jeden vůdce!

0 0
možnosti

Z28d10e60n34a 51K46o95č11í

3. 5. 2014 21:40

Pane Forbich, jako marketér máte vymývat lidem mozky. Oni ale nejsou všichni tak praštění jak si myslíte. Na ty vzdělanější si se svými bláboly nepřijdete ;-)!!

3 2
možnosti

děkuji, paní kočí. z čeho soudíte, že můj názor je blábol?

2 0
možnosti

ono jim neni divne nic, jen kdyz se objevi vudce. To pro stado je neocenitelne. Ani jim nemusite ukazovat zivotni uroven EU a Ruska. To by nechteli videt, to primo bije do oci

1 0
možnosti

Tak pokud se uváží síla autonomních regionů, a k tomu oligarchů, tak jako diktátor je na tom Putin hodně špatně.

1 1
možnosti

..... šak jste si v závěru CV sám odpověděl : "Ne, asi jim to není divné. Našinci oslavují diktátora Putina stejně jako tehdy oslavovali Ádu". Když to máme v povaze a mentalitě národa tak hluboce "zakořeněno" (o čemž nejsem zrovna přesvědčen), tak čemu se na finále vlastně divíte ?

0 0
možnosti

J38a66n 79R65á98ž

3. 5. 2014 16:39

Parafráze napsaného: Ne asi jim to není divnè. Barosso je diktátor, chová se jako diktátor a při tom ho podporují elitáři, kteří se nejvíc ohánějí demokracií.

P.S. Opravdu jde jen a pouze o úhel pohledu. Ale i tak je nutno položit otázku co je horší. Jestli Putinovská diktatura, která demokracii nepředstírá, nebo diktatura EU, která jen maskuje slovy o demokracii stejný cíl: Vládu do které občan nemá pravomoc nijak zasahovat.

3 4
možnosti

pokud se ta demokracie v Evrope predstira, jak je mozne ze proputinovska pata kolonie tady opruzuje?

1 0
možnosti

Pane Forbrich mohl byste mi vyjasnit kdo jsou to oni a kdo my?

0 0
možnosti
Foto

Přirozené právo je takové právo, které lze vztáhnout ke každému člověku, bez toho, že by se tím porušovala práva jiných lidí.  Jmenovitě jsou to.   Vlastnické právo k vašemu tělu a majetku a svoboda.   Přirozené právo může být popsáno, ale nemůže být pozměněné lidskými ambicemi.

0 0
možnosti

Nejhorší diktátor se zrodí vždy z levicového spektra populismu socialistického falešně navoněného altruismu. Putin je průhledný a jasný. Proto evropští socialisté ty největší svá esa ještě ukrývají hlupákům pod stolem.

4 2
možnosti
Foto

Mě překvapuje, že zrovna u nás, kteří máme historickou zkušenost s okupantama Hitlerem, Stalinem i Brežněvem, tolika lidem nedochází, o co tady jde. Těm rozumným, normálním stačí podívat se na zprávy - jedno jestli na ČT nebo na BBC - nepotřebují pořád žvanit o něčem tak zjevném, jako je rusácký vměšování. A pak se z toho zdá, že převažujou ti divní zapálenci, kteří smolí desítky článku na jedno brdo o majdanských teroristech, oprávněných ruských zájmech, šikovném a mocném Putinovi, před kterým se všichni třesou, a o mediální masáži. Na Ukrajině nikdy nebyli, ale od internetu ví všechno nejlíp. Podivná úchylka.

11 1
možnosti

Na ukrajině jsem byl, v Rusko rovněž a násilný převrat s nedodržením dohody s Janunkovičem o nových volbách považuji za neschopnost západu a moment kdy se dnešnímu vývoji dalo předejít.

Nechte si tak své škatulky od cesty, UA byla jako bezvízová země navštěvovaná opravdu hojně, takže tam jezdilo tisíce čechů. Je otázkou jak to bude po tom Vašem slavném převratu, ekonomické krizi a stovce rozných ozborjených band, které po uklidnění (v případě, že nezačne občanská válka) jsitě odevzdají zbraně a půjdou si sednout na úřad práce. Nicméně jedno je jisté, za všechno může Putin, za Majdan, za nedodržení dohody dvě hodiny od podepsání, za rozpuštění ústavního soudu, za hlasování obouruč, za ochranu Majdanu z řad násilníků z Pravého sektoru, zkrátka za všechno. Už před třemi měsíci se na Majdanu sešli ministři zahraničí z celé EU a obvinili Rusko z vměšování - prostě směšné. Pitomci pomohli lůze k moci a ruský sup si sežral autonomní republiku kvůli základně. Nyní tu zemi čeká střelba a mrtví - gratuluji západu, jak to skvěle zvládl

4 3
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1549x
Jsme marketér. Propaguji produkty a tím přispívám k růstu ekonomiky. A o to jde, nebo ne?

Seznam rubrik