Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dispute

15. 1. 2011 17:00
Vyhovuje mi, že mohu na dálku komunikovat s lidmi podobné

krevní skupiny. Zdůrazňuji - jen podobné. Nikdy nevíme jaký ten druhý skutečně je. A do jaké míry se stylizuje na internetu i ve skutečnosti. V otevřené diskuzi zde může vyjadřovat  své názory student dorostenec i doktorand filozofie či sociologie. Každý se může obohatit neotřelým pohledem druhého člověka na stejný problém. Když si někdo umí nasadit červený nos, tak předpokládám, že má smysl pro humor a exhibici. Nebezpečí vlastní umělé identity na internetu může být v tom, že někomu se po hodinách, dnech a týdnech na internetu změní vlastní osobnost - aniž si toho všimne. Většinou si toho ale všimnou lidé v reálném okolí.8-o Karma Tomášovu článku. Ta fotografie je buď ěkoho jiného, nebo Tomáš byl na plstické operaci - či u vizážisty.;-)

0 0
možnosti

Dispute

15. 1. 2011 17:07
Omlouvám se, zaměnil jsem Tomáše Kaplana za jmenovc Tomáše K

Fojtíka. Má narážka na plastickou operaci byla nevhodná, protože chyba je na mé straně při rychlém průletu kolem klávesnice kompu. Má chybná orientace v autorech blogu. Sorry.;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Záliby - progressive house, metal, akční a psycho filmy, sportovní a závodní počítačové hry, psychologické, sci-fi a vědeckotechnické knihy, cestování.