Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Extraordinární hloupost....Rv

2 0
možnosti
JR

J64a97r96a 30R44a74n76k

24. 8. 2014 5:12

Ted jeste promluvte za zavrazdeneho litevskeho konzulaRv

Russian troops

Lithuania condemned Friday the killing of its honorary consul in the city of Luhansk, who Lithuanian Foreign Minister Linas Linkevicius said had been "kidnapped and brutally killed by terrorists."

The OSCE also called for the killers of Mykola Zelenec to be brought to justice and said his murder demonstrates the urgent need to stop the violent escalation in eastern Ukraine.

There's also growing international concern over the apparent massing of Russian troops at the border with Ukraine.

3 1
možnosti
JP

Se Skotskem to vypadá zle. Chce se trhnout od Spojeného Království a jejího veličenstva. To je přece neslýchaná drzost! Je načase vybombardovat Liverpool a zničit separatisty! Je třeba se držet ukrajinského mustru! V\ystřílet a vyhladit vše, co je proti! United Kingdom a vzít si vzor z Ukrajiny. Nebo, že by západním směrem platila jiná pravidla, než na Ukrajině? Tak to tedy ne! Je třeba ty bestie vybít a humanitární pomoc označit za agresi.. Jakékoliv referendum je přece nepřípustné, protože rozbíjí jistoty oligarchů, rozkrádajících bestiálním způsobem celý zbědovaný anglický národ. A proto žádné referendum ve Skotsku! Na rozdíl od Ukrajiny založené r. 1991, je Skotsko součástí UK stovky let. A oroto neváhejme a zničme tamní separatisty s takovou vehemencí a ozbrojenou silou, jako ty na Ukrajině!

0 4
možnosti
MB
DV

D42a27v83i69d 77V14l20k

23. 8. 2014 21:21

V kontextu toho co tady v poslední době doslova chrlíte je to prachsprostá propaganda!Rv

5 1
možnosti
PN

Diskutovat s psychopatem o jeho výblitcích znamená legitimizovat ho..

12 1
možnosti
ZM

Proto se s vámi nikdo nebaví.

3 6
možnosti
Foto

Vtipné, hlavně ten pan Nádvorník na konci ... R^

0 6
možnosti
LN

..co máte na mysli pane Macku...???

6 0
možnosti
MN

Názor německého vícekancléře a ministra hospodářství Sigmara Gabriela je opravdu první rozumnou a dobrou zprávou k řešení konfliktu na Ukrajině, která se ozvala z EU.

Je zřejmé, že takto blízký člověk Merkelové ji vybavil tímto názorem na cestu do Kyjeva a že Merkelová položí tento návrh Porošenkovi na stůl.

Federalizace Ukrajiny by situaci asi opravdu zklidnila a je to i první krok k rozdělení Ukrajiny na dva samostatné stáy, což je jediné stabilní řešení do budoucna.

4 2
možnosti
JR

J56a91r15a 76R48a59n52k

24. 8. 2014 5:16

Deutsche Welle:

Agreement between Merkel and Poroshenko

The chancellor demonstratively offered support to Poroshenko. She promised significant financial backing, especially for restoring infrastructure in eastern Ukraine and providing aid to the refugees. Poroshenko referred to this as the Merkel Plan - a play on the famous Marshall Plan for rebuilding European economies after World War II. And while this comparison may seem exaggerated, it shows what a serious situation the Ukrainian president considers his country to be in.

Both Merkel and Poroshenko know that the conflict cannot be solved through military force alone - political concepts are needed. The Ukrainian president aims to hold on to his peace plan for eastern Ukraine, which includes decentralization measures for various regions. But just like Merkel, he is aware that these plans can only be realized if Russia contributes to restoring peace.

0 1
možnosti
JT

je divné, že stále neukazují záběry z "osvobozených" oblastí. Rád bych viděl šťastné osvobozené, slyšel ty radostné rozhovory, že už jsou ti teroristé pryč, jak se všichni těší na EU a vstup do NATO

6 5
možnosti
LN

..proč jste změnil titulek pane Fojtíku...????

4 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x