Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J26a27n 95R34ý85z39n96a58r

28. 8. 2013 13:39

Zemanova přímočará dravost v tomto případě rozhodně zaslouží potlesk a uznání.

Hezký článek.

R^

0 2
možnosti

"Věřil bych tedy tomu, že díky naší účasti v teritoriu Golan, bude i Hizballáh ve své činnosti umírněnější." - a na Ježíška také věříte?8-o

A co na těch Golanech budeme hlídat? Izrael, aby nešel do Sýrie?8-o Nebo Sýrie na Izrael? Nemyslíte, že si to Izrael umí pohlídat sám? A on se pana Zemana někdo o něco prosil? To by nejdřív pan Zeman musel slušně požádat Izrael, aby mu na ty Golany dovolil:-)

Jestli má Zeman v něčem pravdu: do Sýrie se nemontovat, protože jedni jsou za 18, druzí bez 2 za 20.

A zcele pragmaticky: dokud se řezal Iran s Irákem, tak byl od nich pokoj. Doteď Sýrie nepřímo podporovala teroristy a spolupodílela se na problémech Libanonu. Teď mají starosti se sebou. Těch obyčejných lidí mi je líto. To ale Afghánců před 20ti lety taky. A pak se dali k Talibanu i s těmi Stingery, co jim tam dali amíci na rusáky...

1 0
možnosti

Ach jo, ta mise OSN jer tam již desetiletí, ani Izrael ani Sýrie nic povolovat nemusí, už je to povoleno.

2 0
možnosti

J21a17n 64H42l42e90d98í58k

28. 8. 2013 12:32

v USA žije původních obyvatel pod 85 milionů, v US politice rozhodují přivandrovalci, kteří mají zájem o místa na výsluní, taky proto chtějí nekřesťansky exportovat americkou svobodu do zemí, kde totalitně panuje Islam a tradiční stařešínský řád. -- Za druhé ruská nenávist ke všemu západnímu, spec proti USA, její absolutně neférové jednání a absolutní podpora úplně všem, kteří se s USA nepřátelí,-- má samozřejmě účinný dopad na rozhodování US politiků.--- Za třetí rusofil Zeman zvolil třetí cestičku politikaření, vyhovět všem a nechat si otevřená zadní vrátka. Taková typicky česká férovost.

2 0
možnosti

To je taková neustálke se opakující mantra. v čem je, pěkně prosím, Zeman rusofil? V tom, že se mu nelíbilo / v době prezidentské volby !!! /, že v Rusku už rok nemáme velvyslance? No to se mi nelíbilo také, vzhledem ke skutečnosti, že je Rusko obrovský trh a my máme ekonomiku zaměřenou na export a " umíme " strojírenství.

0 0
možnosti

A to vše pravděpodobně nás nebude stát ani korunu. Jde to z peněz OSN. Geniální.

Hezký den

1 1
možnosti

Hezké.

A pokud by se armáda ocitla v epicentru - inu, od toho tam je.

1 0
možnosti
Foto

J95i40ř18í 87N64ě66m44e55c

28. 8. 2013 19:17

Jenže, to je fakt. Vojáci musí počítat s tím, že se mohou ocitnout v boji.

0 0
možnosti
Foto

Moc se mi líbí, jak držitel "modré knížky" prezident Zeman horuje pro silová vojenská řešení a nabízí české vojáky do krizových oblastí. Jak by se ale pan populista zachoval, kdyby tam naši vojáci skutečně šli a utrpěli tam citelné ztráty? Vysvětlení je jediné: Miloš Zeman prostě počítá s tím, že jeho slova nebude nikdo brát vážně!

5 4
možnosti

Pane Krausi, četl jste pořádně a pozorně ten článek? Já si myslím, že ne.

8 1
možnosti

Tak to je na karmu, stejne jako jine clanky z posledni doby.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x