Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Opet lzi ale alespon bez hulvatsvi.

3 3
možnosti
Foto

S tím vaším studiem ekonomie a statistiky to asi nebude žádná hitparáda. Kdybyste se tomu jen povrchně, ale solidně věnoval, tak byste věděl samotnou podstatu - pokud zvolíte mylnou premisu, tak nikdy nemůžete dojít ke korektním závěrům.

Vaší premisou je (nebo to alespoň podsouváte), že odliv financí do zahraničí souvisí s naším vstuoem do EU. Ani netušíte, jak jste daleko od pravdy.

Odliv peněz do zahraničí probíhal dávné před vstupem do EU a zřejmě i v relativně vyšších hodnotách.

Dále odliv peněz souvisí s celkovou situací v ČR a vzhledem k tomu, že to není žádná sláva a na ukončení diletantského řízení není naděje, tak bude odliv pokračovat. I kdybychom vystoupili z EU.

8 0
možnosti
Foto

Řešením je přestat dělat poskoky. Česko musí přerušit vazby se stádem a vydat se vlastní cestou. Jinak se stádem kolektivně zkrachuje Rv

1 7
možnosti
Foto

A to jsem ještě zapomněl na příjmy našich firem z jejich zahraničních poboček. Takže účelové vybírání dat a nestydím se rovnou říci že lhaní.

4 0
možnosti
Foto

Ano, tato čísla leckomu připadají, jak jsme vykořisťováni. Jsou však zásadně a myslím že úmyslně neúplná. Proč zde nejsou zahrnuta čísla o zahraničních investicích u nás, která nám v mnoha oborech umožnila se dostat či udržet na vysoké technické úrovni. Kolik tyto investice umožnily vytvořit pracovních míst a následně i příjmy do státního rozpočtu. nehledě, že i v rámci EU jsme i po deseti letech stále čistými příjemci (tedy dostaneme více než odvedeme). Jistě, EU není ideál, ale taková čísla se lidem Vašeho smýšlení nehodí. Takže je raději takticky ignorujete.

5 0
možnosti
Foto

Hledal jsem googlem termín Novorusko. Našel jsem. Na Wikipedii je k němu založen (neznámo kým) úplně nový bloček, evidentně z tohoto roku. Z toho je jasné, že Novorusko a Novorusové existují již stovky let.

Ale budete-li hledat na mapách či v atlase, neuspějete.

Novorusové tedy žádnou složenku nezaplatí, neb neexistují.

6 0
možnosti
TH

člověk žasne čemu všemu rozumíte

5 0
možnosti
JL

Že vás to lhaní pořád baví...

11 0
možnosti
Foto

jenom dvě poznámky.

Před nedávnem jste tvrdil, že Rusko nechce nic z Ukrajiny zabírat. Dnes píšete, že se Rusko Novoruska nevzdá.

To, že nenabízíte žádné řešení situace na Ukrajině, to je od vás opravdu rána světové politice, to byste dělat neměl.

16 1
možnosti
Foto

Vás to překvapuje? Pan Fojtík prostě jen "argumentuje" úplně stejně stupidně, jako rusáci...

Nemůže jinak, když je bigotní rusofil.

4 0
možnosti
KB

K92a52r72e27l 85B56o43k

31. 8. 2014 12:26

Je až nepochopitelné jak rusofilové nechtějí uznat integritu ukajinského území. Ukrajina se osamostatnila v roce 1994 a Rusko podepsalo mezinárodní smlouvu, kde hranice Ukrajiny uznává. To, že v jednotlivých státech žijí různé národnosti je fakt, ale to na věci nic nemění. Přistoupit na myšlení pana Fojtíka a jiných rusofilů, tak měl Hitler pravdu, když anektoval naše sudety. A měli by pravdu i Maďaři žijící na jihu Slovenska? To je nebezpečné myšlení. To, že se Ukrajině nedaří zjednat pořádek je vina agresivní politiky Ruska za jeho vojenské vměšování do dění na Ukrajině. Vzdělaní lidé to chápou.

15 3
možnosti
Foto

To nálepkování si strčte do kapsy. Tím byste měl začít, aby diskuze měla smysl. K tomu článku bych jen dodal, že tu Ukrajinu bude muset někdo platit a to si uvědomuje i Sobotka, který by zpochybňující výroky o sankcích neřekl, kdyby za sebou necítil stranický tlak. Že je tento druh ekonomiky v podstatné míře závislý na spotřebě je fakt o to více, když export se příliš nedaří a bude stále menší, pokud se ty státy, kam jsme ještě mohli vyvážet, sdruží v jiná společenství, které si vystačí v mnohém sami. Sanace Ukrajiny levná nebude a je nejistá. Ty peníze, které se tam strčí, budou někde chybět. Platit to budeme my všichni. A tak jsem zvědavý, kde ty peníze najdeme. Bude se muset škrtat, zvyšovat daně, snižovat výdaje státu a poroste sociální nespokojenost, atd.

Ohledně národností, např. v RF je 31 oficiálních jazyků. A ohledně Maďarů, však jen to dávání maďarského občanství všem Maďarům žijícím mimo Maďarsko, je precedent, který se nemusí v budoucnu vyplatit. A na počátku stálo Kosovo. Toto jsou hořké plody neomarxistických myšlenek řízení světa.

7 6
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x