Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Pane Fojtíku, vím jak Vám je.

0 0
možnosti
PB

..... provokace v rámci propagandy - zatáhnout Ivany přímo do konfliktu, mnohé by se vyřešilo. Za veškerej marast na UK může RUS, expandující militaristický agresor, .... a nyčko Vás, milé mezinárodní společenství žádáme, aby jsme tuto zemi společným úsilím a tvrdým embargem totálně zničili (z přímé vojenské konfrontace jsou podělaní všichni). ...... že by si ten bordel zv.Ukrajina přivázal Vladimir Vladimirovič k noze, - na to bych se moc nespoléhal. EU se diví aj ušima, jakej drahokam jim přistál v náručí a amíci z tej přemíry "demokracie" na UK dostávaj mírnou depku.....tož ať si to vyžerou, nééé ?!

0 0
možnosti
HM

pan Fojtík zase plácá od pocintaného stolu..;-D

4 4
možnosti
ZM

Pochybuji, že by svoje blogy chodil psát k vám.

2 1
možnosti
DG

Chrástku, že tě to baví. Ale každý má svou zálibu, u tebe je to klikání mínusů. Přeju, ať nebolí prstíček.

5 0
možnosti
ZM

Vy těch mínusů dáváte také dost. U vás je to záliba nebo hrdá povinnost?

1 0
možnosti
MN

Já bych si tak tipla, že Putin a jeho zpravodajské služby už docela jasně vědí, kdo, kdy, jak a proč sestřelil civilní letadlo. Jenže on nepouští do médií laciné hysterické "nejpravděpodobnější" scénáře jako to dělá Kerry a Obama.

Po celou dobu konfliktu na Ukrajině se Putin jeví jako daleko lepší taktik a stratég a řekla bych, že přijde se "svým" scénářem až v tu pravou chvíli, aby účinně zasáhl kyjevské vedení.

6 1
možnosti
ZB

Nemusíte tipovat, samozřejmě, že to ví.Oblast nad Ukrajinou je pod dohledem.Proč mlčí? Protože ne každá pravdivá informace se hodí a dokonce může ukázat i na Rusko.Vaše zajímavá poznámka: "aby účinně zasáhl kyjevské vedení".Proč by ho měl zasahovat,on proti Ukrajině bojuje?Celou dobu tvrdí, že s boji na Ukrajině nemá nic společného...;-)

1 1
možnosti
DH

D84a29v41i47d 64H37r61b88e56k

21. 7. 2014 12:51

Válečný hrdina Fojtík opět vyhrožuje, že být mladší, spěchá do Luhaňsku. Jenže játra už nejsou, co bývala a zřejmě by nedal ani uvítací přípitek... ;-D;-D;-D

3 4
možnosti
MS

Autore, vy jste snad slyšel, že by kdokoliv z USA, NATO či EU jen ceknul o nějakém ozbrojeném zásahu na Ukrajině ? Nebo, že by si kdokoliv z diskutérů s opačným názorem na Putina, než vy, přál válku ? Podobné hovadiny se líhnou jen ve vašem putino-rusofilním mozku. :-/

3 3
možnosti
ZM

Určitě někdo na západ od Ruska bude veřejně "cekat" o ozbrojeném zásahu! O válce zpočátku nemluvil veřejně ani Hitler.

0 1
možnosti
Foto

Jenže s dávkou nenávisti a štváčctví jste na tom stejně, jako Ti udatní co leští kvéry ...(tedy já myslím, že leští prd, v reálu je to těžší být geroj než za klávesnicí)

2 1
možnosti
Foto

Však jsem si už kolem desáté říkal, že jste asi zaspal. Tak dlouho bez blábolení na iDNES - to u Vás je nezvyklé...;-D

6 2
možnosti
AM

Podle reakcí britských a holandských vládních činitelů se dá předpokládat, že už od američanů dostali důkazy, že se střílelo z povstaleckých pozic a že protiletecký systém skutečně dostali z Ruska. Navíc chování separatistů na místě katastrofy je pro spoustu lidí nestravitelné.

Takže se bouří a nadává a hysterčí.

Nejsem konspirační teoretik, nemyslím si, že tam někdo to letadlo poslal úmyslně na smrt, Ukrajina potřebuje každý halíř, nechtěla přijít o tranzitní poplatky, letecké společnosti nechtěly hledat delší, tj. dražší tratě............ a všichni tak nějak spoléhali, že v takové výšce se nemůže nic stát.

Nemyslím si, že povstalci sestřelili Boeing úmyslně.

Ovšem tak jako Deus Ex Machina tento tragický pád z nebes mění situaci vyšší mocí.

Vyjádření Putina, že vinu nese Ukrajina, protože ona zodpovídá za bezpečnost vzdušného prostoru nad svým územím, se dá číst tak, že od odštěpenců dává ruce pryč. S neschopy, kteří s dodanou pomocí místo něčeho užitečného udělají takový průser, který poškodí Rusko v očích mezinárodního společenství na dlouho, nebude chtít nic mít. Podle mě by separatističtí ozbrojenci měli ve vlastním zájmu i v zájmu civilních obyvatel zmizet - zůstali sami. Bohužel? Bohudík?

5 0
možnosti
TB

Já jsem v pátek poslouchal v televizi zbrojního analytika a jako bývalý voják si myslím, že měl pravdu - asice to, že to letadlo bylo sestřeleno úmyslně, omyl vyloučil. A teď kardinální otázka - cui bono? Kdo má z toho největší prospěch? Separatisti, které již před tím nenáviděl skoro celý svět a tímto by to ještě zhoršili, nebo Kyjev, kterému se to náramně hodí?

6 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x