Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Je opravdu zajímavé, kolik se tady najde lidí ovlivněných demagogií prezentovanou oficiálními institucemi. Jen širší uvažování a vlastní názor chybí. ( a znalost dějin ).

Takže karma!

3 0
možnosti
RM

Když dítě zajede na silnici zajede a usmrtí auto, je všem lidem dítěte líto a smutní.

Ale vzápětí se začnou ptát: kdo nechal děcko bez dozoru a kdo za něj nese zodpovědnost?

Stejně je to i s našimi vojáky. Kdo za ně nese zodpovědnost a kdo je tam poslal?

Panu Fojtíkovi za schopnost vidět za roh a nebát se to prezentovat karma.

Všem, kteří ho nazývají šílencem a podobnými termíny antikarma. Šílencemi jiné nazývají ti, kteří nejsou schopni se zamyslet nad názory jiných a lidé s totalitními sklony, případně jejich kombinace.

2 0
možnosti
JG

ale určitě si neřeknete, že nemá cenu jakákoli pieta za to zajeté dítě, když jeho rodiče ho na té silnici neměli nechat a už vůbec si určitě neřeknete, že ho nemůžete litovat, když zajetého bezdomovce Tondu v kolejišti taky nikdo nelitoval.:-/

0 0
možnosti
Foto

Vážený autore, ten nadpis se Vám povedl. Přesně tak se vyjadřují pacienti psychiatrických léčeben. "Já jsem  normální, blázni jsou ti ostatní,"

Vaši diagnózu nebudu opakovat - v krátkosti: takhle dopadne člověk, který promarnil celý život a nikdy ničeho nedosáhl. Tak aspoň nahonit karmu na iDNESu!

1 8
možnosti
JC

Proč si myslíte, že autor "promarnil život a nikdy ničeho nedosáhl"? Já si myslím, že on určitě život nepromarnil a dosáhl mnohého. V každém případě nemá potřebu nikoho urážet a být arogantním až zlým člověkem.

Ve Vašem případě bych hodně pochyboval o jakýchkoliv úspěších a nepromarněnosti, dokonce bych s jistotou řekl, dle způsobu Vašeho diskutování, že si musíte hodně kompenzovat, že jste zlým a arogantním člověkem. Bez jakékoliv úcty k Vašim řídkým šedinám.

2 1
možnosti
MJ

Hezký večer.

Je logické, že za Váš článek dostáváte i facky. Není všeobecně "v módě" zvlášť v dnešní době, kdy synové dřepí u svých matek až do kolika let, kdy rodiče se "na stará kolena " zadlužují, aby jejich děti měli kde bydlet a pak ty samé děti v klídku nechají na své rodiče kráčet exekutory, v době kdy lidi zaměstnávají tzv. agentury , jejímž prostřednictvím zaměstnavatelé s lidmi jednají jak s onucemi , v době, v které lidé překračují ležící,dělající, že nic nevidí a  myslíc si, že je to opilec či špinavý a smrdutý bezdomovec. V době, v které sociální cítění se pokládá za zbabělost, bolševizmus, slabost.

Právě lidé z řad najednoudemokratů ( z řad , které patří Vaší věkové kategorii) , kteří do nedávna hrbili záda pod bývalým režimem a "přežívali" dle potřeby a dnes jsou z nich ti nejdemokratičtější občané , ideově na té nejsprávnější straně, používajíc I DNES SLOVNÍK A SLOVNÍ ZÁSOBU PODOBNOU   OBŽALOVACÍ ŘEČI TOHO NEJHORŠÍHO LIDSKÉHO MORÁLNÍHO ODPADU , TOHO SOUDCE V POLITICKÉM PROCESU S DOKTORKOU HORÁKOVOU. Ptám se ...jak je to možné? HNUS.

3 0
možnosti
MJ

Musím dodat, aby to bylo spravedlivé, že svět, který se popsal výše se odehrává zde na novinářských blogách. Víceméně.......

0 0
možnosti
JG

Já mám z tohoto článku takový zvláštní pocit, sice asi chápu na co jste se snažil upozornit (obdiv k jedné smrti a zárověŇ lhostejnost k jiné), nicméně ten Váš příklad srovnání je, dle mého názoru, naprosto nesmyslný. Člověk, který sám ukončí svůj život, protože nezvládl bojovat (a život je boj) a nebere ohled ani na to, jakou bolest způsobí svým blízkým a zkrátka "jen" ukončí svoje trápení, nelze srovnat s vojákem, který svůj život dobrovolně nasadil proto, aby chránil životy druhých. A ti vojáci skutečně věřili, že bojují za dobrou a správnou věc, takže V TOMTO SMYSLU je zcela irelevantní politické pozadí a otázky o významu takových vojenských akcí. Toliko můj názor.

4 0
možnosti
Foto

to není za hranou, to je mimo mísu

2 2
možnosti
RF

To je uzasne, jaka vlna uvedomeni se snesla na hlavu autora. V Madridu se bojovalo za Prahu, a tak hura do Afganistanu za lepsi a rasove ciste cechy. Mne spise napada, kdo ty syny Alahovovy nejdrive skolil, cvicil, zivil a platil. A po tom vsem se na ne vrhneme pro zachranu civilizace. Kdo z vas nejakeho muslima zna, ze je smahem oznacujete vsechny za teroristy? A co se tyce nasich vojaku, je mi jich lito jako kazdeho kdo zemre brzy a zbytecne. Protoze smysl angazovani v Afganistanu jsem nepochopil dodnes. Boj s demokracii a islam-ismem v tom nehral zadnou roli. Tedy hral, protoze se potreboval duvod proc.

6 1
možnosti
MM

Tak jste zase nechutně spatlal vše dohromady a navíc způsobujete zmatek ve svých řadách. Váš obdivovatel p.Kraus zaútočil na Vašeho spojence p.Krejčího a to Vám zřejmě ještě dnes nevolal kolega ze Slavjanska. Začínáte hermánkovět a rolničky cinkají.

5 5
možnosti
JL
RK

Autore. V posledních dnech je vidět, že jste doslova " hnán karmou " ......... Zajisté vás toto vybičování k takovýmto blogerským výkonům velmi uspokojuje. Ovšem s každým dalším blogem je jeho hodnota nižší a nižší. Pouze hlupák může srovnávat vojáka padlého na misi, která přinejmenším eliminuje nebezpečí v Evropě, s důchodcem či nešťastným člověkem někde u železniční trati.....to JE ZA HRANOU !!! Dovedete si představit, jak by svět dopadl za pár let, kdyby se všechny státy světa ( myšleno je ty rozumné ) stáhly k sobě domů ? Pak by se Putinové a muslimská verbeš stala naprosto nekontrolovatelnou byndou , plundrující zbytek světa .......

5 7
možnosti
MD

Bojem proti starym babam a peti mudzahedinum v Afhganistanu postavime hraz islamskym pristehovalcum do Evropy.

6 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x