Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Všichni ti "prokyjevští" by si měli sednout na šutr a popřemýšlet

Devatenáctiletý kluk je hitem evropské propagandy. Fakt. Ve věku devatenácti let má od Putina danou takovou zodpovědnost a především důvěru, že je to až neskutečné. Copak asi v devatenácti dělají evropští mladíci? Asi ten voják - odborník a stratég tak trochu předčasně dospěl do funkce minimálně generálmajora. Nebo obchodníka se smrtí Buta. V devatenácti....

Loni jsem tu psal takové blogové téma, že když si chci srovnat myšlenky, že si někde ve světě sednu na šutr a poslouchám okolí. Poslouchám historii.

Naučil mě to tento Kurd.

 



 
Prostě a jednoduše si sednete někde na kámen. Můžete i kousek od domova, nemusíte jezdit někam daleko. A pokud na to myšlenkově máte, můžete si zkusit spojení těch kamenů historie například s blbostí dneška.
 
Ano, opět narážím na Ukrajinu, na ISIL v Sýrii, na pásmo Gazy a Izrael nebo na Lybii.
 
Vše se totiž v historii lidstva opakuje. I blbost lidí. Neschopnost se poučit. I my tuto genetiku předáváme novým generacím.
 
Zde je jen pár mých fotografií, kde jsem všude seděl na kamenech.
Třeba i tam, kde dnes ISIL vyvraždil stovky lidí z jednoho "kmene". Kde dnes Kurdové bojují znovu za svůj stát. Kde Mayové zdvihali nad hlavu srdce nepřátel a i vlastních spolužijících...
A kde vymřely civilizace, protože se chovaly úplně stejně jako se dnes chováme my.....
 

 
 
Milý diskutére Drásale, mě se kameny nehroutí. Já jsem, na rozdíl od tebe (a stále více koktajících médií) na zásadní životní změny připraven.... ty a Zaorálek ještě ne? Nebo čekáš na "témata" pravdoláskařské bombardovací ČT?...a jinak ještě pane Drásale, je rozdíl mezi tím, co podniká Moskva a co podniká třeba Chodorkovskij, kterému přiřkli v Haagu 50 miliard. Nebo něco podniká i bohatý Janukovyč. Prostě podnikatelů je ve světě docela dost... už jste v nějakém zpravodajství rozpoznal tento "malý" rozdíl v informacích?
 
Tak já si naivně myslel, že ti "inteligenti", co pořád melou tu svojí genocidní propagační, budou mí radost z fotek zhroucených civilizací. Že si uvědomí, že právě jejich myšlenkové pochody podporují tyto lokální civilizační zániky. A že díky globalizaci zajistí i průšvih celosvětový. A oni ne! Oni jsou "tak chytří", že bez jakékoliv historické souvislosti si ve své zablblosti myslí, že toto se nemůže opakovat. Ale ono se to opakovat bude! A docela brzy. Tak si chlapci lžete do kapes dále, snad je máte dost hluboké... Mám obavy, že ti všelijací Zdenkové Bártové a další "mladí" tělem i duchem budou ještě hodně překvapeni. Ale já je strašit nebudu...
 
PS1 : ještě bych chtěl dodat, že pan Otto Černý je pro mne odborník a profesionál. Dnes jsem mimochodem poslouchal na Frekvenci 1 rozhovory s Reginou Rázlovou. To byl pro mne totální návrat socialismu a komunismu. Jestli dnešní Evropská Unie, Zeman, Sobotka, Zaorálek a jim podobní chtějí, aby znovu ti nejrozumnější emigrovali a zůstali tady jen blbové a tukani, tak je vše na dobré cestě....
Takže Otto, nějakým Nádvorníkům nebo Matuškům, Ševčíkům, Petrům Reichelům, Ludvíkům a všelijakým jiným Palatům nedávejte krmivo. Já to udělal.....:-)
 
Vy, Marjanko, tak se cítí EU!!!!! No, a co se týká "chytrého" vlka Nádvorníka, tak mám jediné : Nu pogodi, Nadvornik...a nenacista Roth (omlouvám se tímto člověku, jehož arogance jen připomíná...) je také "super"...jugenbursch...že pane Dvořáku z itlerugend...
a nejsmutnější je bigotní rusofob pan Metelka od Rychlých Šípů. Ti jsou nejzákeřnější....chudák pan Foglar.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Fojtík | čtvrtek 28.8.2014 11:06 | karma článku: 34,25 | přečteno: 2047x
  • Další články autora

Petr Fojtík

Miloši Zemane, Ty blblounku, Ty nevíš, že neandertálci "švitořili"?

A "vědci" Tě dostali, co? Cituji z dopisu ochránců lidských práv obyvatel jeskyní v údolí Neanderthal : „Neradi bychom se míchali do politiky, ovšem očividná nepravda z neznalosti a nactiutrhačné řeči o vymřelém lidském druhu, kterých se dopustil ve svém projevu jeden nejmenovaný český prezident, si zaslouží komentář a také zřejmě i dopis adresovaný Kanceláři prezidenta republiky s žádostí o vysvětlení, z jakých zdrojů pan prezident čerpal,“ stojí v prohlášení na facebookovém profilu Hrdličkova muzea.

29.12.2014 v 15:17 | Karma: 20,02 | Přečteno: 777x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

No jo, vymazaný Bakala lidi sere, ale genocida na Donbase ne....

Dnes mi už skoro nic z té ČT (Číro TV) nepřipadá normální. Nenormální se mi jeví i propaganda ostatních mediálních prostitutek, kteří kritizují ČT za cenzuru a sami dělají úplně to samé.

28.11.2014 v 21:28 | Karma: 21,50 | Přečteno: 809x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Pisálku iDnes Jene Wirnitzere, četls někdy Rudé Právo?

Pan Veleba se postavil do čela boje za obranu prezidenta. Boje, který nevede v rukavičkách, boje, v němž proti odpůrcům používá rétoriku normalizačního Rudého práva- a boje, který vnímá jako spravedlivé tažení proti házečům vajec, sprosťákům, médiím a vůbec všem, kdo křičí, aby Zeman odstoupil....

23.11.2014 v 20:29 | Karma: 20,31 | Přečteno: 662x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Šmíd "revoluci" nezačal, Zifčák ale ano!

Kecy k 17. listopadu! Kocáb a spol. Dalo se to čekat. Ještě se přidají tvrdí komunisté Dobrovský, Šabatová a spusta dalších.... Je to stejné, jako když v roce 1966 lhali o heydrichiádě. 25 let je pro mozek obyčejného konzumenta hodně dlouhá doba!!!!!

15.11.2014 v 22:18 | Karma: 20,02 | Přečteno: 427x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Jak to vypadá s Ukrajinou (pro ty, co nečtou Zvědavce)

Na serveru Zvedavec.org vyšel rozhovor, který nutí k zamyšlení. Chápu, že pár "diskutérů" netuší, co to přemýšlení je. Ale i tak věřím, že rozumní lidé pochopí... Ne, jako pan pravdoláskař Vladimír Ludvík, který mi napsal mail : No vidíte, pane Fojtíku, jak to dopadlo. Jste vyautován. A to je dobře!!! Vaši přiblblí kamarádíčci - pánové Otto Černý a jiní Vám již nepomohou. A tak pro mne není důvodu se vracet na iDnes. Jste ubožák! Heil Putin!!!Víte demokracie se takových jako Vy, pan Hlupek (on se píše Hlubek), pan Jurij Antonovič Jiroudek (on by byl rád George Athony, ale nebude!) ptát nebude! Už jste skončili. Islamisti a Putin dostanou po držce! Jste pouze trapní, hloupí a totálně neschpní! Prostě to neumíte a největší hlupáci jsou pan František Matějka a Otto Černý. Pan Větvička, který psát na rozdíl např. od Vás umí velmi dobře, jim dělá jen užitečného idiota, čímž uráží sám seme - ten má na víc! Nesázejte na ně. Nic nevědí a nic neumí! Akorát tak se nezodpovědně zadlužit. Jsou to trubci a nic jiného. Vůbec nechápou, že žijí v 21. století a že 19. století je dávno pryč! Čínský nebo ruský "kapitalismus" byste chtěli? V podstatě Vy a Vaši kamarádíčci tady už nemáte 300 let co dělat! Ničemu nerozumíte a ze sezení na kamenech historické moudrosti mohou takový jako Vy dostat tak akorát bolestivého vlka mezi půlky, protože takovým jako Vy žádná moudrost pomoci nemůže... Výplod idiota....nebo ne?

13.11.2014 v 20:22 | Karma: 23,01 | Přečteno: 871x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Přehlídka v Moskvě začala se sněžením. Putin opět obvinil Západ z revanšismu

9. května 2024  8:47,  aktualizováno  9:54

Přímý přenos Nedovolíme, aby nás někdo ohrožoval, řekl ruský diktátor Vladimir Putin na Rudém náměstí v Moskvě k...

Slováci se v eurovolbách bojí vlivu EU a USA, ostatní země V4 čekají ovlivnění z Ruska

9. května 2024  9:41

Obyvatelé zemí visegrádské čtyřky mají vážné obavy o to, že volby do europarlamentu se pokusí...

Na střeše restaurace ležela mrtvá žena, policisté k ní museli po žebříku

9. května 2024  9:35

Mrtvá žena byla ve středu večer nalezena na střeše domu v ulici José Martího na pražském...

Nadace OSF letos nově ocenila i ekonomickou a zahraniční žurnalistiku

9. května 2024

Nadace OSF rozdala Novinářské ceny za rok 2023. Za inovativní žurnalistiku ji získal tým...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x