Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vítejte na nejsluníčkovatějším blogu iDnes!

Dnes chci být pouze pozitivně naladěn. Proto tedy nenapíši ani slovo o politice. Ukrajinu nechám Ukrajinou, EU Bruselem a USA Amerikou. Dnes budu jen a jen sluníčkový. Optimistické blogy nesmí prohrát s blogy, které rozsévají nenávist. Proto v tomto blogu půjde pouze o vínečko, vyšplíchaný bazének a pohodovou sluníčkovou a kytičkovou sobotní pohodičku.

Fakt mi dnes žádné nepravosti nevadí. Jednoduše jsem si je zakázal a nepřipouštím si je.....

Nevadí mi, že Kyjev pravděpodobně připravuje další krvavou ofenzivu na Donbasu. Že se musí "odměnit" za ekonomické přidružení s Evropskou Unií.

Je mi jedno, že v Libyii bylo při násilných ozbrojených střetech zavražděno jen za poslední týden skoro tisíc lidí.

Nebudu psát o Iráku, kde po stovkách popravují sunnité šíity úplně stejným způsobem jako to činili ukrajinští prohitlerovští nacionalisté za druhé světové se sousedy ukrajinskými židy. A Obama dotuje "umírněné" islamisty v boji proti "neumírněnému" Asadovi.

Je mi šumák, když proamerická egyptská garnitura chce popravit nějakou tu stovku členů Muslimského bratrstva kvůli smrti jednoho policisty při demonstraci. V Egyptě už jsem byl, tak já přežiji, když někdo někdy humanitárně rozbombarduje pyramidy. Spolu s půlkou Big Manga.

Ani se mi dnes nechce šířit nenávist tím, že budu kritizovat morálku a poměru u nás, v české kotlině.

Ani písmenko nenapíši o dnešním inzerátu v Právu, kde lapají na nějakou ubytovnu, kterou neziskoví nepřizpůsobiví již opustili, seniory s nabídkou kvalitního dožití. I s péčí. Nechci říkat, že 14 volných míst je málo. Že zájemců s taškami s hrnci na vaření a s krabicemi plných různých zdravotních přístrojů, kterým právě v aukční exekuci prodali za pár facek střechu nad hlavou, je tisíckrát více.

Připomínat současnou mediální kampaň Babiš Nebabiš, Bureš Nebureš, kde všelijací pisálci překvapení soudním výrokem o nedostatku důkazů ministrovy spolupráce s StB vyzývají čtenáře, aby si stejně raději vytvořili svůj názor na věc, to se mi při sluníčkové sobotě také moc nechce. Především, když to prý nejvíce odnese premiér Sobotka. Ztrácí prý bič na neposlušného ministra financí....

Nebudu se ani zmiňovat o české "ekonomice". Na co připomínat, že z deseti miliónů Čechů je tři a půl miliónu důchodců, jeden a půl miliónu dětí, milión státních zaměstnanců, přes půl miliónu nezaměstnaných a necelý milión samostatných živnostníků. Kterým stát na daních ještě vrací.

Je zbytečné se tedy ještě zmiňovat o "pseudo" pracovních agenturách, které suplují Úřady Práce a svým statisícům oveček platí minimální mzdu a zbytek jim vyplácejí v cestovném a stravném.

Když to samé dělá "pseudo" poslanecká sněmovna i "pseudo" senát, tak proč se zabývat s nějakým Neburešem, ne? Toho tenhle bordel zničí sám...

No, konečně se sluníčkově dostávám k dnešnímu tématu. Dosud jsem psal o věcech, které mě dnes nezajímají, tak teď konečně to důležité.

Homofobie ničí ekonomiku.

Fakt, nekecám. Studie výzkumnice pionýrky a průkopnice Lee Badgettové prokázala, že jen v Indii přišli díky svým homofóbním předsudkům za rok 2012 až o 31 miliard dolarů!

Je jasné, že ekonomika netratila jen kvůli homofóbii, že tratila určitě nějaký ten dolarový grant za tuto sluníčkovou studii, nicméně pro budoucnost naší civilizace má tato studie vedle té globální oteplovací obrovský význam....

Podle studie jsou lidé, pracovně označení jako LGBT, diskriminováni. Během vzdělávání, během přijímání do zaměstnání, jsou častěji nezaměstnaní, takže je státy musí živit, nevybere se od nich tolik daní.

Dále se LGBT lidé stávají psychicky labilnějšími, což vede k větším výdajům na zdravotnictví, na léčení depresí, psychologických problémů a hlavně, hlavně AIDS. AIDS totiž vzniká právě z depresí, které u LGBT lidí vyvolávají homofóbové.

Nejvíce ale země, které LGBT lidi nepodporují, přicházejí o miliardy z cestovního ruchu. Oni prý neradi jezdí na dovolené tam, kde je nemají rádi.

Zářným příkladem diskriminace LGBT je americký stát Virginia (to bude ten, co si začal válku Jih proti Severu, kde tak terorizovali černochy), který kdyby prý podle studie povolil sňatky LGBT a jejich líbání na veřejnosti, že by jen na svatebních obřadech a turismu vydělal za tři roky o 60 miliónů dolarů více....

Doufám, že můj dnešní blog je příkladně optimistický. Že nešířím úmyslně nenávist, ale že dokazuji, že umím být i tolerantní.

Opravdu jsem se snažil.... 

Autor: Petr Fojtík | sobota 28.6.2014 16:25 | karma článku: 34,39 | přečteno: 1538x
  • Další články autora

Petr Fojtík

Miloši Zemane, Ty blblounku, Ty nevíš, že neandertálci "švitořili"?

A "vědci" Tě dostali, co? Cituji z dopisu ochránců lidských práv obyvatel jeskyní v údolí Neanderthal : „Neradi bychom se míchali do politiky, ovšem očividná nepravda z neznalosti a nactiutrhačné řeči o vymřelém lidském druhu, kterých se dopustil ve svém projevu jeden nejmenovaný český prezident, si zaslouží komentář a také zřejmě i dopis adresovaný Kanceláři prezidenta republiky s žádostí o vysvětlení, z jakých zdrojů pan prezident čerpal,“ stojí v prohlášení na facebookovém profilu Hrdličkova muzea.

29.12.2014 v 15:17 | Karma: 20,02 | Přečteno: 777x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

No jo, vymazaný Bakala lidi sere, ale genocida na Donbase ne....

Dnes mi už skoro nic z té ČT (Číro TV) nepřipadá normální. Nenormální se mi jeví i propaganda ostatních mediálních prostitutek, kteří kritizují ČT za cenzuru a sami dělají úplně to samé.

28.11.2014 v 21:28 | Karma: 21,50 | Přečteno: 809x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Pisálku iDnes Jene Wirnitzere, četls někdy Rudé Právo?

Pan Veleba se postavil do čela boje za obranu prezidenta. Boje, který nevede v rukavičkách, boje, v němž proti odpůrcům používá rétoriku normalizačního Rudého práva- a boje, který vnímá jako spravedlivé tažení proti házečům vajec, sprosťákům, médiím a vůbec všem, kdo křičí, aby Zeman odstoupil....

23.11.2014 v 20:29 | Karma: 20,31 | Přečteno: 662x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Šmíd "revoluci" nezačal, Zifčák ale ano!

Kecy k 17. listopadu! Kocáb a spol. Dalo se to čekat. Ještě se přidají tvrdí komunisté Dobrovský, Šabatová a spusta dalších.... Je to stejné, jako když v roce 1966 lhali o heydrichiádě. 25 let je pro mozek obyčejného konzumenta hodně dlouhá doba!!!!!

15.11.2014 v 22:18 | Karma: 20,02 | Přečteno: 427x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Jak to vypadá s Ukrajinou (pro ty, co nečtou Zvědavce)

Na serveru Zvedavec.org vyšel rozhovor, který nutí k zamyšlení. Chápu, že pár "diskutérů" netuší, co to přemýšlení je. Ale i tak věřím, že rozumní lidé pochopí... Ne, jako pan pravdoláskař Vladimír Ludvík, který mi napsal mail : No vidíte, pane Fojtíku, jak to dopadlo. Jste vyautován. A to je dobře!!! Vaši přiblblí kamarádíčci - pánové Otto Černý a jiní Vám již nepomohou. A tak pro mne není důvodu se vracet na iDnes. Jste ubožák! Heil Putin!!!Víte demokracie se takových jako Vy, pan Hlupek (on se píše Hlubek), pan Jurij Antonovič Jiroudek (on by byl rád George Athony, ale nebude!) ptát nebude! Už jste skončili. Islamisti a Putin dostanou po držce! Jste pouze trapní, hloupí a totálně neschpní! Prostě to neumíte a největší hlupáci jsou pan František Matějka a Otto Černý. Pan Větvička, který psát na rozdíl např. od Vás umí velmi dobře, jim dělá jen užitečného idiota, čímž uráží sám seme - ten má na víc! Nesázejte na ně. Nic nevědí a nic neumí! Akorát tak se nezodpovědně zadlužit. Jsou to trubci a nic jiného. Vůbec nechápou, že žijí v 21. století a že 19. století je dávno pryč! Čínský nebo ruský "kapitalismus" byste chtěli? V podstatě Vy a Vaši kamarádíčci tady už nemáte 300 let co dělat! Ničemu nerozumíte a ze sezení na kamenech historické moudrosti mohou takový jako Vy dostat tak akorát bolestivého vlka mezi půlky, protože takovým jako Vy žádná moudrost pomoci nemůže... Výplod idiota....nebo ne?

13.11.2014 v 20:22 | Karma: 23,01 | Přečteno: 872x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Policie prověřovala nákup vojenského materiálu pro Ukrajinu. Zajistila 300 milionů

5. června 2024,  aktualizováno  8.6 21:12

Premium Česká policie v tichosti prověřovala třaskavý případ, který může mít negativní dopad na zbrojní...

POLITICKÝ DIÁŘ: Lídr Zdecháč, cirkus Piráti a Ivánkova cesta

13. června 2024

Premium O složitostech vládních stran, sjezdu Pirátů v cirkusovém stanu i skoku Mikuláše Ferjenčíka nikam,...

Pilulka na rozdíl od potratů přežila. Nejvyšší soud USA ji odmítl omezit

13. června 2024  17:51

Nejvyšší soud Spojených států jednomyslným rozhodnutím odmítl žádost odpůrců potratů, aby omezil...

Poslanci se hádali o statusu umělce. Odfláknutý návrh, říká Pokorná Jermanová

13. června 2024  8:37,  aktualizováno  17:45

Poslanci ve čtvrtek schválili navýšení peněz pro Státní fond podpory investic. V prvním čtení...

Z výnosů ruského majetku se zafinancuje půjčka pro Ukrajinu, dohodli se lídři G7

13. června 2024  16:23,  aktualizováno  17:16

Lídři zemí skupiny G7 na summitu v Itálii nalezli shodu ohledně využití výnosů ze zmrazeného...

  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x