Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ja som len zvedavý, ako budú tieto multi-kulti krajiny reagovať, až ich občanov začnú "umiernení islamisti" strieľať ako škodnú.

Nejaký kráľ či princ zo Saudskej Arábie varoval Západ, že islamisti v Európe zaútočia do mesiaca a v USA do dvoch.

0 0
možnosti
VS

Není to špatné, ale ještě máte co dohánět. Pan Větvička například dokázal nacpat Ruskou federaci a potažmo kritiku EU i do fotoblogu z farmářského trhu na Šrí Lance.

0 2
možnosti
VS

Poslouchejte, Mikulo, napsal jste někdy do diskuze nějaký příspěvek, nebo je Vaše identita vytvořena jen za účelem mínusování?

1 2
možnosti
LN

...se stavem evropy a postojem k problému přivandrovalců /nejen) ve švédsku s vámi souhlasím...proč do toho ale motáte putina...???

..a i přesto dám vám karmu...

2 0
možnosti
ZB

Švédsku policii zmasakrováni...;-)Ty hromady mrtvol nám ovcim jistě chtěj zatajit,ještě že máme Vás a vaši fantazii.Jediná skutečná svoboda je v Rusku,chlápek co veřejně protestoval proti politice Putina byl zadržen za sedm minut,organizace Ruské matky,upozorňujici na smrt ruských vojáků na Ukrajině už je zakázána...to jsou u Vás ty pravé hodnoty demokracie?

6 1
možnosti
VL

To víte, pane Fojtíku, svět je divný.

Krajní pravice si notuje s bolševiky a pokud jí putinovská karta až tak moc nevyhovuje tak začne hrát např. kartu nacionální a kartu násilného prosazování svých požadavků.

Povolení rvaček a teroru pak takoví jako Vy říkají svoboda!

Samozřejmě, že přistěhovalectví je problém, který je třeba řešit a je třeba hájit jisté hodnoty v Evropě a zpřísnit zákony, ale ne rvačkami s policií a provokováním nepokojů a nestability. To je pak ve spojení s věcmi jako je nacionalismus (a ne jenom on) neonacismus!

Jenže takovým jako Vy se hodí do krámu všechno, že?

9 2
možnosti
JR

J77a35r16a 36R93a95n68k

1. 9. 2014 3:45

Uz jsem se lekla, ze nepodate zadne cerstve zpray o Putinovi;-)

7 4
možnosti
RH
JM

Mě víc zaráží,že mi někdo zvolil "prezidenta EU".Máme-li demokracii,proč mi nebyla dopřána ta čest,účastnit se této volby?Nějak jsem ani nezaznamenal,že by se taková volba chystala a to sleduju zpravodajství celkem pozorně.Panstvo si opět začíná rozhodovat,jak se jim hodí,samozřejmě v "mém" zájmu,že.A co mě překvapuje,nikde ani čárka na toto téma.Tady s tou EU je něco hodně špatně.Multi-kulti možná nakonec nebude ten největší problém,ostatně na Žižkově s tímhle fenoménem máme velké zkušenosti dávno.

5 2
možnosti
MT

Cela ta "vlada" EU vypada vic a vic jako samozvanci a vic a vic jako totalita. Obavam se (ale vubec bych se nedivil), aby Putin prave kvuli temto samozvancum nenarazil na urodnou pudu pri rozsirovani sveho imperia...

2 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x