Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Bože to jsou ničím nepodložené bolševické keci.

On zřejmě podnikatel Proščenko je tak blbý že chce skončit u tribunálu v Haagu a vyfasovat doživotí. 8-o

Já spíš bych řekl že v Haagu budou jednou soudit ty dementy z řad separatistů co se chlubí tím že zajatce po výslechu zastřelí.

1 3
možnosti
PB

ad1)  kecy vždycky s "tvrdým", .... tak to tady máme zavedený !

ad2)  Porošenko je tak blbej, že se Haagu nedožije .... Ukrajinci ho sejmou sami ! 

ad3)  dementy nevodsoudí žádnej soud na světě ..... jsou zbavený svéprávnosti !

...... tak se hoďtě do klidu a nedělejte z teho takovej nervák !

3 1
možnosti
PB

..... hmmm, že ozbrojené složky Ukrajiny vraždí civilisty, o tom není pochyb - bez debat. A kdo "vyrobil" masové hroby ?!? V jednoduchosti je krása - Ukrajinské bezpečností orgány zcela jistě zveřejní totožnost obětí,- tedy nacionále, věk, původ, NÁRODNOST !!! Pokud se prokáže, že se v masovém hrobu nachází zavraždění Ukrajinci, pak je viník jasný - separatisti. Pokud by se však mělo prokázat, že se jedná o občany Ukrajiny s národností Ruskou, pak je vina jednozančně na straně ukrajinských ozbrojených složek. ..... tak budeme čekat, až Ukrajina zveřejní totožnost obětí,- a zveřejní je vůbec někdy ?

2 2
možnosti
ZK

Z89d51e94n20a 30K25o72č85í

3. 8. 2014 20:43

Velká skupina ukrajinských vojáků a příslušníků silových složek obklíčená na jihu Luhanské oblasti Ukrajiny začala jednat s domobranci o podmínkách své kapitulace, prohlásili v neděli ve štábu domobrany.

„Příděly potravin, voda a pohonné hmoty jim došly, munici mají jen pro střelné zbraně asi tak na pár dní bojů. A začali s námi vyjednávat. Navrhují, že zničí veškerou techniku (asi 70 kusů), odevzdají munici a zbraně a my jim dovolíme odejít z obklíčení“, řekl mluvčí štábu.

Domobranci ovšem požadují, aby jim ukrajinští vojáci techniku nechali neporušenou.

2 1
možnosti
MF

Fojtíku a tohle máte z vlastní hlavy a nebo Vám to nadiktoval někdo z ruskýho velvyslanectví?  Takže doteď jsme fandili ruským fašistům a když začali prohrávat, tak je budeme litovat?

Nakonec i kdyby je zmasakrovali všechny, tak pořád jsou to vlastizrádci a spolčili se s nepřítelem za účelem ukradení podstatné části území nezávislého státu. A vlastizrádci si nic jiného nezaslouží. My jsme si s nimi bohužel takhle poradit nedokázali.

4 6
možnosti
PF

asi jste moc měkcí. Vezměte si příklad z Gottwalda a spol. I když podle stylu Vašeho příspěvku jste si už dávno své z Gottwaldových triků vybrali.

0 1
možnosti
MD

Zni to logicky. Jenze nehodici se, byt logicke, se da ruznymi metodami prepisovat. Zalezi jen na prostoru, zajmu a penezich. A hraje se o hodne penez, uz vyse investic tomu napovida, na to treba nezapominat. Trochu divadla, dobra rezie i kdyz nepuvodni scenar. Par lidi sem, par lidi tam, stale nas provazi celou historii. S clankem nemam problem.

5 0
možnosti
Foto

Vaše argumenty jsou logické, mám podobný názor.

A hromadné hroby se v  Kramatorsku asi ještě budou dále nacházet.

Ale zajímalo by mne, co je pravdy na této nejnovětší události, že u Luhanska se chystá ke kapitulaci část ukrajinských vojsk http://czech.ruvr.ru/news/2014_08_03/Domobrana-Prislusnici-silovych-slozek-obkliceni-u-Luhansku-zacali-jednat-o-sve-kapitulaci-6546/

Jinak karma R^

9 8
možnosti
PH

Aby ne nedopadlo jako zde, našlápnuto mají nacisti k tomu dobře:

http://www.drsnysvet.cz/vsechny-je-zmasakruji/

4 2
možnosti
Foto

J69a13k71u79b 39R15o51t35h

3. 8. 2014 14:36

Kteří nacisti?8-o

7 2
možnosti
MS

Pane Fojtíku, zformuloval jste už někdy jakoukoliv myšlenku, která by se lišila od stanoviska Kremlu?

12 4
možnosti
ZK

Z24d81e79n46a 92K70o90č92í

3. 8. 2014 13:51

pravda se nedá ohýbat tak, jak byste si to představovala - to umí výborně jiní. ;-)

5 11
možnosti
Foto

J10a95k86u11b 43R21o47t19h

3. 8. 2014 13:48

Neděle odpočinku den / as platí pro křesťana jen / Moskal dře jak mula krutě / z pera kape sliz a hlen.

Tolik k vašemu opětnému výhřezu polopravd a lží. :-/

7 10
možnosti
ZK

Z44d84e59n42a 26K35o89č22í

3. 8. 2014 13:50

Tak se podívejte, jak ti ukrajinci vítají svoje osvoboditele z Kijeva, vy nevěřící Jakube

http://www.youtube.com/watch?v=DnPWrIr8LiE

5 7
možnosti
PZ

No, na Rusvesna.su, vaši milovaní povstalečtí velitelé přiznávají, že vykonávali popravy svých "bojovníků" k udržení morálky. Vzhledem k tomu, že nejsou nikým uznáni jako suverénní entitou ani dokonce válčící stranou a ani nemohou, protože mají nulovou legitimitu, dopustili se tím pádem vražd na civilním obyvatelstvu a za to půjdou po právu sedět do Haagu.

A mimochodem, na východě se nepopravuje/nevraždí kulkou do čela ale do týla. Z dob SSSR to mají ještě velmi dobře zažito.

6 3
možnosti
PF

Vaše logika je logikou Neználka. Vy si myslíte, že i separatisté fungují tak, že přijmou každého, kdo dorazí? Že nefunguje vojenský systém? A ta Vaše poslední věta potvrzuje moji tezi. Že to nedělali lidé z Východu...:-/

3 5
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x