Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... sem si vodskočil vod plotny ... tady samej plyn, teplá voda, teče-neteče, hoří-nehoří? - mě sporák fachčí, fajruje jak blázen, aj teplá voda cáká .....tak u mě DOBRÝ ! Samozřejmě, s ironií sobě vlastní, srdečně zdravím všechny co maj doma problémy s vodou aj plynem, zvláště pak všechny bojovníky za demokracii a svobodu v Kyjevě !

3 0
možnosti
MB

Taková technická

a víte vy blogere o tom že veškeré zásobní rezervy plynu co Ukrajina měla byly rozkradeny za soudruha Janukoviče a rozkradeno bylo i všechno ostatní.

Takže nevím proč to házet na presidenta a vládu současnou, ti budou muset to co prováděl Janukovič řešit, ti už nemají po Janukovičovi co ukrást.

2 2
možnosti
PH

A nyní slušně pane Beránku, Kdy byla plynová krize, která ohrozila nás potažmo další státy v EU. Co myslíte, vládl Janukovič.

6 0
možnosti
MB

No přímo strašlívé, a představte si soudruhu Fojtíku že my ve středočeském kraji jsme na tom úplně stejně, teplá voda nepoteče celý týden, a tohle nám dělá pražská junta každý rok. :-)

2 8
možnosti
PH

to dělá proto, abyste si ta pakáž uvědomila, jak se nový sockomoušové starají o své poddané.;-D

2 0
možnosti
PH

Nový Majdam nebude a kdyby nastal jenom pokus, tak bude nemilosdrně demokraticky potlačen, jako je v socialistických státech EU zvykem.

7 1
možnosti
JC

Ano, protože co nesměl Janukovič, to Jaceňuk musí! V rámci zachování demokracie ...

4 2
možnosti
JP

Situace na Ukrajině skončí humanitární katastofou. Není to jenom plyn. Jsou tam ignorována všeobecně platná pravidla pro přežití. To znamená: Kdo neseje, ten nesklízí. Jakákoliv propaganda s tím nic nesvede. Kdo bojuje, řeční, běhá po náměstí, horuje pro připojení k Západu, čiší z něho zloba a nenávist ke všemu ruskému, nic pro tu svou milovanou vlast nedělá. Z čeho potom upeče chléb? Jakékoliv výlevy, pogromy, házení dlažebních kostek po policii, pálení gumových plášťů pneumatik, jsou pro ukrajinský národ kontraproduktivní. Země má nakročeno k totálnímu hospodářskému rozkladu, který skončí katastrofou. Bude na celém světovém společenství, aby živilo "hrdiny", co namísto poctivé práce pobíhali po dlouhé měsíce po Majdanu. Nadělat z nemakačenků hrdiny se mi jaksi příčí. V ohni, dýmu a násilí se demokracie nerodí. Naopak. Jsou to bída, hlad a chudoba.

8 1
možnosti

A to si představte, že na území separátů nějaký tamní separát-farmář sklízel obilí na polích, kam spadl malajsijský letoun. Byl z toho u nás poprask, jací to jsou antihumanisté ti separáti, když sklízejí obilí. Těžko bude ten farmář vysvětlovat, že prodejem obilí přežije do příštího roku, zatímco prodejem kusů trosek letadla si těžko vydělá.

7 2
možnosti
Foto

To je houby tragédie. U nás byla skoro revoluce kvůli pomazánkovému máslu a rumu. Ale teplá voda? To by se u nás v panelákovém sídlišti musely srocovat ženy dvakrát denně, neboť ráno teplá ještě neteče a večer už neteče. Zažito na vlastní kůži ještě nedávno.

A byla revoluce, když za bolševika nebyly vložky, toaleťák atd? My Slovani jsme zocelení komunismem, taková prkotina s námi nehne. 

Ale třeba Němci, ti by to neskousli. Před nějakým rokem se např. v BASFu stávkovalo, protože neměli v jídelně kytičkované ubrusy, ale jen bílé.

Škoda, že jste nám sem nedal nějakou fotku z toho srocení, ale se souhlasem autora, tedy toho známého z Kyjeva. Nebyl to spíš Kyjov?

Já zase slyšel, že se prý ženy srocovaly před Vaším domem a dožadovaly se toho, abyste přestal psát takové blbiny a abyste si změnil fotku, protože se Vás děti bojí.

3 5
možnosti
LN

..teď jde jen o velikost toho obušku....;-)

0 1
možnosti
Foto

Dneska ráno ČT24 hlásí, že do RF přešli další ukrajinští vojáci. Hlásí "stovky". Proto ty neustálé mobilizace, aby se doplnil počet. Možná, že tím kyjevská vláda sleduje docela pozitivní směr: posílit armádu, na kterou může mít přímý vliv a přečíslit různá praporní seskupení, které jsou pod kontrolou oligarchů a vedou vlastní válku. (Tady vidím tlak USA a EU, svým způsobem logický, jinak území nebudou kontrolovat ani po potlačení povstání. Prapory oligarchů se nebudou chtít vzdát svého vlivu dobrovolně.) 

Problém však je, že branci nemají chuť umírat a střílet do svých spoluobčanů. Nemají prostě motivaci. K tomu se přidá ještě efekt nedostatečného výcviku a chaotického velení, včetně zásobování a problém jen roste. Výsledky jsou pak ve srovnání s "dobrovolnickými" prapory, chabé. To na sebevědomí nepřidá.

7 1
možnosti
LN

...aha..takže kruh se uzavírá...z brance se stane ukrajinský voják...ten dezertuje k teroristům....když mu teče do bot...stane se z něj zase ukrajinský voják...a přejde (zdrhne) do ruska (aspoň tak chápu  vámi uvedenou zkratku RF)....aby na něj nemohla ruka ukrajinských zákonů....

...noooo..myslím že pro budoucnost ukrajinské armády a ukrajiny vůbec..je to možná nejlepší řešení...aspoň se oddělí zrno od ruských plev....

0 0
možnosti
Foto

máte naprostou pravdu, pane Fojtíku. Kdyby v lednu 1989, při Palachově týdnu v Praze, stříkala VB na demonstranty teplou vodu místo studené, určitě by nebyl 17. listopad.

3 3
možnosti
Foto

teda pane Chrástku, klobouk dolů.

Já to ještě nedopsal a už tam mám od vás minus. Ale, jak jistě víte, vaše minus, je pro mně za všechny plusy.

Protože vy, dáváte plusy jenom pod blbosti.

5 0
možnosti
Foto

Ježišmarjá, Rouček. No jo, už si vzpomínám. To je katastrofa kdo všechno zastupuje zájmy ČR Rv

1 2
možnosti
LN

....neuvěřitelné...ale nikdy bych nevěřil že s Vámi budu někdy bezvýhradně souhlasit....rouček je skutečně katastrofa..to jste vystihl dokonale....

0 0
možnosti
LN

ode dneška nepoteče v Praze teplá voda -   to by obyčejného obyvatele Praha ani ve snu nenapadlo, že si bude muset pro své děti ohřívat vodu někde v kastrólu na ohni v parčíku, je to bezesporu jedno z prvních omezeních, které Pražany v brzké době čeká :-/

http://www.ptas.cz/srv/www/qf/cs/ramjet/seznam-planovanych-odstavek

2 0
možnosti
JC

A víte, že i Vám se stává, že chcete být vtipný a vyjde u toho jenom trapnost?:-/

5 4
možnosti