Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No usměvavý chlapče, jaké pohádky si ještě vymyslíte?

4 2
možnosti

Cieľ je jasný - vysoká karma a VIP sekcia blogerov. Pohádky budú, nebojte sa ;-D

4 3
možnosti
Foto

Tak, milé Rusko, kdo sestřelil to letadlo? Dokážete to konečně světu?

5 5
možnosti
Foto

Je to jasné, letadlo sestřelil pan Fojtík, ovšem jako agent CIA.

9 3
možnosti

USA vůbec nejde o hajlující spodinu. Jde o to, zabránit Rusku a Číně v obchodu s novou, zlatem podloženou měnou. Finanční svět Wall Street, Londýn Tokio, by neovládal celosvětové finančníctví. Alternativní osa by vypadala takto: Hong Kong, Peking, Moskva. Považuji za zcela zřejmé, že válka na Ukrajině a výhrůžky jaderným potenciálem mají zcela zabránit odštěpení měn dvou supervelmocí, zpod kapitálového dozoru dosavadních hegemonů. Tisíce mrtvých USA naprosto nezajímají. V případě, kdyby si Čína a Rusko prosadily své měny, bude nukleární válka.

6 6
možnosti

Vás je tu spolu s Fojtíkom škoda. Mali by ste sa prihlásiť do týmu poradcov svetových politikov. Ten rozhľad, tie vízie... ;-D

10 9
možnosti

Tož totok je Irénka Fojtíková. Dneskaj má narozeniny a budeme u mňa bývat.

Pro pána krále, Bohuši. Co sis to dotáhl domu? Kdyby to mama viděla.

4 1
možnosti

Zprávy z Ukrajiny jsou hodně zajímavé. Udatná ukrajinská vládní vojska podporovaná ukrajinským lidem, EUEU a USA hrdinně dobývají východoukrajinská města a zbavují je zločinců, tedy nastolují ústavní pořádek.  Akorát se divím, že už ta hrdinná armáda při svém euforickém, postupu  už není v Moskvě.  Teď zase byla zpráva, že od UK má potíže s policisty, prý jich 20 tis. dezertovalo. Tak nevím, co na to rusofobové, EuroHujeři a Svaz českoamerického přátelství. Předpokládám, že pánové Pešínský a Cígler mi to ve svém  blogu  vysvětlí;-D  A do toho  všeho nám Rusko jaderně provokuje USA

8 2
možnosti
Foto

Co? United Kingdom má problém s policisty, kteří prchají?  A královna na to nic?

2 0
možnosti

Proc mam pocit, ze kdyz dukazy zverejni, tak je hned napadnete, ze je to podvrh? Jen pocit. Jinak k tomu titulku, kdy probehly jaderne testy,?

5 0
možnosti
Foto

vaše tvůrčí plodnost už zavání grafománií:-)

10 0
možnosti

Kdo sestřelil letadlo netřeba dokazovat, přiznání snad stačí, ne? Šéf separatistů Strelkov se přiznal několik minut po sestřelu, co chcete víc?

9 2
možnosti

P18e31t53r 17F15o40j84t13í82k

29. 7. 2014 14:55

Důkaz... a ne možný hacklý Twitter...

4 4
možnosti
Foto

Obávám se, že jsou schopni poslat na Rusko jaderné rakety a potom nám tvrdit, že to byla prevence. Podobně jak nám to tvrdí u agrese proti Afganistánu, kterou naši agenti CIA na ministerstvech a ve vládě také podporují (V Německu už těch agentů našli 20, v británii je potichu vyměnili)

4 10
možnosti

fakt si to myslite?

5 0
možnosti

Je to opravdu zvláštní, napínavá, ale tragická hra...

Vám karma R^

3 7
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x