Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ti ukrajinští občané, na které dopadá válka v největší míře mají jednu velikou smůlu - náleží k ruskému etniku, tedy to už tak vypadá, že pro mnoho zemí světa nevyhovující rasa - co tady ještě hledáte za problém? Vy asi nemáte moc rád rasismus... EU

0 0
možnosti
MN

ja bych rekl, ze nemate pravdu, ti lidi tam jsou i Ukrajinci... ale asi jste trefil hlavickou o hrebicek :-)

0 0
možnosti
RF

Je neuveritelne, jak mnohym lezi v zaludku balena voda z Ruska. Ja osobne bych ale predpokladal, ze nazpet ziskana uzemi budou predmetem pomoci z vlastni strany. Obnova zasobovani alespon v omezene mire. Obnova statnich organu mistni samospravy atd. Nikde jsem ale nevidel ani neslysel jedinou informaci o tom, ze by se neco takoveho ze strany Kijeva vubec uvazovalo. Zato OSN pozaduje vysetreni zlocinu spachanych bataliony Kolomajskeho. Lide sli na Majdan za zivot bez oligarchu, ktere jim do cela regionu demokraticky dosadili z Kieva. Bez voleb. Jedine volby ktere na vychode UA probehli bylo referendum z pocatku kvetna. A kdyz chteli samostatnost, tak at trpi. Nebo se pletu?

2 1
možnosti
Foto

my jsme to zažili pod hlavičkou internacionální bratrské pomoci.

Ä ve skutečnosti to byla invaze.

9 5
možnosti
PF

jste demagogicky zmanipulován socialistickou bruselskou propagandou.

9 8
možnosti
Foto

Korporátní režimy jsou v globální krizi a takto to dopadá. Doufejme, že světová vežejnost darebáky ve svých vládách přivede k rozumu. Karma

7 5
možnosti
MM

Slizký skřet Putin z Rusko gruzínského konfliktu se poučil. V nynějším všivárně mezi Ruskem a Ukrajinou Putin nenechal nic náhodě. Nedovolil Ukrajincům získat iniciativu, perfektně kontroluje veškeré akce a pilně vede informační válku. Důstojník KGB se nezapře. Pane Fojtíku jste mimo mísu. Povídá se, že Rusko je velice bohaté, tak proč Rusové nejsou na tom tak dobře, jako rodáci z Dubajských emirátů? Když Rusko je tak obrovské, proč loupí kusy z cizích zemí?

7 6
možnosti
ZD

Víte pane Mešík...jenom selským rozumem...jak jsou veliké Emiráty a RF a jaké je tam složení obyvatelstva  a potom jaké je zřízení...to je zásadní věc...a potom proč se cpou islamisté do  Evropy...jednou zásoby skončí...a zeleň na písku a umělé oázy ...pane Menšík buďte trochu realista ..a upustě od naivismu...hezký den všem ZD...;-);-);-)

6 2
možnosti
ZD

máte karmu...pane Fojtík...akorát je mi líto   a budu jmenovat...zatím...pana Černého...pana Hořčičku...pana Patočky...pana Hráčka...pana Šrejbra  a pana Ševčíka nevyjímaje...možná jsem na někoho zapoměl...vážení...až nebudete moci dát dětem najíst a vodu..nebude ...léky svým rodičům atd ..bude Vám úplně jedno kdo Vám to dodá...buď jste mladí a plní nevybouřené energie...jděte sportovat ...a nebo...nechci říci hloupí a hůře....řeknu ...ještě jste nic nezažili....když budete viset na převisu a již nebudete moci ...tak Vám bude jedno ...kdo V8m podá ruku a vytáhne Vás...a to ...že tyto státy  a i Vy jdete proti vyhlášení Mez. Čer. kříže je hodně smutné...je mi Vás všech hodně líto...protože takový cinismus .....nu snad se Vám to nestane   hezký den všem ...ZD...;-);-);-)

14 3
možnosti

Červenej kříž jsou akorát vyžírkové tak jako všechny jiné humanitární organizace včetně OSN.

0 2
možnosti

Ruská pomoc je vždy nebezpečná. 1956 Maďarsko, 1968 Československo!!

7 6
možnosti
ZD

pane Černý ...třeba u nás nás v roce 68 přepadli a stříleli Poláci...a nijak se s tím na rozdíl potom od Rusáku ne.rali...hezký den...ZD...;-);-);-)

8 2
možnosti
JH

Jak to že se tady objevuje tolik bolševiků? Vždyť ti snad mají slezinu na Novinkách 8-o

5 5
možnosti
ZB

To jste zaspal domu, novinkáři už jsou přesunutí na iDnes a karmují zde každou prorusku agitku.Jak by také ne, 75 procent novinkářů by bylo rádo, kdyby nám vládl Putin...

2 2
možnosti
JM

Pane Fojtíku, souhlasím s vámi naprosto ,

 též jsem doslova zatrnula hrůzou nad 

manipulací se slovem "humanitární pomoc", až ta daleko zašla propaganda. 

Když ji poskytují Američané je to OK, když Rusko, je to "invaze" ...

Je to neuvěřitelné, odporné. 

A znovu navíc (mimo téma této diskuse)  otázka, 

kde je Porošenko? Vůbec o něm není slyšet.

15 6
možnosti