Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Dřív jsem k článkům pana Fojtíka příliš nevyjadřoval, pan Fojtík promine, ale ani nedával karmu. S některými jsem souhlasil, s některými ne. Naprosto běžné. Dnes, po zběsilém ataku na jeho osobu ze strany prounijních, dříve prosovětských, diskutérů v otázce Ukrajinské krize, se jej musím zastat a otevřeně říct, že má ve většině pravdu. Informace, které dostáváme jsou politicky podbarveny, podprahově manipulovány nebo obyčejné lži. Ryzí pravdu bez ideologických manipulací se nedozvíme. Podle mne je to veliká chyba, možná záměrná, která rozeštvává společnost jinak rozumných lidí.

1 2
možnosti
TH

Takze Brusel to jaki v tom Cecensku dost ehmmmm....skazil. AHA.

2 0
možnosti
ZM

Zkazil, Terezko, ZKAZIL. Se píše.

0 1
možnosti
AJ

Zase 37 % karma, jak je to možné? Mám obamu, že vám to naklikali nějací zoufalci a zaprodanci, putinofilové a rusofilové!:-)

Zatímco zde v diskusi zaznívají pouze ideologicky správné euotázky a euodpovědi, střídané rozborem vaší osoby - samozřejmě v soudružsky přátelském duchu!;-D

4 2
možnosti
SN

:-)  Alenko, pořád jsem si myslel, že to je tak 50:50 , jako vše v této republice! Ale jsem velmi rád, že stoupá počet lidí, kteří ještě nepozbyli zdravý selský rozum, což je pro naši budoucnost i budoucnost našich dětí, velmi povzbudivé !  R^VR^

1 1
možnosti
Foto

Kdepak asi soudruh autor udělal chybu?

Inu - povýšil své vidění světa na svatou pravdu a jiné vidění staví na pranýř nezřídka z napadání či nadávek vystavěný.

Ale jaký by byl nudný život, kdyby takových nebylo a kdyby byli jen samí moudří lidé. :-)

9 2
možnosti
MD

Nejmene del napsali vzdy jejich nejvetsi kritikove. Ale jako bych nic nerekl.

3 3
možnosti
RH

V Donbase umírají civilisté, protože si je separatisté vzali za rukojmí.. Za bojiště si kulisu velkoměst vybrali oni, ne ukr. armáda. To je nepopiratelné..

12 6
možnosti
MD

Kdy se rukojmi stava pravym rukojmim? V okamziku kdy ho zajmu, nebo o nej vyjadri druha strana eminentni zajem. Chcete rici, ze Kyjev o ne ma zajem? Tak jak jim to jejich rukojmi 'treba jen' usnadnilo? Muzete se rozepsat.

5 0
možnosti
PR

Chyba nejen EU ale většiny světa byla,že začala věřit v sice pomalou přeměnu agresivní polovelmoci s diktaturou oligarchy dosazeného KGbáka Putina .Mužem mluvit o štěstí že ten svůj imperialismus nedokazalo Rusko skrývat ještě 10-15 let./z toho že by tu třeba stavělo jadernou el. se mě dělá mdlo/Tísíce zavražděných Ukrajinců Ruskými komandami teroristů,anexe cizí uzemí,vraždení v Čečensku,Abchazii,Moldavsku,Gruzii vyřadilo tuto říši zla z civilizovaného světa na dekády let.Ano pár let budou potíže s náhradou dodávek plynu ale to je vše.Nesmíme být na Rusech zavislí ničím strategickým.

11 7
možnosti
MD

A nejakou jinou americkou basnicku neznate? Tu o bridlicovem plynu uz vsichni znaji.

5 3
možnosti
ZB

Kde udělali v Bruselu chybu?Začali pokládat Rusko za spolehlivého, rovnocenného a civilizovaného partnera.Namísto, aby začali hledat zdroje energií jinde,začala EU s Ruskem naivně obchodovat a nechali ho za evropské peníze vybudovat ohromnou armádu.Rusko si začalo "hrát na velmoc", která zabírá sousedům území a chce rozhodovat o jejich budoucnosti.Takové chování do civilizované Evropy nepatří.Od zabrání Krymu se svět změnil,bohužel k horšímu a už není cesta zpátky.Rusko už nikdy nebude spolehlivý partner,kterému se dá věřit...

11 5
možnosti
Foto

Vy znáte někoho, kdo naivně obchoduje? Já ne. Asi nikdo. Ti naivní totiž dávno neobchodují.

Rusko si na velmoc nikdy nehrálo, ono jí neustále je. Civilizovaná Evropa si nechá bombardovat vlastní území, očkovat nenávistnou náboženskou ideologii, krmí potencionální pátou kolonu, atd., atd. Pokud civilizovanost je toto, tak civilizovanost rovná se sebevražda.

10 3
možnosti
MM

Pěkně jste to Rusko projel, pane Fojtík. 

Já bych s Vámi projel Ruské zvyky. 53. NDR - potlačeno povstání ruskými vojsky, 56. Maďarsko - potlačeno povstání ruskými vojsky, 68. Československo - vpád vojsk varšavské smlouvy, dočasně na furt zůstávají ruská vojska, pak Čečensko, Kavkaz a zatím to končí Ukrajinou. Jeden římský velitel vyřkl jedno moudro: "Liška mění srst, ale ne zvyky."

7 1
možnosti
MD

Ba, malo toho jeste projel vlakem. Ale ani jini na tom nejsou o mnoho lepe. Projet se 'ruskym vlakem' po casti Evropy je sice zajimave, ale daleko zajimavejsi je projet se 'americkym vlakem' na ceste kolem sveta.

3 5
možnosti
MD

Tak ti bruselsti zadnou podstatnou zatim neudelali, zatim to jde podle 'amikum' schvalenem planu. I kdyz par chybicek, treba v podobe blogeru, se vloudilo. Ti nam tady matou LID. Takze mate prilezitost jednu opravit.

4 4
možnosti
VL

To Vaši bloggeři matou leda sami sebe (tedy s výjimkou těch, co jsou za to dobře placení).

2 1
možnosti
PK

pane Fojtík, na Vás obdivuji to velké sebevědomí a tu pílí, kterou naposled vykazoval Hujer, jste si velmi podobní...shrnul bych Vaší činnost těmito slovy: hodně bezvýznamných slov, které mají zakrýt nepřítomnost smysluplného obsahu

6 5
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x