Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chápu vaše zděšení nad aktivitami USA, taky si myslím, že jsou hlavním problémem současnosti. Hlavní příčina však je v tom, že válka a destabilizace jsou pokračováním byznysu. Vždyť to známe od nás, rozdíl je v tom, že lobující firmy v USA ovládají zbrojní byznys a také tlak finanční lobby, která potřebuje udržet hegemonii USD. 

Nicméně nechápu ten titulek článku ISIL a Taliban (přijde mi to poněkud zavádějící). Tohle spojení je logicky hrozbou. V článku však o tom není ani slovo. Otázkou jaký je potenciál vztahů Sunité a Paštůni? Tady trochu o ISIL: http://www.freepub.cz/2014/jsou-isil-sunnite-vubec-ne/ a http://cs.wikipedia.org/wiki/Isl%C3%A1msk%C3%BD_st%C3%A1thttp://cs.wikipedia.org/wiki/Isl%C3%A1msk%C3%BD_st%C3%A1t 

a Taliban: http://cs.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1lib%C3%A1n

0 0
možnosti

Ak si s ISIS-om niekto v budúcnosti poradí, tak to bude len Rusko. Mám však obavy, aby sa ISIS nakoniec nestal západným spojencom, keďže ISIS sa otvorene vyhráža Rusku. A v duchu uvažovania studenej vojny je "nepriateľ môjho nepriateľa mojím priateľom".

Ak by Rusko začalo robiť poriadok s ISIS-om, určite by to nebolo "v rukavičkách", ako to robia Amíci. Som si však istý, že hneď by sa na Západe hovorilo o ruskej agresii a "nehumánnych" bojových akciách.

Rusi to však Amíkom nechajú pekne "vyžrať". Čo si nadrobili, to nech si aj zjedia. Urobia s ISIS-om poriadok len pred vlastným prahom.

1 0
možnosti

Třeba by mohl autor radši vysvětlit, zatím Ruskem nepotvrzenou zprávu, že se Porošenko s Putinem dohodli na příměří. Jak je to možné, když Rusko na Ukrajině žádné vojsko nemá, separatisty nijak nepodporuje a dění na Ukrajině nijak neovlivňuje?

5 1
možnosti

No hlavně, jak se na to kouká slavný bojovník pan Kraus, který spolu s jinými bývalými oficíry ČSLA nám tu předváděl, jak by oni postupovali vojensky na Kyjev!!!

Plná ústa míru a tu máš čerte kropáč! Válčit by ta krvechtivá pakáž chtěla! Tak ať tyhle zběsilé a ničemné válečníky platí pan Putin, já je ze svých daní platit nechci!!!

4 0
možnosti

D37a41v75i78d 85V69l36k

3. 9. 2014 10:50

Já vlastně nechápu o co Vám jde? Nebo raději po čem se Vám stýská. Začínám mít pocit, že po vládě silné ruky. V článcích máte plná ústa osobní svobody, ale přitom Vy toužíte, aby celý svět byl pod vládou nějakého toho osvíceného diktátora. Matlete, patlete dohromady události celého světa a na jejich příkladu se snažíte odvozovat, jaká bída je žít v EU a jak skvělé je to pod Putinem. To je ale totální žvást. Žít ve Vámi proklínané a zatracované EU je o 1000% lepší než v Rusku. Zaklínáte se neštěstím a bolestí ukrajinských Rusů a přitom Vám jde jen o to, aby jste mohl denně zahlcovat Idnes svými blogy. Kdyby jste mohl napíšete jich 5 denně a všechny na stejné téma.

Přitom jste podle mě chytrej chlap. Je fakt ta touha mít karmu přes 30, tak děsná droga, že musíte psát takové nesmysly? Pane Fojtíku tady to naše blogování je jen pro zábavu. Nikdo si Vás tady nebude vážit víc za více napsaných článků a nikdo si Vás tady nevšimne a neudělá z Vás šéfredaktora Idnesu. Vraťte se k tomu, co jste psával kdysi, dalo se to číst. Neberte to ve zlém, vím že to vypadá, že do Vás často ryju a na věci mám jiný názor. Mě mrzí jako čtenáře ten vývoj, jaký Vaše články za poslední rok udělaly.

8 4
možnosti
Foto

Jste mimo, pane Vlku. Vkládáte autorovi do úst věty, které by ho ani nenapadly, natož aby je napsal. Nenapsal, že je tisíckrát lepší žít v Rusku. Je to jednoduché - Rusové rádi žijí v Rusku, Češi rádi žijí v České republice - to neznamená, že se ztotožňují s EU a že by ji nemohli kritizovat. Jak často o čem má bloger psát, to je jeho věc, nikdo není povinen to číst.

3 3
možnosti

Ještě jednou jsem tento blog co nejpozorněji přečetl, ale o Talibánu a ISIL tam není ani zmínka....8-o8-o8-o

3 0
možnosti

Paní Černá proč to minus? Já dal pouze odkazy na určitá fakta.8-o

1 0
možnosti

Tak jsem se chtěl něco dozvědět o hrozícím spojení Talibanu s ISIL, protože i mne to znepokojuje. Místo toho jsem se dozvěděl o tom, jak NATO ohrožuje Rusy svojí rozpínavostí, Rusko je prakticky obklíčené a Západ vyvolává války. Je možné, že autor zase stáhne článek, nebo změní titulek.

8 0
možnosti

No a už je to tady! Aspoň změna titulku.

2 0
možnosti
Foto

To je naprosto šílené vnímání.

3 2
možnosti
Foto

NATO je nejagresivnější pakt světa, který začíná každé 3-4 roky další válku. Po patnácti letech je již svět rozhašený tak, že hrozí válka velká. Česko by mělo hledat způsob, jak se stát neutrální zemí.

4 8
možnosti

Jasně a až budem neutralní tak tu máme zase Rusa;-D

8 3
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x