Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Největší karmohonič na IDNES je jednoznačně pan Fojtík. Když karma začne klesat, je ochoten zcela popřít i to, co napsal v řadě předchozích článků. ;-)

0 2
možnosti

Ale no tak, nezáviďte! ;-)

1 0
možnosti

Doufám, že si ČSSD zpětně udělí daň na svůj zrestituovaný majetek[>-]

4 0
možnosti

Dvě miliardy ročně z  rozpočtu-Pouhá dvě promile ročně. Zkuste z desky dlouhé jeden metr uříznout dva milimetry!!!!!!!!!

3 0
možnosti

Porušování smluv a pohrdání rozhodnutím ÚS je u ČSSD zcela běžné. Církve by v Haagu vyhrály levou zadní a stát by musel platit stamilionové  pokuty! Byla by to ostuda pro celý svět!!! Toto komunistické myšlení ČSSD je neuvěřitelně trapné. Nejraději by chtěli všechen jejich majetek znovu znárodnit. Tak zkouší aspoň něco. ČSSD nejsou schopni pochopit, že tak škodí i mnoha lidem, kteří hledají práci, a kteří potřebují pobyt v LDN či DD. ČSSD je mimořádně asociální strana.

8 0
možnosti

Hezký večer.

Jsem příslušník "davu".Jak píšete. Ale z jiného důvodu. Z důvodu, že se z každé Bohu libé činnosti udělá velký kšeft. Jsem názoru toho, že se má vrátit odcizené. Ale církev to má velmi jednoduché. Bez kontroly, bez veřejného seznamu, prostě "jen tak". Prošel jsem si historii vrácení majetku zemědělského. Poté mne přepadl smutek, někdy vztek a vcelku pocit nespravedlnosti. Ohromný, až pocit znechucení. Proč nebojujete za lidi, za lidi opravdu milující půdu, opravdu snažící se vypěstovat nám něco do huby? Proč nekřičíte v tomto směru, kde se udělalo v novodobé historii hooodně podrazů? Dejte si do svého prohlížeče heslo " restituce". To si počtete. A poté tento článek zmažete , neb církev to má jasné. A budu zvědavý na Váš příští článek o restitucích.

PS: Sakra, vy máte tedy pifku na ten "socialismus" pane pamětníku.

0 9
možnosti

P27e14t48r 69F95o45j28t25í28k

21. 4. 2014 20:25

Pane Jirásku, pro vysvětlení je v blogu na toto téma celý odstavec. Já jsem kritizoval církevní restituci několikráte. Ne proto, že by byla nespravedlivá, ale proto, že je žalostně diletantsky připravená. Kdybyste četl lépe, v blogu to je. Vím, že jste mladý člověk, já pamatuji i 90. léta, restituce zemědělského i osobního i firemního majetku. Všude byly chyby, ale to co se teď děje u církevní restituce je vrchol.

3 4
možnosti

:-)  Jak vidím Gajdůškovou, tak bych použil dvoumetrový karabáč, který jsme splétali za  mládí!  R^R^R^

8 0
možnosti
Foto

O48t94a25k26a36r 13S76e30k92l

21. 4. 2014 20:03

Zase jednou souhlas s blogem:-). Způsob chování ČSSD a jejich touha zvrátit už jednou ( vlastně s odvoláním k ÚS dvakrát) zákon o církevních restitucích je eufemisticky řečeno nestandardní. Řečeno prostou mluvou - hnusný.

Velikonočních tradic bych využil s radostí - pomlázku paní Gajdůškové bych vskutku neodbyl . Možná bych přibral i Sobotku s Mládkem - z jedné vody načisto.

A přitlačil bych !!!:-)

19 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x