Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Od Nemecka se pouze vzdalujeme .

0 0
možnosti

P12e86t77r 45H40á87l84a

28. 7. 2014 19:29

Technická otázka - pokud svůj důchod plánujete utrácet v eurech, proč spoříte v korunách? 

Jinak ale souhlasím. ČNB je pro mě zločinecká organizace, částečně zákeřná, částečně dementní, neb to co tvrdí je v rozporu s ekonomií střední školy.

0 0
možnosti
Foto

O44t70a97k36a35r 31S58e65k50l

28. 7. 2014 18:29

Petře , znáte to ... The rain in spain stays mainly in plain....Vykašlete se na zemi španělskou a prožívejte důchod v kotlině české....já tak činím , pořídil jsem si na zahradu rodinného domku maringotku , kde mám PC , knihovnu a se psem zde v poklidu trávím svůj polodůchod - neb napůl ještě pracuji.

Inflace deflace DPH HDP je mi vcelku fuk , pohyb kurzů na burze jakbysmet .Dost bylo stresů a napětí v práci , tu se maximálně rozčílím nad nějakým blogem :-). Někdy i Vaším;-(.

Cést la vie....;-)

1 0
možnosti
Foto

Nemám rád lidi, kteří napadají všechny, kteří se na svět dívají jinak, než oni sami. Nedovedu si představit nudu, která by panovala, mít všichni stejné názory. To přece není důvod k urážkám, když má někdo rád Boha, jiný satana, další Obamu a čtvrtý Putina. Měli by si navzájem vysvětlit, co každého k jeho přesvědčení vede a mohli by se i navzájem poučit.

4 0
možnosti

...... hééérgot, máte ale plány na starý kolena, - při mém způsobu života se neodvažuji ani pomyslet na to, co a jak bude v důchodu, počítám s tím, že státu ušetřím výdaje. Proto žádný spoření, inflace, deflace, intervence, ..... žiju enem jednou, tak temu dávám pořádně na frak. Až budu lítat po felčarech, ležet na kapačkách popř. zobat 20 patáků denně, tak mi sluníčko a celý spoření bude tak akorát .....nóóó, víte k čemu !

0 0
možnosti

Z25d40e90n49a 50K84o79č23í

28. 7. 2014 11:50

Ony vám ty intervence něco zdražily 8-o?

( tedy kromě onoho pobytu na Hawai );-D

0 1
možnosti

Ježišmarjá,vy asi žijete jen tam,kde je každý člověkem a nikdy jste tam nekoupila dovozové zboží,že,dámo?Ale marno mluvit....

0 0
možnosti

Tak tomu se rika prusvih. Netreft vlastni ukrajinsko_ EU terc a nastrelit sousedni desitku. Presto nebo prave proto, kdo vi, je vam priznana karma.

1 0
možnosti

No vidíte,nebylo by Vám lépe u své modly Putina.Bylo a věřte že i nám by se ulevilo. Ale ne že tam bude psát nějaké kritické blogy / i když v zemi kde zítra znamená včera těžko něco kritizovat 8-o;-D/ tam Vás úplně demokraticky zavřou.:-)

5 5
možnosti

Vida už tu máte pane autore prvního přiznivce a mínusovače s klubu red skinn8-ozdravím pane Chrástku;-D

6 0
možnosti
Foto

Pane Fojtíku, když se sebezapřením čtu vaše šepoty avýkřiky, tak si kladu otázku. Zda to píšete na něčí pokyn, abyste vyvolal diskuzia pokud ne, tak se ve vašem případě musí jednat o totální pominutí mysli, kteréjste musel utrpět v šestinedělí. Jinak si ty bláboly nedokážu vysvětlit.

8 6
možnosti

možná je také totální frustrace ze sebe sama.

3 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x