Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J45a49n 65S21e54m51i68k

18. 7. 2014 13:49

Aneb jinymi slovy- jakykoli mozny dukaz ze to mohli byt povstalci je sam o sobe dukazem ze to byt nemohli R^

0 0
možnosti
PK

P31e10t96r 36K22h80o64l

18. 7. 2014 7:50

Myslím, že už jste totálně přestřelil. Využít tragédii k vašim blábolům o fašistickém Kyjevu a vrahům z usa vs mírotvorný separatisté a rusko. :-/

5 0
možnosti
VL

Co chcete o de facto neonacisty! Ten Vám nic jiného není schopen předvést. A nemá cenu ho přesvědčovat. Koho chce Bůh zničit, toho ranní slepotou!

3 1
možnosti
RK

Musím se " Fojtíkovsky " zasmát, byť je to tragedide ....Putin řekl, že zodpovědná je země či republika, nad kterou letadlo letělo. To je ovšem dle Putina jeho Dombasská republika ......

3 1
možnosti

To by byla, kdyby Ukrajinci dobrovolně tu část země těm separatistům přenechala. Protože si na ní činí nárok, tak je odpovědná ona.

1 2
možnosti
VL

Doporučuji přečíst si příspěvek pana Brodského dole. Přestaňte prosím vymýšlet nesmysly a počkejte si na objektivní výsledky šetření, Maříte svůj vlastní čas totálními hloupostmi!

1 0
možnosti
VL

Bez ohledu na to, co tu kdo povídá (zejména pan Fojtík) je nutné následující:

Generální tajemník OLSN Pan Ki-mun, ale také Londýn, Paříž či Berlín, dnes vyzvali k důkladnému vyšetření neštěstí. V pátek se má kvůli tragédii mimořádně sejít Rada bezpečnosti OSN. "Je tu jasná potřeba úplného a transparentního mezinárodního vyšetřování," řekl šéf OSN.

Osobně si myslím, že ten průšvih je širší a že je nutné na mezinárodním základě učinit přítrž řádění loupeživých ruských a ukrajinských oligarchů, protože je to pakáž utržená ze řetězu a jsou nebezpeční pro tento svět!

2 0
možnosti
TH

Takže mezinárodní síly na Ukrajině, všichni všude se vzdají funkcí, složí zbraně (včetně ukr army), pod mezinárodním dohedem se udělají nové prezidentské a parlamentní volby ?

No to už mělo být v lednu ale....

0 0
možnosti
PB

....... sem ty moudra všechny přelouskal a možu konstatovat, že sem 5minutovou lekci "jak sestřelit Boeing vod komplu" absolvoval na výtečnou. Se cejtím, že bych takový dva-tři éroplány  denně mohl sundat. Enem mě mrzí, že místní experti bezpečně nevyloučili verzi tzv. technické závady - o té nepadla jediná zmínka.....škoda, vyšetřovací komise mohla mít ulehčenou práci ;-) !

3 0
možnosti
AM

Otázka by skutečně mohla být, proč byly před týdnem zveřejněné fotky separatistů s BUKem a proč o tom Porošenko před týdnem mluvil...... - no a odpovědí by třeba mohlo být, že se už 29.června separatisté získáním BUKu chlubili............... http://img.ihned.cz/attachment.php/950/55278950/iaucJHMhypn1KF0Q9lbez7TEgkwCL6sA/Untitled_1.jpg ........... --------- celý Donbas je pod kontrolou satelitů, doufám, že pravda vyjde najevo.

6 0
možnosti
Foto

Jen dodatek. V ČT byla, mimo jiné, i zmínka, že části z těl obětí se nacházely v délce několika kilometrů. Pokud je to pravda, svědčilo by to o porušení trupu značného rozsahu a jeho postupném rozpadu během setrvačnosti z dopředného pohybu. Možný kolmý dopad by zanechal velký hluboký kráter a části těl, které byly na snímku to vylučují.  Ale to jsou pouze mé doměnky. Kolik se dozvíme, nezáleží na nás:-/ Jinak- nezbývá, než vyslovit lítost a soustrast. Ale také rozhořčení nad tím, co se událo. J.A.J.

1 0
možnosti
MM

Od doby, kdy Rusové sestřelili Jihokorejské letadlo a naši to komentovali, že letadlo bylo zastaveno, se ujalo, že Rusové lítají stopem. Co když tam na hoře byl zase nějaký Ruský stopař.

3 0
možnosti
RK

No já mám pocit, že ocas nebyl ustřelen Boeingu, ale Fojtíkovi .....Myslím, že teď veškeré kapacity, které mohou, se snaží dohledávat, šetřit, vyšetřovat, ale zapoměli, či neví jednu důležitou věc !!! Fojtík to ví ... !!!! Na co drahé vyšetřování ....byli to ukrajinci !!!

4 2
možnosti
PF

P86e85t80r 59F16o77j63t87í80k

17. 7. 2014 23:00

zase špatně. Máte poslední pokus...:-/

3 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x