Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Rusko se připravuje na další světovou válku...

Tenhle "propagandistický" článek jsem objevil na celoruském médiu, na rozhlasové stanici Hlas Ruska. Po jeho přečtení jsem si uvědomil, že jen málokterý z obyvatel Ruska jeho obsahu nebude věřit. A zároveň jsem si uvědomil, co zavinila "diplomacie" Majdanu. Více ani k textu nebudu dodávat, myslím, že čtenář pochopí smysl mého nedávného výroku, že u Doněcku se bojuje i za Prahu....

Protiruská fronta rozvinuta : liberálové a nacisté

Západem realizovaný scénář předpokládá likvidaci Ruska jako státu. Ke splnění tohoto cíle budou využity ty nejrůznější extrémistické síly, které dostanou štědré financování, zbraně, i propagandistickou podporu.

Aliance nacistů, islamistů a liberálů – to je nástroj vnějších sil, které působí proti Rusku. Pokoušejí se, aby Rusko s touto aliancí bojovalo podél svých hranic i na vlastním území.

Západ svůj scénář realizuje velmi vytříbeným způsobem – rukama protizápadních sil: islamistů (jižní vektor – Kavkaz a Střední Asie) a nacistů (západní vektor - Ukrajina). Způsobem je teroristická válka prostřednictvím levné masové síly: ozbrojenců najatých na místě a v sousedních státech. Vytváření bodů nestability v jednotlivých zemích umožňuje vytvořit neustále fungující zdroj ozbrojenců. Snížení životní úrovně vede i ke snížení jejich ceny. Paralelně probíhá i vyvolávání národnostní a náboženské hysterie a zásobování zbraněmi.

Podstata teroristické války nespočívá ve vítězství v bojových střetech, nebo v ovládnutí a získání kontroly, ale ve vytvoření chaosu a ornamentní nestability. Znamená to tedy, že je důležitý samotný proces války, který umožňuje zničit zemi jako ekonomický subjekt.

Etapy vyprovokovávání války jsou následující: vytvoření ohnisek nestability na perimetru strategických i národních hranic Ruska a poté na jeho vlastním území a poté slití vnějších a vnitřních faktorů destabilizace. Na západním směru se v Evropě bouřlivým tempem znovuzrozuje neonacistická ideologie, která je ze své podstaty rusofobní. Současně s tím je na předmostí proti Rusku přeměňována Ukrajina s její koalicí nacistů a liberálů u moci. Složení kyjevského režimu odráží dva projekty USA – neoliberálů, kteří řídí ekonomiku a navazují těsnější vztahy se Západem a neofašistů – hrubou silou, která likviduje ty, co nesouhlasí.

Režim v Kyjevě se už několik měsíců účastní výstavby rozsáhlých militarizovaných „eskader smrti“, které jsou kamuflovány jako „protiteroristické bataliony“, „národní garda“ a jim podobné jednotky. Jsou, mimo jiné, připraveni k příhraničním rejdům proti hlavnímu nepříteli fašismu – Rusku.

Evropské zdroje hlásí, že Rada národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny, vedená nacisty Jarošem a Parubým, vyslala své vyslance do Západní Evropy, aby zde verbovali příslušníky ultrapravice a neofašisty pro boj proti Rusům. Bylo již vytvořeno francouzské oddělení Pravého sektoru, jehož členové by měli doplnit řady tzv. „národní gardy“. Jednou z klíčových figur zde je Gaston Besson, veterán válek v Chorvatsku, Bosně, Barmě, Laosu a Surinamu, který rozmísťuje oznámení s nabídkou účastnit se „krvavého safari“ na Ukrajině dokonce i na Internetu.

Upoutává na sebe pozornost také informace o proniknutí příslušníků „majdanovských setnin“ do Kaliningradu přes Polsko…

Pokračování příště...........

Autor: Petr Fojtík | neděle 27.7.2014 10:04 | karma článku: 33,16 | přečteno: 4451x
  • Další články autora

Petr Fojtík

"Malá omluva trollům" Toto jsem blogoval 30.11.2013....

Evropská Unie hraje čím dál tím hloupější a nebezpečnější politickou hru. Místo, aby hledala s Ruskem společnou řeč, rozdmýchává emoce a vytváří negativní postoje. Jejím cílem je především získat další "Lebensraum". Další otroky, další montovny. Další prostor pro uplatňování svých politických a ekonomických zájmů. "Hloupá" a chudá Ukrajina má sehrát podobnou roli jako Československo po druhé světové válce. Má se dobrovolně nechat morálně a hospodářsky vysát a ještě jásat a líbat bruselské hliněné nohy.

4.10.2014 v 21:42 | Karma: 22,67 | Přečteno: 829x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Fakt už na ty mrtvý Rusáky z Donbasu "kašlu"

Omlouvám se všem za to, že jsem nepochopil tu poslední šanci administrátorů iDnes. Ještě mohu stále psát a psát na blog iDnes... díky moc a díky moc a díky moc. Kdo má zájem a má mobil, který je "chytřejší" než majitel, dejte si můj blog do RSS. Ti diskutéři z druhé strany řeky Styx mě už tam dávno mají :-)

4.10.2014 v 19:01 | Karma: 21,54 | Přečteno: 882x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Milý Zdendo Bárto,užil sis své vteřiny ukrajinské genocidní slávy?

Tak tenhle blog už bude pro server Netmedium. Pro Vás, pane Dvořáku z iDnes ani náhodou!!! Ale je pro pana Zdendu Bártu. Tomuto člověku se totiž povedlo ukázat lidem, že kolaboranti, zrádci a všelijací troubové žijí v našem státě! A přitom tvrdí, že oni nic, oni jsou pouze důchodci, které krmíme....

2.10.2014 v 1:44 | Karma: 25,89 | Přečteno: 1552x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Proputinovští "kolaboranti" se už najdou i mezi členy OBSE

Na místě hromadného hrobu v obci Nižnaja Krinka v Doněcké oblasti začali pracovat mezinárodní pozorovatelé z OBSE. Skupina zahrnuje odborníky z Velké Británie, Francie, Bulharska, Litvy. Přiznali, že jsou šokováni tím, co viděli. Zahraniční odborníci sestavili oficiální zprávu o zvěrstvech, které se zde konaly během doby, kdy byla Nižnaja Krinka pod kontrolou ukrajinských sil. Podle slov odborníka z Lotyšska, se jedná zejména o mnohokrát znásilněné nezletilé dívky 12 – 14 roků. Takové věci jsou chápány jako genocida. Představitelé OBSE, slíbili, že osoby odpovědné za události, bude potrestány v souladu s mezinárodním humanitárním právem. Během doby ukrajinské silové operace v Nižnoj Krinke byla zničena polovina všech domů. Obec je stále bez elektřiny a bez plynu.

1.10.2014 v 11:17 | Karma: 38,29 | Přečteno: 2803x | Diskuse| Ostatní

Petr Fojtík

Islamisté převzali manýry Marxe, Engelse, Lenina, Stalina i Sobotky

Obyvatel Mosulu potvrdil, že ceny potravin jsou nízké, protože islamisté obchodníkům určují ceny. „Nyní zde vládnou. Jdou do pekárny a řeknou: Prodávej za tyto ceny,“ Islámský stát začal užívat plodiny na zaplnění svého rozpočtu a také, aby ničil své protivníky, především jezídy a křesťany, kterým úrodu zabírá. Islamisté na místě nechávají státní zaměstnance, aby mu pomáhali s chodem. Tato taktika dělá z IS daleko větší hrozbu než představuje al-Káida. Ta se zaměřovala na útoky a sebevražedné atentáty. Nicméně IS se snaží být nejen ozbrojenou, ale také vládní skupinou.

1.10.2014 v 7:35 | Karma: 26,52 | Přečteno: 1137x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x