Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co brat Žirinovskij? Blog budět?

Když jste se Vy a Vám podobní sesypaly na Tymošenkovou, která se nakrkla a řekla něco o atomovce, tak jsem zvědav, jak teď seřvete pana (soudruha?) předsedu.

7 3
možnosti

Nijak, je dle soudu na té správné straně.

3 0
možnosti

Polsko a pobaltské státy jsou určeny k záhubě, budou vymazány, pohrozil Žirinovskij, místopředseda Státní dumy. A pak tam pošleme humanitární pomoc! ( to už tedy zapomněl dodat).

7 0
možnosti

Ale no tak. I my mame sve Zaoralky, Skromachy a slechtice. Tak je doprejte i jinym.

3 2
možnosti

Posílat na území cizího státu zbraně a mužíky v kuklách a potom humanitární pomoc je od Putina chytré, dává i Fojtíkovi šanci tvrdit, že Porošenko tam nechává fašisty vraždit a Rusko je vzor humanity. Ti obyčejní lidé opravdu potřebují pomoc, ta je ovšem zneužita ruskou propagandou k vlastním zájmům.

9 4
možnosti

Tak prezident Putin muze na zdejsich blozich zatim klidne mlcet. Nac vydavat zbytecnou energii, kdyz vse mu stejne prisoudi jeho zdejsi druhe ja, ktere ho zna lepe jako to jeho prvni.

4 2
možnosti
Foto

kdyby Rusko neposílalo dna Ukrajinu bojovníky a zbraně, nemuselo by teď posílat humanitární pomoc

11 5
možnosti

Božínku, Moskva dokázala dát dohromady neskutečných 280 kamionů a naložit je více než dvěma tisíci tunami humanitární pomoci a ještě navíc dokázala všechny ty náklaďáky přestříkat na bílo a řidičům nechala ušít slušivé stejnokroje!

Při tom všem shonu jaksi pozapomněla zkoordinovat tuto akci s ČK...

5 0
možnosti

A proc by mela nechat slizat smetanu aktivni a rychle pomoci JInym? MOskve zustane smetana a CK zcela po zasluze odstredene mleko.

2 3
možnosti

Napřed pošle taťka Putler na Ukrajinu Igora a zvláštní jednotky, pak BUKa a teď, když to nevychází tak začne posílat humanitární pomoc? A ještě se diví, že mu nikdo (kromě pár blogerů) nevěří? Od pátku v ruský telce vysílají, jak pojede ruskej konvoj s červeným křížem, přitom to vůbec není pravda. Teprve teď v noci se na něčem dohodli. Prostě jenom propaganda, na kterou chudí duchem možná naletí.

8 4
možnosti

chudý duchem budete spíš Vy...když budete trčet ve sklepě a venku budou dopadat rakety,tak Vám bude úplně šumafuk,jestli Vám tu pomoc někdo poslal z propagandistických důvodů...

5 7
možnosti

Slizký skřet Putin chce svět s tou humanitární pomoci uchlácholit, že to myslí s Ukrajinou upřimně, po té co lhal, když Ruští maskování vojáci obsadili Krym a pak Ukrajině Krym ukradl. Svým příkladem prorusům ukázal, jak se beztrestně loupí kus cizí země, že jim tam pošle maskované vojnou protřelé vojáky, a až budou mít naloupeno, tak jim lup ruská Duma schválí. Inu humanitární pomoc, jako náplast za šílenství, které tam Putin svými skutky způsobil, je poněkud nešťastně málo.

6 4
možnosti

Docela slusna trapnost, takova unijni. Jinak podekovani za ni, neb i ti, co ho nemeli prilis v lasce se v nem nauci uznavat to dobre co udelal.

2 4
možnosti

Je v tom spíše pragmatizmus. Je zde historické myšlení lidí založení na poměrně primitivní rovině, absolutní vládce a samoděržaví, - otec, vlast - rodina - prostý lid děti. Tento svět je snadné ovládnout pokud se to umí s tímto systémem. 

Když se nepodařilo odtrhnout část Ukrajiny, tak alespoň získat lidi na svoji stranu a to humanitární pomocí.

Jak by to dopadlo kdyby vyšel konvoj ze Slovenska a Polska. 

Proč třeba nepomohlo Bělorusko ... .

Jak to bylo z Gruzii.

Naše chování zde je jako v živočišné říši, teritoriální války, manipulace, řevnivost, ovládání příslušníků svého druhu.

Když se z vrchu podíváte na náš lidský druh tak je to vlastně další živočišný ekosystém kde vedlejší projev je hlubší odezva a to na úrovni intelektu. Takto se postupuje všude na světě, člověk je zde jen figurkou a má to co si vydupe ... .

Proč pan Fojtík třeba nerozjel kampaň na internetu, občane přispěj humanitárně na Ukrajině ... .

8 1
možnosti

Obcas si zafilozofovat neni spatne, ovsem az po vyneseni nocniku.

2 5
možnosti

Ukrajina nechce dovolit, aby se tato pomoc dostala tam, kde lidé na tuto pomoc čekají. Opravdu nejde o vyhlazení Doněcka a Luhanska, když tam americká firma vlastní firmu na těžbu břidlicového plynu?!!

7 4
možnosti

Určitě ne, někdo ten plyn Putinovy musí vytěžit.;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x