Řešte život a budoucnost civilistů! A ne smrt jen mlčky přecházet

Jsou na Ukrajině Rusáci? Nejsou na Ukrajině Rusáci? Jsou na Ukrajině fašisté? Nejsou na Ukrajině fašisté? Jsou obyvatelé Donbasu masakrováni? Ano, jsou! Smrt banderovcům! To řekl dnes jeden z obyvatel jihovýchodní Ukrajiny, kterého vyzpovídal "narychlo" jeden z reportérů veřejnoprávního českého média.

Pochybuji, že obyvatelé východu Ukrajiny, jejichž členové rodiny umírají bez nohou, bez rukou, bez hlav, na ulicích velkých průmyslových měst, která se pomalu mění v ruiny ne nepodobných Hamburku, Berlína, Stalingradu a jiných, budou ještě někdy chtít svůj život a budoucnost spojit s centralistickou ukrajinskou kyjevskou vládou.

Že budou někdy hlasovat v "demokratických" volbách pro přístup jejich teritoria, ve kterém žijí, k humánním ideálům a ekonomickým cílům Evropské Unie.

Je mi jedno, jakou kdo podporuje politiku. Je mi úplně ukradené, kdo a jak se angažuje na genocidě, a teď to znovu napíši, novoruského obyvatelstva.

Oblast nazývaná Novorusko je dnes totálně zdecimovaná.

Válka, která se tam již pár měsíců za přehlížení morálního a humánního zbytku světa odehrává, je lidskoprávně a morálně absolutně nepřípustná.

Jako člověk požaduji okamžité ukončení vraždění civilistů na Donbase.

Požaduji, aby byly dodržovány úmluvy a konvence.

Aby kyjevské armády přestaly bombardovat kazetovými a chemickými raketami civilní nemocnice.

Věřím tomu, že když přestane Kyjev vraždit Novorusy, přestanou bojovat i separatisté. A přestanou ty kecy, kdo, co, jak a proč.

"Smrt banderovcům"!! 

Toto řekl obyčejný, neozbrojený, starší člověk reportérovi, když mu těžce zranili Kyjevané starou matku. Určitě "omylem"....

Evropa s Kyjevem, za přispění USA, rozpoutaly na Donbase nový Vietnam. Nebo Koreu.

Ve vietnamském i korejském konfliktu zemřely miliony a miliony vojáků a civilistů.

Novorusko bude to samé.

Tak už si to konečně, do prčic, přiznejme.... 

Toto je moje "ideologie". Toto je pouze můj názor. Podobnost s jinými genocidami je podle mne více než náhodná. Toto je tragédie obyčejných lidí....

A ještě bych chtěl dodat, že pro ochranu svých blízkých budu i v budoucnu klidně používat "lži" a "ohýbání pravdy". Pro mne je důležitý výsledek, ne hrozba války. Nedejbože nakonec ta válka....

Minimálně sto blogů jsem v posledních měsících věnoval utrpení obyčejných lidí. Nejen na Ukrajině. I když na té především. Minimálně dalších sto blogů jsem věnoval "diplomacii" a zapojení velmocí a nadnárodních ziskuchtivých společností do ukrajinské genocidy.

Těžko mě někdo zastaví.....(tuplem když cítím, že se to týká budoucnosti mé rodiny)

Na závěr bych měl jednu otázku. "Jaký je rozdíl mezi ruskými a ukrajinskými matkami?" Že ty ruské jsou v médiích probírány a o těch ukrajinských se mlčí? Kdo mi odpoví opravdu objektivně, toho budu opravdu obdivovat....

Autor: Petr Fojtík | pátek 29.8.2014 11:47 | karma článku: 35,42 | přečteno: 1390x