Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pane Fojtíku, .. ta vaše spekulace je dost přitažená za vlasy .. 

Mnohem pravděpodobnější se spíše jeví verze, že jste externím pracovníkem FSB

na zkrácený pracovní úvazek.. a máte společně s třemi dalšími kolegy na starosti blogy na idnes.cz! 8-o

A v podstatě by ten vámi nyní předvedený blábol vysvětlovala i verze, že sice s ruskou propagandou nemáte nic společného, ale trpíte nějakou sociální fóbií, paranoiou, schizofrenií, poruchou schopnosti se sociálně adaptovat atd atd. . :-P 

Nebo ještě jednodušší varianta.. když se na vás tak dívám.. holky Vás prostě nikdy nechtěli, kamarádi žádní, v práci také žádné úspěchy.. takže se mstíte všude a všem.. .. Zásadou v takové situaci asi je podporovat všechny teorie, které jdou proti vládě, že?!!

Takoví zapšklí lidé jako Vy dělají různé věci. V Palestině se dokonce ovážou trhavinou  a jdou na věc.. V českém prostředí takoví v minulosti houfně vstupovali do KSČ či ještě lépe rovnou k StB.. aby normálním lidem ukázali, zač je toho loket.. že nejsou žádní ořezávátka! ..   Nu což.. vy jste taková "demokratická verze" záškodníka.. takže se Vaše záškodnická činnost dá vcelku vydržet.. a na tom, kolik blogů a diskusí na idnes je cinklých různými sociálními psychopaty či agenty FSB ani moc nesejde.. Přijdou pak časem volby a lidé si stejně opět vzpomenou jaký byl rozdíl mezi NSR a SRN.. a proč! .. Popř. jim to vysvětlí tatínek, pokud tedy zrovna nebyl komunista! ;-D

1 2
možnosti
PH

P34a43v88e35l 39H44e46k

19. 7. 2014 18:36

Hle, kvalita ;-D

0 0
možnosti
HJ

Nabízí se jednoduchá, leč zásadní otázka, proč, když je to podle prorusáků spiknutí USA,  CIA a já nevím čeho, ruští separáti tak rychle zametaj stopy, dělaj odstrukce vyšetřovacím týmům atd. Přece by mělo být v jejím největším zájmu, aby se vyšetřila pravda a to "spiknutí" západu bylo rychle a nekompromisně  odhaleno před celým světem?

4 0
možnosti
JS

Podle mého názoru jak Obama tak i Putin přesně vědí co se stalo a jsou schopni předložit jednoznačné důkazy. Ovšem předložené důkazy byly získány špičkovou technikou a jejich zveřejnění by současně  poskytlo druhé straně informaci o úrovni jejich zařízení. Takže se bude žvanit, žvanit a nic.

2 0
možnosti
EK

Ukrajinci již jednou civilní letadlo sestřelili a to v roce 2001 http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-priznala-ze-letoun-sestrelila-fcr-/zahranicni.aspx?c=A011004_135559_zahranicni_mhk

Těžko říct, kdo je viník dnes....

2 2
možnosti
MM

Tak se nám z domobranců, premiéra samozvané Doněcké lidové republiky a separatistů vyklubali teroristé, jen pan Fojtík spekuluje s ruskou lží, kterou chce obrátit v pravdu. Inu opravdu pár minut nad tím místem hrozného zločinu letěl speciálem slizký skřet Putin, jak tvrdil v Ruské televizi. (Možná že ten speciál i řídil.) Defakto to měl být atentát na něho ze strany Ukrajiny.

3 0
možnosti
MM

Ruská propaganda je i schopná tvrdit, že seděl na křídle (jako pan Tau). A zdejší "putinofilové" budou tleskat...

0 0
možnosti
Foto

To je tady ale žumpa

4 0
možnosti
MP

Je zajímavé, že o zabíjení lidí na východní Ukrajině se moc nemluví. Ani soudruh Zaorálek, takzvaný "právník" Dienstbier, či Obama. Pročpak?

2 4
možnosti
EK

Asi  to nejsou "lidi"8-o, jsou to nějaké bytosti, které může někdo beztrestně zabítRv

1 1
možnosti
MN

Já se jen obávám, abychom se vůbec kdy dočkali pravdivých výsledků šetření této tragedie.

USA v čele s Obamou mají, zdá se, už teď zcela jasno, kdo je vinen a tak zahájily další rozsáhlou mediální lobotomii lidových mas, které nenávistí k Rusku a Putinovi už nemůžou ani pořádně dýchat.

A pár hodin po strašlivém neštěstí, při kterém zahynulo 298 lidí, ukrajinská armáda rychle znovu zaútočila na obydlené oblasti Luhanska a zabila dalších 20 civilistů. Pročpak se Obama se stejnou lítostí a pusou plnou lidskosti nezmiňuje ve svých projevech i o těchto nevinných obětech?

10 5
možnosti
ZK

Z37d51e24n49a 18K90o64č82í

19. 7. 2014 15:58

Také mám dojem, že viník je předem dán a mediální masáž se už nezastaví.;-(

7 6
možnosti
ZM

Možná, že to bude i takto:

" Je úplně jedno v této chvíli, kdo bude ze sestřelení stroje obviněn, protože je to úplně nepodstatné. Mezinárodní společenství prohlásí, že vzdušný prostor Ukrajiny není už bezpečný, že Kyjev není schopen zabezpečit svůj vzdušný prostor a Kyjev požádá NATO o pomoc s vytvořením bezletove zóny nad východem Ukrajiny a tato „bezletová“ zóna se poté zneužije (po vzoru Libye) k zahájení náletů letadly NATO na pozice pro-ruských povstalců. Tuto „bezletovou“ zónu ale nemá Kyjev sám jak vytvořit nebo dokonce udržet, protože nedisponuje prostředky pro zničení protiletadlových mobilních komplexů rozmístěných na východě Ukrajiny, které jsou v držení povstalců, vlastních ukrajinských vojáků, kteří dezertovali i s touto technikou anebo údajných ruských ozbrojenců, takže „pomoc“ od NATO bude nezbytná."

4 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x