Proputinovští "kolaboranti" se už najdou i mezi členy OBSE

Na místě hromadného hrobu v obci Nižnaja Krinka v Doněcké oblasti začali pracovat mezinárodní pozorovatelé z OBSE. Skupina zahrnuje odborníky z Velké Británie, Francie, Bulharska, Litvy. Přiznali, že jsou šokováni tím, co viděli. Zahraniční odborníci sestavili oficiální zprávu o zvěrstvech, které se zde konaly během doby, kdy byla Nižnaja Krinka pod kontrolou ukrajinských sil. Podle slov odborníka z Lotyšska, se jedná zejména o mnohokrát znásilněné nezletilé dívky 12 – 14 roků. Takové věci jsou chápány jako genocida. Představitelé OBSE, slíbili, že osoby odpovědné za události, bude potrestány v souladu s mezinárodním humanitárním právem. Během doby ukrajinské silové operace v Nižnoj Krinke byla zničena polovina všech domů. Obec je stále bez elektřiny a bez plynu.

Člen expertní skupiny OBSE, aktivista za lidská práva z Litvy Einars Graudinš se domnívá, že na území pod kontrolou ukrajinských dobrovolnických praporů, jsou prováděny hromadné popravy.

„Po všem, co jsem viděl, mohu udělat jednoznačný závěr, že na územích okupovaných polovojenskými formacemi kyjevských orgánů, probíhají masové popravy zajatých domobranců, tedy je vedena nekonvenční válka a rovněž probíhají mimosoudní popravy civilního obyvatelstva – řekl po návštěvě hromadného hrobu v obci Nižnaja Krinka (DNR).

„Vycházejíc z mezinárodního práva, je to možné považovat za válečný zločin, za genocidu proti vlastnímu lidu. To se stalo ve Rwandě, Jugoslávii, a viníci musí být nalezeni a potrestáni. Měli by být postaveni před mezinárodní tribunál. Chci zvláště zdůraznit, že válečné zločiny jsou nepromlčitelné„.

Na otázku, zda vyšetřování mezinárodních organizací bude objektivní, expert řekl: „Na základě předchozích zkušeností v Jugoslávii, můžeme říci, že vyšetřování nebude zcela objektivní. Buďme realističtí: dnes v Organizaci spojených národů vedoucí roli hrají Spojené státy. Ale při velmi principiální pozici Ruska, při vhodném diplomatickém úsilí, bude možné dosáhnout toho, že se uskuteční skutečné soudní procesy s viníky, odpovědnými za tuto tragédii, kde obvinění a obhájci budou mít plná práva“- řekl zástupce OBSE.

A jak vypadá "podobná" informace o masových hrobech na Ukrajině pohledem ČT24 a redaktora Českého rozhlasu Libora Dvořáka?

No nějaké objevy hrobů jsou, to jo, ale chtělo by to ověřit! A nejlépe mezinárodními pozorovateli.. Že už tam jsou ? No, jo ti jsou z přece z Ruska a Rusko je stranou konfliktu, takže neee .. No a pak tam byli nějací Francouzi .. nooo, nooo ale stejně – kdyby takhle bylo OBSE, tak ti by to mohli vyšetřit...

Dnes jsem se o sobě mimojiné dozvěděl, že jsem "kryptokomunista"...

Abych řekl pravdu, pokud mé přesvědčení o současné západní politickooligarchické dekadenci a aroganci mocných je důkazem kryptokomunismu, pak se holt nedá nic dělat.

Budu mnohem raději tím kryptokomunistou než nemorálním a nehumánním ignorantem. To mi věřte. 

Znásilňování a vraždění dvanáctiletých holek mi opravdu nepřipadá jako důležitá součást svaté euroválky proti ruskému agresorovi.....

Chudáci členové a "experti" OBSE! Už jim nevěří ani zarytí obhájci kyjevské nacionalistické vlády! Stačí se podívat do diskuze pod tímto blogem...

Přitom je platíme všichni z našich daní......

Myslím, že prozření  prokyjevských "euronácků" bude ještě kruté.

Autor: Petr Fojtík | středa 1.10.2014 11:17 | karma článku: 38,29 | přečteno: 2803x