Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Podle mně ten, kdo v 90. letech během konfliktu na Balkáně, ještě pochyboval, jestli je na Západě skutečně nějaká demokracie a jestli Západu jde o spravedlivé a mírové řešení ve světě, tak ten už si teď během ukrajinského konfliktu může být naprosto jistý. S přáteli jsme se o víkendu přeli, jestli se USA řídí Brzezinského doktrínou nebo Wolfowitzovou doktrínou, ale podle mně jsou obě dvě odporné.

1 0
možnosti
JS

Pánové,ten pan Fojtík vás,ale dovede vytočit.Za své články o Ukrajině má drtivou karmu.To lecos naznačuje.Žlutý trikot si dokázal pohlídat.

1 0
možnosti
Foto

On  totiž soutěží o prvenství v exotopedii.

1 3
možnosti
MJ

Hezký večer.

Pan Nigrin píše něco o dikusi. Vždyť dříve narození neumí dislutovat. Panové Dvořák a Kula se opravdu blískli.. Nenazvali , všimněte si, nikoho za hlupáky či blbečky.

0 1
možnosti
MJ

No, pan Dvořák aspoň vyslovil toho anarchistu ;-D

1 1
možnosti
Foto

Jen opakujte, opakujte. Devětadevadesátkrát opakovaná lež se po sté stává pravdou, jak pravil jistý "bloger".

A co byste tomu říkal, kdyby se to otočilo - tedy kdyby Kyjev s Bruselem začal podporovat ty , které teď vraždí a začal vraždit ty, co teď podporuje?

Jestli Vám připadne divné, že suverénní stát se brání vůči pokusům jej rozbít, tak jste nejspíš anarchista. Všimněte si, jak jsem tolerantní.

4 2
možnosti
JC

Ne, Vy nejste tolerantní, Vy jste naprosto neznalý a neinformovaný o tom, co se tam děje. Blábolíte tady nějaké smyšlenky a nevíte nic.

2 2
možnosti
MN

valka nikdy neprinasi nic dobreho... pritom je to jen otazka dialogu

https://www.facebook.com/ukrajinskenepokoje

2 2
možnosti
MN

nevim ja bych se zeptal spis proc Brusel tak poslusne posloucha USA - co na ty Bruselske politiky vsechno maji v zaznamech z odposlechu?"!

3 3
možnosti
JK

J63a37n 68K40r81a33u98s

4. 7. 2014 17:12

Vypadá to, pane Fojtíku, že na Ukrajině se odehrávájí zájmy USA. Možná, že jsme svědky historické chvíle, kdy snad poprvé od konce 2. světové války západní Evropa se vzepře vůli USA a udělá cosi proti zájmům USA.

1 3
možnosti
MN

budu vam oponovat, Amerika si jede svuj program a jsou na koni, protoze maji takove mnozstvi kompromitujicich materialu z odposlechu, ze by to srovnalo politickou scenu EU se zemi! No a o tom to je, proto jsou poslusni - blizsi kosile nezli kabat .. a potom .. vzdyt nejde o ne, ale jenom o nejake - ukrajince a rusy...

2 4
možnosti
JM

Máte pravdu, je to hrůza!

Dávám karmu R^

7 7
možnosti
PN

správně, je třeba se soudružsky podporovat;-D

9 3
možnosti
Foto

Výborně a pravdivě napsáno.

Ukrajinci, kteří chtějí k USA a EU musí být podporováni, Ukrajinci, kteří chtějí k Rusku musí být vyvražděni.

Karma R^

7 7
možnosti
PK

P42a58v62e86l 13K88u94l61a

4. 7. 2014 10:11

K tomu titulku: vám by přišlo normální, kdyby podporoval všechny ?8-o

4 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x