Proč Evropa neřeší americké vyzbrojování islamistických hrdlořezů?

Nechápu, z jakého důvodu Evropa nechává Spojené státy americké, aby uváděly svojí zahraniční politikou svět úmyslně do ohromného rizika válečných konfliktů a uvolnění terorismu v oblastech s Evropou přímo sousedících! Pokud nechtějí protestovat a konat evropští politici a politici jednotlivých členských států, měli by svůj nesouhlas dát najevo především obyvatelé Evropy. Tedy my!

Úmyslné vyzbrojování teroristických uskupení, především na Blízkém východě, pokrytecké rozhodování o tom, který terorista je "hodnější" a tedy má nárok na pár set milónů dolarů, rozdávání statisíců pušek a samopalů bez jakékoliv evidence do rukou každého, kdo ji natáhne, to je ta nejděsivější "politika" kterou Spojené státy vedou v rámci "boje proti terorismu".

Díky tomuto "boji" je evropský kontinent od Gibraltaru na jihu  až po Kyjev na východě ohrožen terorem, nelegální imigrací, multikulturním kolapsem a následnou gradací napětí a sociálních výbuchů tak, jak snad od druhé světové války ještě nebyl.

Evropa je zároveň slabá. Ekonomicky, vojensky i humánně a především morálně.

Evropa nemá "kule" na to, aby se dnes byla schopna komukoliv ubránit.

Slova Moskvy o tom, že západní protiruské sankce paradoxně podpoří "nadšení" všelijakých islamistů a extrémistů v jejich svatém protizápadním boji, nelze nebrat vážně.

Co děláme proti tomu, aby skončilo vraždění civilistů na jihovýchodě Ukrajiny? Kromě financování kyjevské "protiteroristické akci"?

Co děláme proti šíleným islamistům na severu Iráku? Kromě financování hrdlořezů z ISILu proti legálnímu syrskému režimu, či proti irácké vládě nebo Kurdům?

Co děláme proti vraždění v Libyi? Kromě toho, že evakujeme diplomaty?

Vždyť my nevíme, co s miliony mladých nezaměstnaných Evropanů. Nevíme, co s miliony důchodců. Nevíme, co s miliony nelegálních afrických a blízkovýchodních imigrantů.

Co tedy vlastně umíme?

Podporovat USA v jejich rozdmýchávání válek? 

Přehlížet miliardové kšefty se zbraněmi, které budou jednou použity proti našim dětem?

Je potřeba se ozvat. Protestovat. Činit na beztvaré tvarohové politiky nátlak.

Nebo se opravdu budeme zanedlouho dívat, jak nějací magoři podřezávají našim dětem na ulici krky....

Autor: Petr Fojtík | pondělí 4.8.2014 9:21 | karma článku: 37,43 | přečteno: 1522x