Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Blbec netuší, že stejně vyzbrojuje i druhá strana. A darebák tento fakt "přehlédne".

4 0
možnosti
MN

Co to proboha na té Ukrajině teď vlastně probíhá? Vždyť je to jako z nějakého apokalyptického sci-fi hororu, kde byly popřeny základní zákony matematické logiky a základní pravidla lidské morálky. Neplatí nic, jen se lže a lže, tradiční stoupenci pravdy a lásky šíří lež a nenávist.

EUSA řekla, že prý nespustí další sankce, pokud Rusko podnikne konkrétní kroky k mírovému řešení situace. Podle Porošenka Rusko stáhlo 70% "svých vojáků", tedy podniklo konkrétní kroky k mírovému řešení situace a tak EUSA reagovala spuštěním dalšího kola sankcí. Navíc, ty sankce uvalila spíš sama na sebe a odveta od Ruska bude zřejmě další rána pěstí přímo mezi oči.

Porošenko oprášil tradiční "boj za mír", protože jeho mírovým plánem je ve skutečnosti doplnění a dozbrojení Ukrajinské armády a následně vojenský útok na východní Ukrajinu a její totální vyčištění od všech, kteří by nechtěli akceptovat diktaturu Kyjeva. Porošenko zřejmě ještě čeká, až po vojenském cvičení NATO na západní Ukrajině zůstane "zapomenuta" těžká technika a zbraně NATO, aby se staly součástí vybavení Ukrajinské armády. Obávám se, že pak teprve dojde na Ukrajině k opravdové válce.

7 2
možnosti
LC

USA a Rusko se utkali v Koreji -remiza, Vietnamu, výhra Ruska, Ukrajina vypadá na remízu, východ Rusko, západ USA

1 2
možnosti
JP

Jak to tak pročítám, celá řada lidí sympatizujících se sankcemi už se třese na to, jak přijde o práci po zavedení dalších sankčních opatření. Věc se má tak: Potravinářský průmyl musí zavést (pokud ji už nezavedl) zkrácenou pracovní dobu. Rusko chce, jako odpověď na sankce, zastavit dovoz aut z EU a USA. Všechny naše fabriky, co dodávají autodíly (komponenty) do vozůt této provenience, přijdou zkrátka. Plně to zasáhne letecký a zbrojní průmysl. Kroky, které podnikají banky vůči rublu, tzn. znehodnocení měny a blokování účtů, vedou k tomu, že Rusko, tak jako tak, nebude mít peníze na zaplacení našeho zboží. Vytvořili jsme si sami na sebe past, z níž není úniku. Pokud tuto situaci převedu do všem srozumitelné řeči, vypadá to takto:

   Mám v peněžence 1000 Kč. Následující den je měna o polovinu znehodnocena. Nemohu si koupit zboží za původních 800 Kč, protože to dnes stojí 1600 Kč. Jdu tedy do bankomatu, abych si vyzvedl potřebné peníze na požadované zboží. Tam zjistím, že mám zablokovaný účet. Odejdu s nepořízenou. Ti, kteří se těšili, že mi prodají své zboží zjistí, že je neprodejné. Sami mi na jeho nákup sebrali a znehodnotili peníze. I když si prosadili prodej na ruském trhu, nebudou mít odbyt. Nebo ho prodají na dluh, který potom budou zpětně vyžadovat od našeho státu.

   Plyn s nejvyšší pravděpodobností rozkrádá Ukrajina. Být na místě Ruska, takový plynovod vedoucí přes území megazlodějů, bych uzavřel. Plynová miliardářka Tymošenková stejně vyhrožuje Rusům atomovou válkou a zkázou. Vést potrubí takovouto zemí je hazard.

   Dopady sankcí, jejichž jedna varianta se neslučuje s druhou, budou drastické. Nemá cenu si nalhávat, že když někomu znehodnotím peníze a zbytek mu zablokuji v bankách, že si ode mne něco koupí. Jak by to asi udělal?

7 5
možnosti
BT

jinými slovy nechejme Rusko ať si dělá co chce hlavně se do ničeho nemíchat ať nemánme žádný problém

, viděl jste Homolkovy ve filmu v lese kdy se ozve volání o pomoc, tak přesně to bylo o vás  a vašem příspěvku

13 4
možnosti
Foto

Kladl jsem si otázku?

Kde se ještě vyskytovali zelení mužíčci? Kde se to ten Putin naučil? Od Ho-či mina?

3 3
možnosti
Foto

Zas ten trapný válečný štváč Fojtík....

"Putin mezitím stáhl z Ukrajiny 70% svých vojáků." - tak to pozor, na Ukrajině žádnej ruskej voják není a nikdy nebyl! Sám velký Puťka to mnohokrát zopakoval ;-D

14 5
možnosti
LN

...tomu se říká....napíchnout se na vlastní vidle....:-/

12 3
možnosti
Foto

Podle Porošenka RF stáhlo 78% svých vojáků z regionu. Nevím, jak to počítal, když začaly platit nové sankce s odůvodněním, že RF nic nedělá s uklidněním v regionu, kde trvá příměří a že přestanou platit, až RF nebude tamější situaci přiostřovat. Brilantní ukázka logiky.

13 3
možnosti
BT

človíčku s vámi je legrace, neustále jste tu mlel něco o tm že Rusko na Ukrajině vojáky nemá a teď , pic kozu do vazu, stáhne 70 procent těch co tam nemá

EU už sankce zavedla, máte staré informace

takže v Dombasu je už genocida, používáním slov jejichž výrazu nerozumíte ze sebe děláte šaška

14 6
možnosti
JV

J20i43ř50í 64V86o92l50e57k

12. 9. 2014 8:56

dělá, a už pěkně dlouho

8 1
možnosti
JC

Jestli Kyjev zase začne střílet, mělo by se do toho Rusko už konečně rasantně vložit a tu invazi na Ukrajinu skutečně podniknout, ráznou a masivní a účinnou.

5 7
možnosti
BT

a ta by se vám líbila což?

6 0
možnosti
ZB

To není vhodný článek pro místní proruské bijce,ti jsou schopni vidět zlo jen na jedné straně a oslavovat druhou, která nikdy za nic nemůže a v jejich řadách bojuje jen tisícekrát naklonovaný Mirek Dušín...

8 4
možnosti
MR

http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/moskva-a-damasek-varuji-obamu-pred-utokem-v-syrii-1118070

Zde je  odkaz na to jak Rusko destabilizuje Blízký východ a nepřispívá k zklidnění v Syrii.

4 0
možnosti
JC

Rusko Sýrii zachránilo před invazí USA. A učinilo tak na přání otce Františka. Většina katolíků na planetě se za to na přání papeže modlila a Bůh naše modlitby vyslyšel a jako nástroj užil Putina.

2 4
možnosti