Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Fojtíku, vždyť jste nadpisem dokázal, že skutečně stříleli proruští separatisté a nikoliv Ukrajinci. "Ogoň" je rusky, kdežto ukrajinsky je to "Vohoň", příp. "Vogoň" dle místního dialektu.

Zaplaťpámbu, že jste KONEČNĚ napsal pravdu.

1 0
možnosti
PB

..... tož z tej náměrné sem jako vyučenej bigoš trochaj na haluzi,- neřeším. Ináč su vděčnej za konstruktivní poznámky, jak jinak,- k ukradeném Krymu, neoznačeným vojáčkům, k PONORCE;-D ! - to nemá chybu - slušnej nářez, ..... samozřejmě ukřižování nezletilce je nepřehlédnutelné a některé to zasáhlo na "pravém" místě. Ein Kessel Buntes jak vymalovanej .....zkrátka čiré zoufalství !

1 0
možnosti
PL

P53e91t41r 31L12u67k72e41š

15. 7. 2014 10:26

Reportáž by rozesmála i svatou Barboru, patronku dělostřelců. Kanonýři nepracují se zeměpisnou délkou a šířkou, (značně nepraktické, špatně se to převádí na desetinná místa - stupeň nemá 100 minut, ale 60) nýbrž s pravoúhlými souřadnicemi. Úhly měří v dílcích. Samotné souřadnice cíle jsou jen částí vstupních dat. Musíte znát souřadnice kanonu a řadu dalších veličin (magnetickou deklinaci, směrníky, dálku, směr a rychlost větru, teplotu, tlak etc.):-)

3 0
možnosti
Foto

Pana Fojtíka nám tu poučovat nebudete. Když napíše 48 st.20 min tak to je 48 st.20 min. A basta. Je to náš kanonýr Jabůrek.

2 0
možnosti
Foto

Jaké to je, pane Fojtíku, ráno vstávat s pocitem, že jste Mesiáš???

10 2
možnosti

A pane Matuško, jaké je to vstávat s pocitem, že právě já Mesiáš nejsem?

5 4
možnosti

Podle mě za vše může huríkán, který se od Majdanu přehnal Ukrajinou. Pravidelná ukrajinská armáda vystřelila salvu proti pozicím ruských separatistů na Doněcku, střela se v prudkém větru pootočila a spadla za ruské hranice s politováníhodnými následky.

Další verzí je, že ukrajinský zaměřovač se podíval na vojenskou mapu, a Doněck jako Doněck. Ruský či ukrajinský, všechno jedno. Na té vojenské mapě nebyly zaznámenány hranice, které Ukrajina zapomněla náhlásit do OSN. A do té vojenské mapy je také zapomněly zakreslit.

5 5
možnosti
SS

Vy mate modrou knizku, ze? Vojenske sluzby neschopen ... :-P

4 2
možnosti
RK

Autore ...;-D. Jak ukrajinaská armáda přišla o ponorku či nějaké zbraně na Krymu ? Zkuste to vysvětlit, když už to píšete.....mě strašně zajímá ten princip - jak

4 0
možnosti
PF

vím, na co čekáte, pane Košťále. A mojí odpověď znáte. Asi je na tom Krymu zapomněli.;-)

4 2
možnosti
Foto

Ještě jste opoměl zmínit poslední událost,kde údajně ukrajinská armáda na náměstí města Slavyansk vytáhla z domu malého tříletého kluka,ve spodním prádle(takové detaily jsou důležité)a ukřižovali ho na vývěsné tabuli jako Jesuse.

Zprávu odvysílala Ruská TV stanice kanál 1,kde to osobně vyprávěla očitá svědkyně a manželka známého separatisty,Galina Psychnyak.Žádné jiné světové organizace ale takovou zrůdnost nazaznamenala.

Včera také Angičané "zařídili",aby se Ruské bojové letadla nemohly předvádět na Farnborough Air show,což je podle mne,kdy se agrese Ruska očividně stupňuje správný krok.

Je neuvěřitelné,že se najdou dospělí lidé,kteří ruské agresivní politice a totalitní propagandě okopírované od Goebbelese ještě fandí a dokonce ji pomáhají šířit přes media!!

11 5
možnosti
ZK

Z30d82e43n59a 82K41o22č76í

15. 7. 2014 7:01

Je neuvěřitelné,že se dnes najdou dospělí lidé - jako vy, kteří nedokážou používat vlastní mozek a věří propagandě.;-)

7 5
možnosti
PK

P40e80t50r 52K69o65l81á23ř

15. 7. 2014 6:39

Hlavně nám Honzíka nevyplašte, ez jeho článků by to nebylo ono.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x