Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..už píšete jak rychlokvašný doktor Benda..co věta to odstavec..jen aby to bylo delší....:-/

2 3
možnosti
Foto

Nechte pana Dobrovského na klidu, nesaháte mu ani po kotníky. Velmi pregnantně rozebral a popsal celou situaci. Na rozdíl od vás. ;-€Rv

Je symptomatické, že to co jste v závěru napsal sedí na vás jak ušité, cituji:

"A ne ty, co do dneška v českých médiích tak lhali a propagandisticky podlézali.

Tyto zrůdy musí slušní lidé odsoudit.

Poslat na periférii nezájmu.

A ne se jen dívat, jak převlékají kabáty.

To už totiž párkrát ve svých životech udělali.

4 1
možnosti
Foto

Je příslovečné, že každý neúspěch Sovětů je přičítán kapitalistickým šakalům, nebo reakčním fašistickým hyenám.

2 0
možnosti
RM

Petře, v sázení existuje princip, kterému se říká SureBet.

0 0
možnosti
PB

..... pokud se najde "emisar míru" z EU (z US to nebude), tak enem dobře nejen pro znesvářené strany, ale pro celou Evropu. Kulatý stůl je jediné možné řešení, ináč tady máme druhej Libanon, - stálé bezpečeností riziko pro celý region, potažmo kontinent.  

.....koment Merkelové k EAHU je zajímavý "ústupek" z pozice EU, která iniciovala asociační dohodu s Ukrajinou. Národohospodářům a ekonomům (asi?) došlo, co by znamenala zcela rozklížená a ekonomicky zhuntovaná Ukrajina pro Evropu. Proč tedy velkolepý " UA tunel" nenabídnout konkurenci EAHU ?!  ...... dnes pééérfektR^

3 0
možnosti
MN

Jak by mohla být Ukrajina zároveň členem EU a členem EAHU? To fakt nechápu.

Nebo Merkelová najednou Ukrajinu v EU nechce?

0 0
možnosti
RM

Ty hry jsou stále složitější. Existuje celá řada možností: pouhý lakmusový papírek, rozložení sil kvůli Sýrii nebo Izraeli?

Logicky: celý svět vidí, že US vedou války již přes šedesát let mimo své území. US nikdy do svého baráku domů nepustily. Obyvatelstvo US propadá chyméře totálně bezpečného domova. To není dobré. Lidé si svého bezpečí musí vážit.

Jak to udělat? jednoduché: vystrašit vlastní a obvinit vybrané cizí. Zabít dvě nebo více much jednou ranou. To dělá z lovce much mistra.

1 0
možnosti
MN

Ano, Merkelová a Putin si zase brzy padnou do náručí a hloupý, fanatický a nečitelný Porošenko zůstane sám, protože dělá jednu chybu za druhou.

Pro Putina s Merkelovou je Porošenko dál nepoužitelný a tak ho předhodí ukrajinskému lidu, aby ho v další barevné revoluci rozsápal. Výsledkem bude rozdělění Ukrajiny na dva samostatné státy.

Merkelová si uvědomuje, že musí začít brzdit, jinak by mohla mít na krku nějakou barevnou revoluci také doma, v EU.

1 0
možnosti
JK

Nemecko môže získať urovnaním tohto konfliktu v Európe významne politické postavenie a odsunúť vplyv USA v Európe do pozadia.

Merkelová tancuje medzi vajciami. Na jednej strane musí do určitej miery držať líniu, ktorý diktuje Washington, ale na druhej strane si nechce pokaziť nadštandardné vzťahy s Ruskom. Navyše kvôli hlupákom v Kyjeve.

Už aj z tohto dôvodu je dobré nebyť pápežskejší ako pápež a nerobiť na Rusov príliš veľké bu-bu-bu. Mohli by sme byť totiž dosť zaskočení, keď si Merkelová a Putin opäť padnú do náručia...

3 0
možnosti
RM

Pro Německo (ať to bylo v jakékoliv státní formě) bylo vždycky Rusko předmětem zájmu číslo jedna.

Jinými slovy: před psem voňavou kost obalenou skvělým masem neukryješ.

1 0
možnosti
VL

Ono by se to s tím, kdo něco přepískl a kdo ne, nemělo přehánět.

Bylo by dobře, kdyby bylo brzy dosaženo alespoň příměří, ale optimismus zatím na místě asi není a je otázkou, co přinese schůzka v Minsku. Na to je třeba si počkat.

Podstatné na tom, co řekla paní kancléřka je:

"V sobotu Merkelová vybídla Kyjev a Moskvu, aby se zasadily o nastolení příměří. Nicméně připustila, že mír nenastane, dokud se nepodaří zlepšit kontrolu nad hranicí Ukrajiny s Ruskem."

Tou kontrolou samozřejmě myslela řádnou hranici mezi dvěma suverénními státy a ne hranici, z níž si pan Putin a jeho separatisté dělají trhací kalendář!

3 2
možnosti
MN

a proc si myslite, ze tohle Kyjev neudelal hned. Pokud vim tak nekolikrat uz prave Kyjev avizoval, ze hranice je uzavrena, pred nekolika mesici uz bylo sdeleno, ze do zeme budou vpousterni z Ruska jen muzi mladsi sestnacti let. po nejakem case bylo opetovne sdeleno uzavreni hranice s Ruskem .. a ono nic. Zamyslete se nad otazkou co by se stalo, kdyby UA se postavila na hranici s Ruskem a uzavrela ji. No jednoduche, nebylo by mozne svadet na Rusko to, ze vyzbrojuje separatisty, ostatne ani OSN nema zadne dukazy o tom, ze by tomu tak bylo a mluvci teto organizace to sdelila. "Neexistuji  zadne dukazy o tom, ze Rusko vyzbrojuje separatisty na vychode zeme."   Nedalo by se pouzivat ono narceni, ze Rusko posila na Ukrajinu sve vojaky. Co by potom zbylo, no muselo by se priznat, ze onu bitvu tam bojuji tamni lidi, ukrajinci, rusove, proste jejich vlastni narod na Ukrajine zijici. Nedaly by se pouzivat sankce proti Rusku, nedala by se zvysovat pritomnost vojsk NATO na vychode Evropy atd.  proste dalekosahle dusledky - navic USA uz do tohoto projektu nastrkaly hodne penez a cekaji, ze se ty penize vrati!

5 4
možnosti
PH

Porošenko jede asi úplně podle jiných not, nebo někoho natahuje na skřipec, nevím na mě to tak působí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x