Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Mně to připadá, že USA si vytváří z Ukrajiny jakousi kolonii v čele s loutkovou vládou. Jakousi obdobu jihoamerických fašistických států 50. a 60. let, jejichž vznik iniciovaly USA tím, že potlačily demokratický proces v těchto zemích a diktátorům poskytovaly občas nejen morální, ale někdy i finanční a vojenskou podporu (poslední stát takto vzniklý bylo Pinochetovo Chile). Ale např. problémy Iránu rovněž způsobily USA svým vměšováním v 50. letech, kdy svrhly iránskou vládu.

Nechápu jen, proč EU pořád tak slepě následuje USA.

1 0
možnosti
PB

...... tak já enem tak, aby řeč nestálata,-  pro některý zoufalce "přiložím" ! 

(zdroj RUS  a UK - nutno to sjet do finále, zvláště pak činnost OBSE !) 

https://www.youtube.com/watch?v=pDmVbSdhu_k    

https://www.youtube.com/watch?v=nNufJO2k1OE

4 0
možnosti
RK

Autore, škoda že je tady cenzůra.....jinak bych vám zde napsal, co o vás řekla ukrajinka, když to četla..............má tam rodinu a je s ní ve spojení. Vždyť vy už nevíte, co ještě napsat. Což tak - Ukrajina si své problémy, hned po té, co vyžene ruské vojska, zabije teroristy a vrahy, vyřeší sama a vyřešit sï je musí. Fojtík je nevyřeší .....

2 6
možnosti
JK

J95a48n 31K71r36a60u34s

16. 7. 2014 16:33

Produkujete srovnatelnou demagogii jako ukrajinské sdělovací prostředky.

5 2
možnosti
JK

J44a23n 91K17r70a34u39s

16. 7. 2014 15:10

Roth je usvědčený lhář. Lhal o základnách USA. Fojtíka ze lži neusvědčil.

3 5
možnosti
ZD

tak před týdnem by z Vás za tento článek zde pár lidí udělalo trhací kalendář...pane Fojtík...ale třeba ještě přijdou z práce a nebo od vody...;-D;-D;-D...máte pravdu a mou karmu...hezký den všem ...ZD...;-);-);-)

4 0
možnosti
VL

Je tu pár rádoby obecných pravd jako např., že lhaním si nikdo žádné přátele nezíská (o těch větších a rádoby humánních pravdách se radši ani zmiňovat nebudu).

Tak ono to není pravda. Já myslím, že tu bylo prokázáno - a nejenom ve Vašem případě - těch ať již úmyslných nebo neúmyslných lží poněkud více a přesto je vidět, že každý blogger má skupinu svých skalních přátel.

Tady názorně vidíte, jak to s těmi Vašimi pravdami je.

Vy už vlastně ani nemůžete přestat psát, protože  byste své přátele zradil a přestali by být Vašimi přáteli a Vaši názoroví protivníci Vás považují za profláklou osobu, takže z toho již žádný kamarádšoft pro Vás taky už nekouká.

Pravda je jiná. Čtením podobných mouder se blbne! Dokonce i jejich psaním se blbne! Je zde několik výtečníků na jejichž případě to lze s úspěchem demonstrovat.

Je také zajímavé kolik lidumilů nemá nic jiného na práci, než se denně hrabat v utrpení a krvi, protože je zřejmé, že je takové věci zřejmě vzrušují.  No nic. Sbohem! Jste u mne od dnešního dne na indexu spolu s pány Vyvadilem, Olšerem, Hermánkem, Krausem a ještě asi třemi dalšími výtečníky, jejichž jméno si vybavím pouze když je uvidím na fotce (např. pan Nigrin s tygrem). Osobně si myslím, že pokud bychom se na Vás vykašlali jako jeden muž, tak ty vaše sympatizanty asi za 14 dnů přestane bavit zvedat palce, protože ani oni to moc nečtou, protože kvalitu těchto článků znají namnoze mnohem lépe než my ostatní.

7 1
možnosti
JK

J86a57n 81K56r28a59u82s

16. 7. 2014 16:30

Chtělo by to nějakou věcnou informaci, třeba kde jste objevil tu lež, ale tomu se, pane Ludvíku, vždy statečně vyhnete.

4 3
možnosti
Foto

J28a46k42u94b 66R39o71t54h

16. 7. 2014 13:37

Mně se líbí, jak několikrát usvědčený lhář Fojtík bohorovně někoho osočuje ze lži.;-D:-/

5 6
možnosti
PF

P62e89t34r 15F31o51j28t27í59k

16. 7. 2014 13:40

umíte něco jiného než napadat?

5 3
možnosti
HJ

A vy pořád lžete o "systematickém vraždění civilistů v novorosii", to prosím pěkně prováděl Rus v Čečensku, víc než systematicky,  přímo programově. Desetitisíce, možná statisíce , nikdo se to totiž neodvážil ani spočítat, jsou to jenom odhady. Pár lidí do toho chtělo vnést světlo, např novinářka Anna Politkovská, ta za to byla exemplárně popravena, přesně v den Putlerových narozenin. Mimochodem, během prvních šesti let panování Putina bylo v RF spácháno 35.000 nájemných vražd, a ani jedna z nich nebyla objasněna....

6 3
možnosti
JK

J62a61n 81K94r12a18u49s

16. 7. 2014 13:35

Jak teda víte, že ty vraždy byly nájemné?

1 5
možnosti
SN

:-)  Vážení a sečtělí diskutéři ! Nenapovídá Vám něco dnešní prohlášení Kerryho, že EU musí přitvrdit se sankcemi na Rusko? To jako Amerika předpisuje EU, jak se má chovat?  Není to pro Vás dostatečné varování, že tu něco nehraje? Místo nadávání autorovi, přemýšlejte !  !!!!!!

21 4
možnosti
MN

Amerika se v posledni dobe chova v podstate stale stejne - svetovy cetnik, kdo neposloucha dostane na prd.. tomahawkem, kde je mozno bez nebezpeci vyrabovat suroviny, nebo alespon zmenit rezim ktery bude poslusny USA politice, tak jdou na to, ovladaji si NATO, z velke casti ovladaji OSN, a ted zacnou diktovat EU, protoze Rusko na jejich politiku dokaze vzdy dostatecne odpovedet. Navic je tady ona stale utajovana otazka ekonomickych potizi tehle velke zeme, jen misto toho aby zacali trochu  usporneji, tak tisknou penize navic, zvysuji deficit rozpoctu a z tech penez vyrabeji zbrane v miliardovych hodnotach... K cemu? Nad kym chteji mit navrch? Nad teroristy s dynamitem - na ty potrebuji letadlove lode, nebo supersoniky?

8 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x