Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V jednom se mýlíte.

Současní západní politkové včetně politiků nedávné doby nemají svědomí, takže je nic nehryže.

Obzvláště křesťané jako G. Bush jr., Tony Blair, David Cameron, J. Biden a další.

2 1
možnosti
JM

To je sranda. Rusti fasiste dostavaji od ukrajinske armady dukladne na pr*el, Slavjansk a dalsi mesta byly osvobozeny, ale cesti komousi misto aby sli soudruhum na pomoc kvokaji o vsem moznem a tvari se, ze se nic nedeje. ;-)

3 2
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, kolik spících agentů v ČR Rusové aktivovali, aby ovlivňovali veřejné mínění v jejich prospěch.

Přesné číslo se asi nikdy nedozvíme.

6 2
možnosti

Moc jich zapotřebí nebylo, jenom ty, kteří trpěli nespavostí. Zajímavější by bylo znát číslo, kolik jich spí ještě dále.

0 0
možnosti
JM

Chudak Putler. Nic jineho nez agrese proti okolnim zemim mu nezbyva. Zabral Abchazii, Osetii, Krym. Pokud se Ukrajinci vzdaji, zabere i jejich zemi a cesti komousi budou radostne tleskat rucickama.

5 5
možnosti
Foto

Já pořád čekám, kdy nám ty zelené mužíky někdo konečně představí.. Pořád se o nich píše a jsou asi jako UFO.. Zatím jen vidím v televizi vybombardovaná města a ty jsou na rozdíl od těch zelených mužíků realita...;-(

8 0
možnosti
MJ

Hezký den všem.

Tak zde se opravdu bavím. Opravdu jsem neměl tušení, jak ideově a tak nějak  "politicky" mám uvědomělý starší spoluobčany. Tento týden si děláme (po tvrdě odpracovaném týdnu bez ideí a politiky) sezení . Vyberu opravdu ideové perly a hodím do placu k všeobecnému veselí.

2 1
možnosti
MJ

Pan Nevečeřal jistě v anketě zvítězí.

3 2
možnosti
PN

Fojtík si prostě musí přijít pro svou denní dávku obdivu od většinou levicových kolaborantů a udavačů a pro dávku opovržení od normálních lidí, kteří velmi dobře ví, co byl a je Rus zač.

7 7
možnosti
JK

J55a81n 85K90r66a35u78s

7. 7. 2014 18:23

Nikoli. Jako vždy mu fandí lidé, kteří myslí vlastní hlavou a ti s vymytou hlavou (ani kvádro a kravata to nevytrhne) mu z málo pochopitelných důvodů nadávají.

7 4
možnosti
PN

Západní štvavá protiruská propaganda..

Teda soudruh Kojzar..teda pardon, Fojtík, jako za starých dobrých časů;-D;-D

4 5
možnosti
PF

fakt se bavím, když dopředu vím, kdo se chytne...:-)

3 1
možnosti
MM

Obhájci ruského postupu na Ukrajině neustále poukazují, že nová vláda v Kyjevě nevzešla z demokratických voleb. Ale, že ve "vzbouřených" městech separatisté uvěznili zvolené představitele a dosadili sami sebe těmto obhájcům nevadí?

4 5
možnosti
MD

Tak tentokrat, s tim SVEDOMIM, 'vedle jak ta jedle'. Obava z pripadne medialni ztraty prestize a pohledu na aktery v pozadi jako na zdroje demokracie, to je TO. Za ostatni karma.

0 0
možnosti