Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Možná má právě nyní pan Chovanec jedinečnou šanci poslat vládní speciál pro malé ukrajinské děti, které v důsledku války utrpěly zranění - to je ale drzé konstatování ve státě s jednopohledově postbolševickými manýry, že? [>-]

2 0
možnosti
AM

Takže ještě jednou pane Fojtíku - kdo s kým a o čem má jednat?

1 0
možnosti
Foto

Nejednat, ale také neválčit.   Prostě je jednoduše nechat na pokoji.

3 0
možnosti
MP

Neustále jednostranný názor mistra Fojtíka.A jako důkaz citace ruských novin.Docela směšné.50 let tvrdili Rusové a všechny sovětské noviny, že polské důstojníky v Katyni zavraždili Němci.Nechcete je znovu citovat ?

4 5
možnosti

Háček tkví v tom, že ty sovětské noviny nemluvily tak docela nepravdu. Ti Němci tam také dopravili své mrtvoly.

3 3
možnosti
LJ

Jako subjektivní a neobjektivní článek, proč ne:-)

4 3
možnosti
Foto

Spíš bych jej řadil mezi sci-fi nebo fantasy.

4 3
možnosti
Foto

O tom, že došlo k obrovskýmu zneužití obyčejných lidí na obou stranách, jak už to tak bývá není pochyb, o tom, ža naděje pro skutečně lidový základ událostí na Majdanu zhasla v momentě kdy tam promluvila Tymošenková, o tom pochyb taky není...celé se to zvrtlo v pravý opak, místo omezení moci oligarchů došlo k jakémusi jejímu zpečetění...ale proboha proč vám z toho neustále vylézá Rusko a Putin (esence čistého zla a jednání úplně stejně jako ti oligarchové) jako Ti dobří ?

7 0
možnosti
MD

Dobrymi se casto stavaji nejlepsi ze spatnych. Diky prabidne roli EU a USA. A jejich hloupych roztleskavacu.

7 2
možnosti
AM

Takže - co dělat pame Fojtíku?

1 0
možnosti
PF

nevraždit a jednat....

7 0
možnosti
MD

Vzdyt z nejednech ust zaznel umysl rozestvat narody proti sobe a na tom vybudovat cestu pro realizaci svych zameru. A toto je citankovy priklad. Tak slava EU, slava USA.

4 1
možnosti
HJ

Přesně po této cestě se ubírá Putinovo Rusko. Jeden benefit - Krym - už s toho vytlouklo, teď, jak je vidět se vůbec nesnaží ty proruské jednotky zastavit a těší se na další zisky z toho plynoucí.Rv

1 2
možnosti
RH

Jak na vas působí, že separatisté si jako bitevní pole vybírají města? Za civilní obětí mohou oni, protože užívají obyvatelstvo jako živý štít.

3 5
možnosti
PF

Tak nevím, článek mluví o vesnici, video také, o "teroristech" ani zmínka a diskuze o tom, co nikdo z obyvatel nepotvrdil.... Jinak Vy byste šel jako Poláci na mazurských polích na koních proti Hitlerovým tankům? Základ je diplomaticky jednat a nevraždit. Budu Vám to muset pořád opakovat...

6 1
možnosti
FS

Pane Fojtík,takové lidi,jako je Jankovič,Nevečeřal,Radek a spol.,takoví si budou pořád mluvit tak,jak slyší na naší ČT 24.Jim to pořád nedochází,ale za to prý pošta nemůže.

5 3
možnosti
Foto

Petře , válka je "sviňa" a s tím se nedá nic dělat. Totiž s tím , že nejvíce vždy trpí ti , co za nic nemohou - civilisté. Nesporné je i to , že separatisté si berou lidi za rukojmí a živé štíty. Děsím se toho, co bude následovat v miliónovém Doněcku , kam se stahují vzbouřenci.

Doufám , že to bude poslední akce a po nevyhnutelné porážce oněch vzbouřenců nastane jakýs takýs klid a mír a situace se uklidní. Budoucnost ukáže, zda odklon Ukrajiny od Ruska byl dobrý krok. Dnes je to hádání z křišťálové koule.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x