Občanská válka je jen začátek, teď hrozí Kyjevu masakr

Pravý Sektor prý hrozí pochodem na Kyjev. A Spojené státy tyto vraždící šílence chtějí cvičit a podporovat v jejich úsilí za "samostatnou a na Rusku nezávislou" Ukrajinu! Kdy už se konečně evropští politici a diplomaté probudí a uvědomí si, že podporou tohoto ukrajinského průšvihu bude postižena především Evropská Unie, její občané, mír a budoucnost?

Mé názory, že civilní letadlo MH17 mohl sestřelit kdokoliv z těchto, doposud prokyjevských, neovladatelných uskupení, která hlavní měrou stojí za genocidou obyvatelstva jihovýchodní Ukrajiny, se ukazují jako veskrze reálná.

Kyjev tyto soukromé a nacionalistické jednotky, pluky a bataliony, v žádném případě nemá pod kontrolou.

Pravidelná západoukrajinská armáda složená z vystrašených mobilizovaných mladíků přechází ve velkém i s technikou do Ruska a stávají se posléze členy separatistických armád, které bojují proti soukromým armádám oligarchů.

Toto přece musí všechny světové tajné služby, které na Ukrajině působí, moc dobře vědět!

A to, že západní média by měla být obviněna ze zamlčování těchto skutečností, je bez jakýchkoliv pochyb.

Na Ukrajině se schyluje k tomu, co jsem již dal ve svých blozích najevo.

K návratu zabíjení a vraždění zpět do Kyjeva, na Majdan.

Pořád tvrdím, že diplomatické jednání s Ruskem, možná i vojenský zásah na Ukrajině ze Západu a z Východu a vytyčení demarkační linie mezi západní a východní Ukrajinou, je v tuto chvíli jediné možné východisko a snížení rizika vzplanutí konfliktu s mnohem většími a tragičtějšími následky.

V opačném případě se totiž ukrajinský konflikt stane nezvladatelným. A pro Evropu tragickým.

Kdo toto po dnešním vyjádření vůdce Pravého Sektoru Jaroše nevidí, hazarduje se svojí vlastní budoucností.

Opravdu existuje v Evropě někdo, kdo si to přeje? 

PS : opravdu někdo může věřit Kyjevu, když hlásí, že povstalci srovnali vesnici v oblasti průjezdu humanitárního konvoje raketovým útokem?

To nelze. Toto vraždění a eskalace války přece vyhovuje úplně někomu jinému, Rusku ale těžko....

PS1 : ještě bych chtěl "poděkovat" kolegovi Bártovi Zdeňku za jeho zásah do mých občanských práv s použitím mé osobní fotografie ke zviditelnění svého blogu a k mé dehonestaci.

Bohužel, nechal jsem se unést a tudíž jsem za svoji poněkud tvrdší reakcí byl zbaven možnosti diskuze na zdejším blogu.... (ale stejně doufám,, že jednou bude lépe...:-))

Autor: Petr Fojtík | neděle 17.8.2014 12:22 | karma článku: 36,20 | přečteno: 2320x