Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Mýlíte se, generál Helejtese to myslel tak, že požádá Ruskou federaci o povolení vybudovat na Krymu vojenskou zotavovnu.

Takže vojenská přehlídka bude!

1 0
možnosti
PB

...... velkohubé prohlášení jantara první den ve funkci ministra, - šak co už má tem lidem řéct ??? - těšte sa až přinde zima ? ....sme zadlužený na 120 let dopředu ? ...nemáme na důchody ? ....nemáme na státní správu ? .... nemáme na armádu ? .... sme totálně v pr...? ..........bych z teho takovou kovbojku nedělal, podobnejch nazdárků máme na domácí scéně habaděj !

7 0
možnosti
MM

Pes který štěká, nekouše;-D

1 0
možnosti
Foto

Ja byt Putinem, vystrihnu Krym z mapy, dam do obalky a poslu to doporucenou postou tomu ochranarovi se slovy: " To je vse co z Krymu dostanes. Uklidni se."

6 3
možnosti
RK

A to se vám líbí ? Násilně obsadit a ukrást cizí území ?

3 4
možnosti
RK

Takže Putin násilně obsadí cizí zemi, ukrade ji a někdo chce Putina vyprovokovat k válce ? Co berete za léky ?

3 6
možnosti
MM

Tož, pane Petře, přijedu k Vám s pistolkama, vy mi v referendu odkážete dům a na zahradě si rozbalíte stan, mávnete rukou a řeknete: "Zase bude líp." Tak vyzněl tento blog. Putin svými činy vyprovokoval celý svět. Proč vy jste rezignoval?

5 5
možnosti
PF

Spíše se ptejte, proč Putin tím Krymem tak provokoval. Měl to zapotřebí? A neříkejte,že to udělal jen proto, že to je megaloman a diktátor. A že se jen opíjí mocí. Co když neútočí? Co když se Rusko po dvaceti letech začalo bránit západnímu stylu demokracie. Jejich mentalita je jiná než naše. A my se je po rozpadu SSSR snažili začlenit. Mám na dnešní dění úplně jiný názor.

7 2
možnosti
MN

Takové nediplomatické riskantní výroky jako má Heletej může mít jen zamindrákovaný vypatlaný frajer, který v rámci konání ochranky prezidenta chodil pravidelně do posilovny a prohlížel se před zrcadlem. Vypadá to, že se v kyjevské "armádě" soustředí dobrodruzi, které už nebaví počítačové hry a rádi by si zahráli na vojáky v reálu.

Neměl by se ten nový ukrajinský ministr raději nejprve zeptat obyvatel Krymu, jestli chtějí být zpět součástí Porošenkova rozpolceného státu? Fakt mu není jasné, že ho Rusové na Krym prostě nepustí a šmitec?

8 1
možnosti
PF

Mě to připadá, že někdo chce za každou cenu vyprovokovat Putina k válce.

10 1
možnosti
JH

J72a45n 75H21l65e70d63í67k

3. 7. 2014 21:05

agresivní jednání Putinova Ruska, částečně odhaluje prapříčinu války z 22.6.1941.  Velká chuť zabírat cizí území kusance Finska, pobaltských států a 51% Polska z r.1940, silně připomíná zabrání Krymu a východní Ukrajiny. Kdo tady chce znovu válčit?? Kdo vyhlašuje "osvobozování" cizího státu ??

5 7
možnosti
Foto

Jste zase pozadu o 70 let.

9 2
možnosti
PN

Nevadí mi III. světová, pokud smete z povrchu zemského Rusa s veškerou jeho ideologií a demagogií, která už od konce 19. století otravuje každého, kdo má rád svobodu...

3 8
možnosti
RK

Autore, začínám vážně uvažovat o vašem zdravotním stavu ......Můžete mít miliardu sympatií k rusákům, můžete nenávidět Ukrajince, ale ve spojení s vaší ftografií se ptám - proč se smějete krádeži Krymu Ukrajině ? V roce 1968 jste se taky smál " bratrské " pomoci rusáků ? Smějete se nad národům porobených Hitlerem ? ;-O

10 10
možnosti
PF

Ničemu se nesměji, jen si nedovedu představit, co by se dělo na Krymu, který je zbraněmi narvaný až po střechu, kdyby Rusko risklo střet hned tenkrát.

8 1
možnosti
MJ

Hezký den.

I Vy jeden rusofile ;-D

3 2
možnosti
MJ

Nepomáhal jste nakonec k získání toho zatroleného poloostrova ve prospěch ještě zatrolenějšího Putina ( hech, nejsem nakonec jeho obdivovatel?)?

2 1
možnosti