Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... ááááá, fiktivní konvoj, fiktivní řidiči, fiktivní náklad, fiktivní uprchlíci, fiktivní oběti, fiktivní hlad, fiktivní žízeň, .... do hajz..., fiktivní Blog ! Co já tady dělám, když je to všechno enem "jako" ?!?

2 0
možnosti
PF

P61e98t25r 51F92o26j24t84í18k

14. 8. 2014 21:06

všichni jsme gogo... tedy fiktivní;-)

0 0
možnosti
MP

Všichni jsme v televizi viděli a navíc opakovaně, jak lidé v Luhansku a Doněcku prosí o pomoc. Nikdo nepomohl. EU, USA Člověk v tísni, nikdo. Nic ve zlém, ale i kdyby Rusi byli ti zlí, odmítnout pomoc i od zlého, je vrchol hlouposti. Zvláště, jde-li o život. Kdyby vás někdo zranil autem a  ujel, taky byste nadávali. Ale když vám pomůže, tak to přece neodmítnete. Nějak jsem si vzpomněl na rasistu, kterému černoch zachranoval život a dotyčný to odmítl..

5 0
možnosti
MD

Pripustme, ze je ze strany Ruska 'urcite politikum'. Pred jeho zacatkem vsak bylo dost casu a prostoru, dost poznatku o stavu veci pro vsechny organizace, ktere si to daly do vinku a mely by se ridit etikou a ne politikou. Vcetne Cerveneho krize. Schovavat se za prohlaseni, ze o to musi nekdo pozadat je ubohe. V tomto okamziku se ukazaly v nedobrem svetle predevsim vsechny humanitarni organizace.

5 0
možnosti
MP

Ukrajina nepomohla, Pánek a Zaorálek taky ne, EU a USA taky ne, tak holt musí přijít ten zlý a krutý Putin. A navíc, ve všech autech má tanky, pardon vodu a sůl...;-D

7 2
možnosti
MP

Už to, že Pánkova společnost Člověk v tísni nechce pomoci těmto hladovějícím a raněným, kteří opakovaně proti o pomoc, něco vypovídá. Šimone máš dobré koryto, ale na raněné kašleš. To je moc smutné. Celou dobu se ptám, proč nepomůže EU nebo naši politici, kteří pomohli ošetřit fašisty z Majdanu...?

8 1
možnosti
MD

Spolecnost 'Clovek v tisni' se nejmenuje 'Vsichni clovekove v tisni'. Takze otevira prostor pro vyber. Podle jakych kriterii a jake politiky muzeme nechat otevrene.

5 0
možnosti

1. Člověk v tísni se na Ukrajině angažuje od roku 2003, v současné krizi byla využita pomoc v hodnotě přes 1,5 milionu korun (http://www.clovekvtisni.cz/cs/lidska-prava/zeme/ukrajina)

2. Adra  - jako projekty uvedu třeba od roku 2007 probíhající dobrovolnické projekty dětských táborů... (http://www.adra.cz/novinky/id/jedte-na-ukrajinu-jako-dobrovolnik)

Těch aktivit jsou desítky, ale zase se zde aplikuje přístup argumentace z blbosti - já o tom nevím, tak to neexistuje a na základě svý blbosti si něco vymyslím.

K ruské "humanitární pomoci" jen dodám, že o jejím humanitárním účelu víte jen od Rusů, kteří ani nejsou schopní spolupracovat s Červeným křížem. Spousta halasu ohledně pomoci, o které nikdo nic neví. Snad jen, že je to 2.000 tun. Jak to, že to veze skoro 300 náklaních aut? To mají nosnost jen sedm tun?! Místo transparentnosti jen dohady, žádné relevantní informace, Rus prostě řekl, že veze humanitární pomoc a protože to řekl, tak je to pravda, že?

A k těm nesmyslům, jak Západ humanitární pomoc nepodporuje - stačí si vzpomenout, jak to dopadlo, když OBSE poslala pozorovatele. Pomoc na východ pochopitelně proudí (a to i díky nemalé aktivitě dobrovolníků), ale zejména do míst, která nemají pod kontrolou teroristé. Ale není divu, že ani o tom nic nevíte...

2 6
možnosti
ZM

Hm, když chtějí Rusové poslat humanitární pomoc, tak se musí ptát Červeného kříže o dovolení?

5 1
možnosti
LP

České neziskovky se zase předvedli. O veřejnoprávních médiích ani nemluvě.

8 3
možnosti
MM

Poslední zpráva je, že Rusové před hranicemi vyloží humanitární náklad, do prázdných kamionů naloží na Ukrajině všechny zbraně, které tam dodali a humanitárně odjedou domů. Zpráva je neověřená, ale mně by se líbila.

2 5
možnosti

...měli by naložit nejen své zbraně, ale i své bojovníky viz. včera Strelkov, myslím že nastává úklid.

2 4
možnosti

Rusák má nějakou humanitární pomoc těžce u zadele, své lidi v čečně nechal chcípat po tisících bez pomoci. Jestli v tom něco je, tak jen prospěch pro rusa, navíc je to nepříjemné srovnání - neoznačená auta - neoznačení ruští vojáci na Krymu...

5 10
možnosti
PF

P10e94t41r 66F96o19j94t33í70k

14. 8. 2014 10:12

Vás by měli už také označit a "ubytovat":-)

7 2
možnosti
BM

Říká se "kdo rychle dává, dvakrát dává" Není lepší někomu pomoci bez zbytečných keců a shánění povolení a poslouchat debilní kecy jako a proč, co, to bude určitě bouda, určitě to dělá pro svůj prospěch atd. atd. Putin toho moc nenamluví (možná je to chyba) ale tímto činem ukázal západu za co ten západ stojí. Tím dostali "váleční štváči" z Ameriky a jejich pochlebovači z EU pěkně za uši. A teď začne honička, všichni se budou předhánět aby s tou humanitou nezůstali pozadu, ale vážení, to už je od Putina třetí facka kterou jste dostali. Měli by jste se zamyslet aby jste nedostali další.

15 2
možnosti
PN

P89e66t17r 90N58ě75m68e54c

14. 8. 2014 9:39

"váleční štváči" z Ameriky :) ... jeste ti chybi "ukrajinsti fasiste"

1 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x