Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, já nevím. Ono to tak jednoznačné není. Majitel podniku má samozřejmě zodpovědnost za ubytované. Já, shodou okolností, sloužil v noci, kdy voda kulminovala a od hotelového parkoviště k hladině řeky byl tak metr a půl (výškově). Horizontálně jen o něco více (jindy to jsou horizontálně desítky metrů)

Moc jsem toho nenaspal. Přímá újma na zdraví a životech nehrozila. pokoje jsou podstatně výš. Ale utopená auta také není nic pozitivního. A teď si představuji, že by voda stoupala, já zašel k pokojům, všechny vzbudil a řekl jim: Tak vážení, máme tady potopu, postarejte se o sebe jak umíte, já mizím na pivo.

Prostě a jednoduše, majitel nebo provozovatel objektu se v takové situaci o lidi tam ubytované samozřejmě postarat musí. Jistě nebude vše v jeho silách, ale nemůže zdrhnout jako kapitán lodě Concordia Schettino. To mu opravdu moc nepomohlo.

0 5
možnosti
JC

Ale hotel je něco dost jiného než ubytovna.

1 0
možnosti
AV

Mnohoprovozovatelů ubytoven jsou "podnikatelé", přisátí na státním cecíku.Že budu někdy s těmito lidmi sympatizovat, by mě ještě včera nenapadlo aniomylem. Po přečtení a ověření a to zdůrazňuji, že i po ověření, této zprávy,jsem si říkal, že si to asi špatně vykládám.Při telefonátu se známou, který bylpůvodně zaměřen úplně jiným směrem, ale při kterém došlo i na tuto zprávu, jsempomalu začínal věřit. Když hovor skončil, pochyby se opět vrátily. Přece nikdonemůže chtít po majiteli baráku, aby se při povodních o nájemníky staral tak, že jim  zajistí nové ubytování a bude je živit. Vždyť to je proti zdravémurozumu. V krizové situaci se musí v první řadě snažit každý sám za sebe a svojirodinu a ne čekat kdo se o něj postará, a když se postará, tak mu nadávat, žeto nebylo se vším komfortem. Jiná věc by to byla, kdyby zde byli ubytovanínesvéprávní blázni, neschopní se o sebe postarat. Jak to ale vypadá,nesvéprávní blázni nám vymýšlejí zákony a dbají na jejich dodržování. Kde toasi skončí???

16 0
možnosti
Foto

K10a44r19e66l 12R47a82d52a

13. 6. 2013 0:34

Doporučuji všechny osoby podílející se na tom obvinění, superarbitrovat pro blbost. Nic jiného se na to nedá říci.

18 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím. Majitel objektu tu povinnost prostě má.

0 8
možnosti
JO

Tohle jsem taky nepochopila....Vždyť často vlastník v domě vůbec nebydlí, u nás ve městě vlastní 3 ubytovny cizinec. To by jako všichni lidi z ubytovny čekali, až z ciziny majitel dorazí a v náručí je vynese?? Přece majitel za povodně nemůže8-o A dospělí byli svéprávní? Pokud ano, tak nechápu stíhání majitele, pokud ne, tak patří do ústavu.

Jinak mi tedy majitele líto není. Když ubytuje takové lidi, tak musí počítat s následky. Možná ho to alespoň poučí!!

13 0
možnosti
Foto

Majitel samozřejmě může být někde v Tramtárii, ale pak musí být nějaká zodpovědná osoba, která to provozuje. Ostatně, správně by to mělo viset na každém krámu.

1 3
možnosti
TH

Opravdu zajímavá zpráva8-o.Nechal je napospas sobě samým.....;-D.Majitel může být rád,že nehořelo.........

13 1
možnosti
JB

O tech "lidech"z Mlekojed byla i reportaz v CT.A bylo mi z nich zle-dobre zivena zenstina s deckem na rukou zkritizovala i evak.ubytovnu v Litomericich.Dovezli je tam pry v noci,nikdo na ne necekal,nemeli nic nachystany,snidani jim neuvarili,pleny a kocarky pro decka taky nikdo nenachystal.A kolem pobihali hordy neprizpusobivych.Proste gadzove to zas podelali.

22 0
možnosti
RK

Dle Patrika B. v pořádku ......................:-(. Pak mi něco nesedí - proč si všichni lidi při povodni nesedli a nečekali, až je někdo někde odveze a dá jim najíst a toaletní papír

21 0
možnosti
IF

Sice zodpovědnost sama za sebe dnes bohužel není příliš v módě, ale tohle mi připadá i na místní poměry až přehnané - nebyl by odkaz?

11 0
možnosti
RK

Jejda nebudete obviněn ze lži ? Budou chtít důkazy ...........................R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x