Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ad PF/

dovolte mně  zastavit se u jedné věty Vašeho blogu - Putin má více rozumu než ostatní.....(volně)

Nechápu, jak může bezesporu rozumný člověk kladně hodnotit , neřku-li obdivovat tohoto pána. Známé údaje o presidentovi ( střídavě  prime ministrem) :

Vystudoval Vysokou školu KGB , působil jako rozvědčík v Německu. Po rozpadu SSSR ( největší tragédii 20. století - citát VVP) působil na radnici v Petrohradě , šedá ekonomika , kšefty ve Finsku. Jelcin ho ustanovil svým nástupcem. Započala doba klientelismu a nepotismu , jakou v Rusku snad nepamatují. Pitěrští džudisté a kágébáci ovládli celou zemi. Nespřátelení oligarchové byli uvěznění nebo odjeli do ciziny  - i tam byli někdy dostižen i a zlikvidováni.

VVP se mezitím stal ( dle četných fotografií) čelným hokejistou , motocyklistou , potápěčem , rogalistou , tygrolovcem ......

Nyní se ve své genialitě zaměřil na obnovu SSSR , pokud možno ještě ve větším měřítku. Virtuální medaile pro virtuální osvoboditele Krymu . to už jsou marginálie, kterých si už nikdo nevšímá.... Vyrostl nový Mao , Stalin , Čingischán či AH . Přiznejme si to !!  :

2 1
možnosti

Občas na vás mrknu, jestli jste již přestal....kdepak, hulíte to pořád :-/

1 1
možnosti

Když už jsme u té propagandy a demagogie...

Dnes jsem náhodně viděla pořad na ČT24 Politické spektrum, kde se v této době představují kandidáti do Evropského parlamentu. Byli tam mimo jiné i Milena Vicenová, která kandiduje za LES a Jiří Pospíšil kandidující za TOP09 a Starosty.

Hlavní prioritou LESa je po vstupu do EP podle Vicenové "ochrana Evropy před Putinem", což Pospíšil významně odsouhlasil a ještě přidal pár dalších vlezdobruselských komplimentů. No, údivem jsem lapala po vzduchu. Co to proboha TOPka udělala s tím bývalým poměrně konzervativním politikem, který byl kdysi tak oblíbeným? Oba mi připoměli Přelet přes kukaččí hnízdo, mluvili jak po lobotomii.

2 4
možnosti

Jak jsem už jinde napsal, jednu věc mají český a ruský politolog společnou - hrají pro své politiky akorát roli užitečného idiota.

0 0
možnosti

To, co napsal politolog Šír, byla čistá propaganda, jinak karma samozřejmě.R^

7 2
možnosti

Víte, on ale opravdu Putin tvrdil, že ruští vojáci se v odtržení Krymu neangažovali. Před dvěma dny ale otočil a aktivní účast ruské armády přiznal, včera už je vyznamenával. Když to to takhle půjde dál, může koncem roku vyznamenávat za obsazení Prahy. A to se mi navzdory zdejším ruským přisluhovačům vůbec nelíbí. Analogie s Hitlerem úplně jednoznačná.

7 1
možnosti
Foto

Ja jsem ten clanek schvalne ani neoteviral, nejak jsem nemel naladu na politologa. Ale dnes uz je na idnes clanek, s novym napadem. Jacenk navrhuje, ze pogromy proti ciganum ve Slovjansku jdou z Ruska. S zidy se jim to nepovedlo, tak ted maji novou mensinu, a sice cigany. Ti lidi jsou vynalezavi, ze se verit nechce.;-D

7 1
možnosti

P78e73t83r 19F25o43j90t68í69k

19. 4. 2014 22:22

Ahoj Franku. Zítra v 09.12 (u Tebe o pár hodin později..;-)). Už mám napsaný blog..;-)

1 0
možnosti

Putin tvrdil ještě před pár dny, že na Krymu žádná ruská vojska nejsou, a včera vyznamenával ruské vojáky za účast při obsazení Krymu. Vám to žádnou analogii s Hitlerovými metodami nepřipomíná? Pak si přečtěte dějiny 2. světové války.

7 4
možnosti

P45e10t15r 85F22o77j23t16í35k

19. 4. 2014 22:27

nemám moc bližších informací. Samozřejmě, že Putin si dělá z ostatních legraci. Ono je to docela nedohledatelné. Pokud Vám sdělí, že se jednalo o příslušníky černomořské flotily na vycházce, že to všechno dělali v rámci vycházky a svého osobního volna, tak můžeme také jen kritizovat. Ale je jasné, že Krym je o úplně něčem jiném. Putin nepočítá s návratností ukrajinského dluhu za plyn a nepočítá ani se splacením dřívějších miliardových půjček. On si Krym prostě zabral v rámci exekuce. O tom jsem zde psal už více než před měsícem. A mám pocit, že USA i EU už to pochopily.

4 3
možnosti
Foto

V pořadu Krauze si včera Slonková s moderátorem docela notovali v tom, že na idnes je slušná diskuze. Měli by vidět některé příspěvky kde se mluví o kolaborantech a o těch, kteří někam někomu lezou. Jen proto, že má někdo jiný názor.

0 0
možnosti

P55e90t65r 65F77o90j95t12í68k

19. 4. 2014 21:46

já mám pocit, že na iDnes "regulovali" kontrolory diskuze. Ale pořád lepší než aby ji zakázali. Jak chtěla paní ombudsmanka... Pro mne je zdejší diskuze součást bezplatného získávání vědomostí o veřejném mínění. Nikdy mě nevadilo, když mě někdo nazval jakýmkoliv názvem. Vždy jsem si dal práci zapřemýšlet, zda náhodou nemá pravdu. To, že jsem nereagoval, to je něco jiného. Otto, já si někdy tak trochu schválně svými blogy o tu sebereflexi, kterou mi zařídí druzí, přímo říkám. Můj názor je, že extrémem vyprovokuji extrém. A já chci znát tyto extrémy. Je na to nějaká diagnóza??;-)

6 0
možnosti

Vás je "tady" škoda :-/

0 0
možnosti

P13e72t86r 70F40o12j37t65í76k

19. 4. 2014 21:06

já jsem spokojený...;-)

3 0
možnosti

Hezký večer pane Fojtíku.

Dobře jsem uklidil, slečna mne pochválila, dobře jsme pojedli a poputujeme za přáteli do hospůdky na zbylé zelené pivo. Dáme si i na Vaše zdraví.

4 0
možnosti

P67e18t19r 83F53o93j80t60í35k

19. 4. 2014 20:45

I Vám pane Jirásku. Já si dávám tedy klasiku, rezavé. U nás je v hospůdce country, já to mám třicet metrů, tak zvládám všechno... Takže teď si zajdu dát i na Vaše zdraví.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x