Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Fojtíku, máte povolení od autora fotek, abyste je mohl zveřejnit? A máte povolení od osob na snímcích? Co ochrana osobních údajů? Co OSA? Doufám, že Vás někdo za ty fotky zažaluje. Ještě navíc kvůli jejich nemorálnímu použití a demagogické propagandě.

1 1
možnosti

Jojo, ty staré zvyky, viďte?:-) Tak šupajděte s podněty na ty správné úřady!

Ale připravte se na všechny varianty. I na ty, že budete možná hodně pro smích ...;-)

0 0
možnosti

..pokud nemát odkaz na zdroje těch fotek...tak je ...minimálně.... manipulace...spíš ale pustá lež....

2 1
možnosti
Foto

Vzhledem k dnešním možnostem digitální techniky (např. i obyčejného photoshopu) nelze brát obrazový materiál jako důkaz čehokoliv.

Ze všelijakých filmů lze vystříhat záběry, že budou všem vstávat hrůzou vlasy na hlavě.

Takovému fotoblogu říkám podpásovka, laciná demagogie a důkaz nepěkné morálky pana autora.

2 2
možnosti

až Vás trefí trasovkou pod pás budete protestovat víc

2 0
možnosti

Máš to marný. Kurňa, když ještě na to pivo měli, seděli v putyce a vkládali si tam moudra o ráji na Západě. Teď jsou tady, lahváč je levnější. :-/

4 0
možnosti

kurňa....to plus je velký překlep :-/

0 0
možnosti

;-D dojemna je ta fotka horniku, teda spise ten text pod ni ;-D, nemel bych se smat, jde tam o zivot, ale tohle mi nedalo

0 0
možnosti

...... nikoliv, ani omylem ! (tentokrát žádná "omluvenka" nezabere)

0 0
možnosti

Hezký večer.

Proboha lidi, proč chodíte od pangejtu k pangejtu? Vždyť pan Fojtík má pravdu. Nacionalismus jako takový v těch nejhorších představách existoval historicky jen na Ukrajině v tamnějších krajích. Vždyť je to dohledatelné všude v historických vědeckých knihách. Např. kniha amerického historika Timothy Snydera " Krvavé země". Či dalšího historika Serkhii Ploghy "Ukrajina a Rusko". Kdybych měl jmenovat české autory tak  od Vladimíra Hostičky a Bohdana Zylinského " Dějiny Ukrajiny". 

V Rusku nacionalismus jako takový neexistoval. Existovala tam ideologie, která používala metody násilí a genocid bez ohledu na vlastní či nevlastní národ. Žádné vybírání "arijské rasy" jako v Německu.

7 8
možnosti

Prostě historii měníte dle své "ideologie" a dle toho "jak se to hodí". Nejste tímto nijak daleko od komunistů.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 3
možnosti

Už se popralíííí?

0 0
možnosti

Přesně takto vypadá krvelačná bestie nacionalismus a v Rusku tu bestii před sedmi léty rozfoukal slizký skřet Putin s vizí velkého Ruska a vize o velkém duchu Ruského člověka a v Dumě nechal schválit Ukrajinu, jako Ruské samoděržaví. Scénář je vždy stejný, supr člověk a velká země. Německá árijská rasa a velká třetí říše, psychopat Miloševič a jeho velké Srbsko... A jak veškerý nacionalismus dopadl? VYVRAŽĎOVÁNÍM SE NAVZÁJEM.

14 7
možnosti

P92e26t66r 27F56o35j63t97í68k

30. 6. 2014 21:40

ano, přesně takhle vypadá ukrajinský nacionalismus, který zplodil Muzyčka a tisíce jemu podobných už před pár desítkami let....

9 7
možnosti

Výborně!! Teď jen můžeme doufat, že Putin za vyprovokování a rozpoutaní těchto masakrů skončí před soudem v Haagu.

11 8
možnosti

P90e40t37r 47F66o75j16t72í35k

30. 6. 2014 21:23

Už jsem jednou napsal, že v tom Haagu bude jednou plno:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x