Na Ukrajině lidé válčit nechtějí. Tak proč je Kyjev a Západ nutí?

Nikdy jsem nevěřil tomu, že západ Ukrajiny obývají samí nacisté. To je nesmysl. Nicméně žije jich tam dost. Bohužel. A bohužel se právě tito radikální nacionalisté, obdivující Hitlerovu Třetí říši, dostali k moci. Problémem totiž je, že tyto uzurpátory moci podporuje západní multikulturní společnost!

Jak je vůbec možné, že všelijací západní pravdoláskaři a sluníčkáři tak podporují kyjevské zločince?


Že takoví Schwarzenbergové, Kocábové, Bursíkové nebo Štětinové, Dobrovští a jiní podporují zabíjení a teror civilistů?

Že ve své nenávisti ke všemu ruskému dokáží se svojí morálkou klesnout tak hluboko?

Média je ve válečné propagandě následují.

Oficiálně se národu sděluje pravda pouze jedné strany.

Té nacistické a zločinné!!!!

Prezident Ukrajiny Petr Porošenko: Já jako prezident Ukrajiny a jako vrchní velitel oznamuji, že nedovolím otevření druhé fronty uvnitř země ani provokatérům, ani dezertérům, ani placeným agentům jiné země“.

Tisk.tajemník min.vnitra Ukrajiny Anton Geraščenko napsal včera na své stránce na FB: „Za organizátory dnešní provokace stály zahraniční zvláštní služby Ruské Federace“.....

„Služba bezpečnosti Ukrajiny (SBU), milice a další bezpečnostní orgány zabránily zahájení kontrarevoluce a dokázaly zastavit na přístupech k administrativním budovám kolem 50 tisíc povokatérů“ – prohlásil masmédiím poradce šéfa SBU M.Lubkinskij a pokračoval: „Rozsah tzv. protestních akcí měl být podstatně širší. Provokace se připravovaly nejen v Kyjevě, Charkově, ale i v Dněpropetrovsku, Nikolajevu, Záporoží, Oděse, Vinici. Tyto akce měly původně být masové, ale díky koordinovanému postupu bezpečnostních složek, náš dík patří ministerstvu vnitra, se nám podařilo jim předejít a neutralizovat je“.

Takto například informuje kyjevská vláda o vzrůstající nespokojenosti obyvatelstva západní Ukrajiny s občanskou válkou a genocidou na Donbase....

Nepřipadá Vám ten styl informace známý?

Takhle informoval Göbbels. A podobně psalo Rudé Právo.

Vše nacistické a komunistické se k nám dnes, díky politikům a médiím, opět vrací.

Braňme se !!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Fojtík | čtvrtek 16.10.2014 7:29 | karma článku: 17,59 | přečteno: 1777x