Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak pán k temu asi neřekne nic, když je v zákazu, však ruských top 60 lží o Ukrajině na sociálních sítích dohledáte stejně tak dobře jako ukrajinských top 60 lží o Rusku, takže v podstatě se k temu, jako obvykle, nedá říct vůůůbec NIC !

2 2
možnosti
LN

...hele vy..........myslím že byste musel hóóóódně hrabat v diskuzních příspěvcích vašich hloupýcha tupých odpůrců..abyste tam našel tvrzení že "je lepší nechat lidi chcípnout, hlavně když bude Rusko pořád agresor." ....:-/

spíš bych řekl.... že se zase snažíte kdekomu vkladát ho huby co nikdy neřekl....ale ani nevím.... proč mne to u vás nepřekvapuje....???

8 1
možnosti
LN
PB

..... nóóó, tak první prubu maj za sebou a vědí, jakej šaškec je z teho Západ-Kyjev a pár blogerů na IDnes, schopen zrobit. Tedy předpokládám, že druhý konvoj bude "Ivanova labutí píseň" s vtipným doporučením všem kritikům, aby si laskavě vylízali oči pro pláč !R^

2 1
možnosti
RM

EU se rozhodla radikálním způsobem ukončit válku na Ukrajině.  Vypsala rpo s. Porošenka projekt na stavbu cyklostezky Kyjev - Doněck. Podmínky jsou jednoduché. náklady na kilometr cyklostezky nesmí klesnou pod 1 mil. Euro. Výnosy ze stavby cykostezky nesmí klesnout pod 98%. Výnosy lze utratit pouze za zbraně německých a amerických zbrojních společností, případně Francouzů, kteří ztratili poslední zbytky pudu sebezáchovy a nechápou rozložení vojenských sil ve světě. Útoky rovnoprávních francouzských buzíků na pozice zbytku světa budou totálně zničující. Jelikož Ukrajinci dosud nepochoplil princip DPH (VAT) zavedený dočasně Francií po konci 2. světové války (dočasná DPH v Evropě funguje  pouze 2x déle než pobyt sovětských vojsk na území Československa), tedy standardní výpalné, vůči kterému se občané nemají možnost bránit, skvělá, fantastická, demokratická daň!, musí se demokratickým principům naučit.

Proboha, jen se nesmějte EU. Jak říkal milovník pravdy a lásky: šílený, ale pochopte,, musíme tam, prostě jiná možnost neexistuje. Chceme přece být demokraté! Nějaké dotazy? Ne, chápeme Tě, soudruhu Havle. Jiná cesta není. Listopad 89 to bylo jenom jako.

2 4
možnosti
PN
MV

Dle těchto diskuzí vidím zásadní rozdíl mezi většinou "rusofobů" a "rusofilů".. Zatímco většina "rusofobů" si nedělá žádné iluze o Ukrajině a jejích představitelích, jen tak nějak berou ohled na mezinárodní právo, tak většina "rusofilů" si těžce idealizuje Rusko a otázku MP tak nějak neřeší. Opravdu jsem tu nikdy nečetla, že by někdo opěvoval Porošenka, zatímco Putina... Chce to trochu objektivní pohled.

20 4
možnosti
MN

jen tak z legrace jsem si chtel overit, zda mate pravdu kdyz pisete o rusofilech a rusofobech. ve zdejsi diskusi je Putin jmenovan 2x a to prave od rusofobu - viz ukazka

Putinovo teroristi meli protiofenzivu ..... a dalsi  - Putin je jako vesnickej balik ...

Takze pani Michaelo, myslim si, ze nemate pravdu o tom Putinovi pisi daleko vice prave ti kteri v sobe chovaji nenavist vuci Rusku a jemu, z tech kteri se snazi vyvazovat, coz si myslim ze tak je a nejsou postizeni jen medialni masazi, nebot ta je v nasich televizich i v tisku tak pekne rozjeta, ze dokonce i nejakou nahodou opomneli rici, ze pan Jacenuk si ono rozstrileni kamionu vymyslel, a ze si Kyjev vymyslel i to, ze zustaly nejake kamiony na Ukrajine, vymysleli si i to, ze odvezli do Ruska nejaka zarizeni z municnich tovaren - dokonce ani informaci z OBSE o tom jak se vracely kamiony na Ruskou stranu nejak nezverejnili, ani to, ze kamiony podle OBSE se vratily vsechny a prejizdely hranici se sklopenymi zadnimi cely a zdvizenymi plachtami aby bylo videt, ze jedou prazdni! Mozna to chce vice sledovat i cizi media, v tech nasich se zel dozvite jen propagandisticke reci. Uchvatne je, kdyz v televizi moderatorky lka nad tim jak holcicku v konfliktu Izrael vs Palestina, zabila raketa, ale o mrtvych detech na vychode Ukrajiny se nic moc nerika. Nerika se ani o cistkach, ktere nastavaji v mistech, ktera dobyla UA, jen jednou zaznelo pri rozhovoru to, ze se stavi na vychode Ukrajiny internacni tabory. Proc? je mnoho otazek a malo odpovedi a kdyz ty odpovedi jsou, tak je musite hledat na CNN, nebo v jinych mediich. Omlouvam se za delku odpovedi.

3 4
možnosti
LK

Ať je to tak či onak. Kyjev, ani multimiliardáři, nevypravili nic. Vypravují leda velká slova a fráze a vyprošují půjčky od západu a slibují miliardy na zbraně. Nikdo jim to nebere, ale těm babkám ve sklepích by mohli poslat aspoň vodu a chleba, když se tak rozohňují nad slávou Ukrajiny, nad kterou slunce nezapadá, ty snad za separatisty neoznačí ani největší rusobijci.

6 0
možnosti
JR

J85a53r27a 42R59a56n37k

25. 8. 2014 19:31

Ty 120kg babky na fotografiich, cekajici na talir borsce....myslite ty?

1 2
možnosti
AM

Představil jsem si "západní mozky" pochodující v semknutém šiku na frontu s akáčkem vraženým mezi laloky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a to je asi tak všechno, co se k příspěvku dá říct.

3 1
možnosti
Foto

A pan Fojtík se rozhodl, že nás ubloguje.

11 8
možnosti
JC

Mně jeho blogy nevadí. Mluvte za sebe.

6 6
možnosti
Foto

... zblblé západní "humánní" mozky ...

A hlupáci se projevovali, že je lepší nechat lidi chcípnout ...

Dokud tupci nepochopí...... 

Opět tradiční pojmenování jinak smýšlejících, ale když já napíši něco o kašparovi, jsem nemilosrdně smazán.

13 2
možnosti
PB

....mňo, poněkud expresivní, nikoliv vulgární,- von je celej článek koncipován jako určitý apel, proto ta úderná heslovitost. Ale "kašpar" ! ... to je vulgarismus hrubého zrna velikosti melounu, - buďte rád, že Vás enem "mažou" ;-)!

8 1
možnosti
Foto

Tak zůstalasituace opět nevyřešena. Svět byl rozdělen na dva tábory — těch, kteří věřili Ruskukaždé slovo, a těch, kteří jim nevěřili nic.

První skupině lidí bylo všechnojasné — jejich víra byla neotřesitelná.

Pro druhou to bylo obtížnější.

4 3
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x