Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každou chvíli napíšete něco v tom smyslu, že kyjevští fašisté vraždí civilisty. Teď jde o to, co se pod pojmy "fašisti" a civilisti" skrývá.

Je to prosté: Vaši kyjevští fašisté = legální ukrajinská armáda (urážíte ji), která se snaží likvidovat ozbrojené bandy teroristů, k čemuž má mandát (president zvolen v řádných volbách)

civilisté = nelegálně ozbrojení občané neurčitelné národnosti a státní příslušnosti, kteří se pokoušejí rozvrátit východní Ukrajinu, neozbrojené civilisty si berou jako živé terče, unášejí členy OBSE, novináře, obsazují radnice a vojenské objekty, sestřelují vrtulníky s lékaři i větší letadla (50 mrtvých), velí jim ruští veteráni, mají moderní výzbroj ruského původu včetně těžké techniky  atd.

Nemáme přehled o tom, kdo při přestřelkách skutečně zabil toho či onoho daného neozbrojeného civilistu. Každého ztraceného života je škoda a litovat toho je na místě, ale vždy s otázkou, KDO to má skutečně na svědomí.

Nakonec Vám (a podobným) milý soudruh Lenin pravil: "Když se kácí les, létají třísky."

Spolu se soudruhem Stalinech jich mají na svědomí několik desítek milionů.

0 0
možnosti
IR

I58v85a35n 62R74a68č33e66k

5. 7. 2014 15:03

Nemusel být zabit jediný civilista ani dítě, nebýt pár šílenců s kuklama a kalašnikovama, zblblých ruskou propagandou. Co s nimi mohla vláda dělat jiného, než bojovat? Jednat s nikým nechtěli a příměří nedodržovali. Jediným jejich cílem bylo urvat kus UA pro Rusko.Rv

2 5
možnosti
PF

Stačí do Vašeho článku dosadit Majdan, Janukovyče a urvání UA pro EU a nevidím ve smrti těch civilistů vůbec žádný rozdíl.

8 0
možnosti
Foto

Je jedno kdo koho vyžene, protože na tom nezáleží.  Záleží jen na tom, aby se tam přestalo válčit.

1 0
možnosti
RK

No není to úplně jedno. Ukrajinci chtějí mír, nechtějí válčit. Kdo zná ty samozvané separatisty? Nikdo z místních je nezná......nejsou tam místní ,

1 4
možnosti
RK

Autore, navzdory vašim fanatickým článkům, navzdory mínusům, navzdory vašim lžím - nějak se vám to , podle posledních zpráv, hroutí .....takže začínám věřit, i když velmi opatrně, že Ukrajina vyžene ruské provokatéry a vojáky domů......do Ruska. Hezký den :-)

3 6
možnosti
LN

..jj..tak jsem zaznamenal nějaké zprávy o úprku teroristů ze slavjanska....

1 0
možnosti
RK

Autore - vždy když napíšete další blog na téma Ukrajina, marně přemýšlím, co tím chcete sdělit zbytku veřejnosti. Zatím to chápu tak, že Rus je obrovský chudák, kterého napadala Ukrajina a brání se. Putin je nejlidovější a nejdemokratičtější prezident všech dob a Ukrajina by se měla vymazat z povrchu zemského. Je to tak ? Pakliže né, stále vám nerozumím. Já to chápu tak, že Ukrajina, jakožto i jíné státy planety Země, má své problémy a ty se poukouší nejak řešit. Řešení by bylo dávno u konce, kdyby se už na Majdan do toho nezapletli Rusi a jejich speciální jednotky, Putin, prostřednictvím Janukoviče, se pokouší už delší čas Ukrajinu rozložit. Skoro se mu to povedlo. Putin tuto akci plánuje velmi dlouho, to jasně ukázal na krádeži Krymu, která byla důkladně připravena a zatímco svět " opilý" hrami v Soči koukal, jak Putin ještě více, na úkor dalšího ožebračení svého lidu předvedl hry naprosto dokonalé, nakrásně vyměnil posádky na Krymu za speciální jednotky a provedl onu anexi - čili krádež. Pak poslal neoznačené vojska na Ukrajinu, velmi sofistikovaně v malých skupinkách spciálních vojsk a začal. Začal také dodávat na Ukrajinu svým vojákům zbraně, velmi moderní...no a toto je výsledek. Ukrajina se brání. Brání svou zem a do toho ještě řeší vnitřní problémy ....

5 6
možnosti
HJ

Pro zdejší rudou letku rusofilů marné vysvětlování, umlátěj vás fašisty , nacisty a banderovci...:-)

4 5
možnosti
Foto

Každý má právo bránit sebe a své blízké.  Proti státu ale nemá šanci.  Správci daňových farem, nemají rádi když jim někdo zmenšuje prostor, kde smí  chovat svůj lidský dobytek a brát si od něj vše co uznají za vhodné.  Když je dobytek nezdravý,  nechá se utratit a doveze se dobytek nový.

5 0
možnosti
LN

....řekl bych že vaříte z vody....

4 4
možnosti
PF

říkáte, že si ty zavražděné cucám z prstu? Také dobré pokrytectví. Raději mi vyvraťte tu neomluvitelnou krutost zásahu.

7 1
možnosti
FKL

Dovolte mi provokativní příspěvek. Který stát si nechá líbit násilné snahy o zmenšení své rozlohy? Stejně jako Ukrajina by se zachovalo Rusko, Kanada by bombardovala vzbouřený Quebec, Británie Skotsku hrozí zatím jen ekonomicky. Na druhou stranu by přátelé národně osvobozovacích bojů museli podporovat samostatný Tibet, Kurdistán, Katalánsko atd. Takto spravedlivě nikdo jednat neumí, proto vznikají paradoxně situace, že ten či onen v jednom státě podporuje územní celistvost a v jiném separatistické tendence.

6 0
možnosti
PF

Mě spíše vadí ta evropská spoluúčast na násilném řešení situace. Kteá snižuje možnost politického jednání na nulu.

7 1
možnosti
MM

Pokud se dějí takové hrůzy, doufám, že bude vše zdokumentováno a Putin bude za rozpoutání těchto masakrů postaven před mezinárodní soud.

3 4
možnosti
PF

Ano, také doufám v Putinovo, jakožto vrchního velitele kyjevských nacionalistických hord, co nejpřísnější potrestání. Jsme spolu konečně zajedno, pano Mudro....

6 3
možnosti