"Letí k vám ptáček". Média už neví, jak se vylhat z Ukrajiny

Je to týden, co všechna média tvrdila, že neuzavření leteckého koridoru nad Ukrajinou bylo úplně v pořádku. Dokonce se předháněla v počtech civilních letadel, která nad Donbasem 17. července proletěla. Byly jich stovky. A najednou, úplně z ničeho nic, se čtenář ovečka dozvídá, že si separatisté mezi sebou sdělovali informace ve smyslu "letí k vám ptáček"...

Proč jsou obyvatelé Evropy kyjevským potentátům a západním médiím "za voly"?

Proč si nadlidé z mediální sféry myslí, že mohou dělat z lidí totální "debílky"? Protože většina z nich čte Blesk a další bulvární evropské listy?

Je nepochopitelné, proč by se separatisté domlouvali zrovna na malajské letadlo. Proč by se upozorňovali zrovna na toto letadlo.

Když ti "ptáčci" tam prolétali skoro každých deset minut?

Moskva prý má důkazy o sestřelení letadla Ukrajinou, které jsou podle všech názorově zodpovědných směšné, triviální, hloupé a zastaralé.

Washington má zase "jasné" důkazy, které ale nemůže odkrýt, protože by se nepřítel dozvěděl, jak futuristické mají Američané technické prostředky. Také velmi zodpovědné...

Moskva nemá prý tak kvalitní techniku, Washington a Kyjev ale každopádně postrádají to nejdůležitější.

Mozek a inteligenci.

„Přes mraky není vidět, letí vysoko,“...... 

A to je celý ukrajinský důkaz sestřelení civilního letadla separatisty.

V následujících dnech by bylo potřeba, aby média vysvětlila lidem, z jakého důvodu se uchýlila k tak jednostranné propagandě a totální kolaboraci s politikou, která postrádá jakékoliv známky morálky, humánnosti a mírové diplomacie.

Proč se snížila na úroveň komunistického Rudého Práva, Televizních novin, Obrany lidu, Aktualit a kdejakých bývalých propagandistických komunistických prostředků.

Proč přestala plnit funkci "hlídacího psa" demokracie a proč plní úkoly psa "ovčáka" oligarchů.

Dobrovolně. Za zbytky na ohlodané kosti.... 

Autor: Petr Fojtík | sobota 26.7.2014 3:59 | karma článku: 37,61 | přečteno: 1808x