Kyjevská nebo moskevská "maskirovka"? Ne, bruselská...

Premiér Sobotka moc dobře ví, co říká. Vojenští planovači tomu říkají "ústup do předem připravených pozic".Tak Putin už se "prý" s Petrem Alexejevičem domluvili.....

Ruský prezident Vladimír Putin oznámil, že se dohodl se svým ukrajinským protějškem Petrem Porošenkem o mírovém vyřešení ukrajinského konfliktu.


Prohlásil ale, že domobrana bude jen sotva sedět a čekat se složenýma rukama na zahájení slíbených jednání.

„Dohodli jsme se s Petrem Alexejevičem o tom, aby nikdo a nikdy neopakoval takové chyby jako ta, které se teď dopustili na Ukrajině v průběhu ozbrojeného uchvácení moci. Je to totiž prapříčina toho, co se tam teď odehrává“, řekl ruský prezident v interview pro První televizní kanál.
Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_08_31/Putin-se-dohodl-s-Porosenkem-o-mirovem-vyreseni-situace-na-Ukrajine-9948/

Ani teď nechci vidět, co se bude dít u Schwarzenbergů a spol....

Hlavně, že se přestane vraždit civilní obyvatelstvo :-)

Třeba se konečně vyšetří, kdo sestřelil to civilní letadlo... a spousty těch dalších krvavých incidentů v Kyjevě nebo třeba v Oděse.

Jsem rád, že si konečně začne Brusel více všímat svých vlastních interních problémů.

Je jich tu k řešení mraky.

Byl bych moc rád, kdyby se tato informace ukázala pravdivou. Konečně by mohla skončit moje soukromá ukrajinská mise....

PS : a žádám některé zúčastněné diskutéry, aby při návštěvé nekradli fotografii autora :-) prosím pouze o diskuzní příspěvek.....a někteří zase neuráželi jen osobu autora. To aby zase nereagoval "nepřiměřeně"... Děkuji za pochopení.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Fojtík | neděle 31.8.2014 13:58 | karma článku: 32,76 | přečteno: 2479x