Kterak prezident Zeman novináře Palatu do ruda rozpálil

Novinářům vztek nic dobrého nepřináší. Rozčílí se a ztratí totálně soudnost. O nějaké objektivitě pak nemůže být ani řeči. A prezident Zeman se baví a baví.

Ten zmetek prezident si klidně místo sebe poslal na veledůležité jednání v OSN nějakého ministra zahraničí Zaorálka a sám se nechal pozvat na Rhodos na nějakou trapnou konferenci "Dialog civilizací".

Že by měly mezi sebou civilizace mluvit, to není nic pro novináře iDnes pana Palatu. Toho Palatu, co si ještě nedávno přál co nejvíce separatistické "teroristické" krve na dlaních ukrajinských vojáků. Alespoň takhle popisoval počátek kyjevské ATO.

A jak se vyjádřil reportér Palata k prezidentovu dnešnímu projevu na konferenci "Dialog civilizací" na Rhodosu? 

Upozorňuji, že reakce je taková jen proto, že tuto konferenci pořádá ruský šéf železnic Jakunin. Prý kamarád zloducha Putlera...

Zeman zcela bagatelizoval ruskou agresi na Ukrajině, když v rozporu s důkazy NATO, mínění USA i Evropské unie prohlásil, že na Ukrajině byla „občanská válka“, pouhá „chřipka“. 

(PS : 15 minut po vyjití mého blogu věta z článku zmizela, prý "aktualizace"....)

Těžce neobjektivnímu novináři Palatovi pravděpodobně "trochu" ujely nervy.

Proto bych někdy opravdu rád viděl důkazy té ruské agrese na Ukrajině, které Zeman bagatelizoval. A hlavně ať už se pan Palata konečně někdy vytasí s těmi "důkazy NATO".

Nebo jsou spíše dohledatelné důkazy o politické agresi EU (i té Schwarzenbergovské, Kocábovské, Štětinovské apod.) v Kyjevě......?

Vztek je největším nepřítelem žurnalistů. A asi to chce i trochu lepší nervy.

Ti mrtví na Ukrajině se stejně jednou i takovýmhle novinářům ukazovat v těžkých snech.

Fakt nikomu z novinářům tu europovinnou pravdoláskařskou bagatelizaci zavražděných civilistů při "pouhé ukrajinské chřipce" vůbec nezávidím. 

A prezidentovi Zemanovi v tomhle směru držím palce.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Fojtík | pátek 26.9.2014 20:31 | karma článku: 37,20 | přečteno: 1846x